klodskassen.dk Arvostelua

5 250
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Klodskassen fortjener en god anmeldelse fordi de har lego der er udgået til de bedste priser vi kan finde det til på nettet i Danmark. Kassen er i Perfekt ny stand og hurtigt afsendt. Vil anbefale a... Näytä lisää

Jeg bestilte et stort Lego sæt torsdag, mens vi var på ferie i Rebild. Dag vi kom hjem mandag stod pakken og ventede på mit barnebarn👏 Bedre service kan man da ikke forlange! 🥰🥰 Hermed 5 velf... Näytä lisää

DET ER IKKE SIDSTE GANG JEG HANDLER HOS JER. SUPER GOD OPLEVELSE Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille, stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering. Nemt at komme i forbindelse med ved spørg... Näytä lisää

Hurtig levering, uden problemer. Desværre havde posten trykket pakken lidt så den ene æske har fået et knæk men heldigvis er det jo uden betydning for klodserne og ikke noget Klodskassen kan gøre for.... Näytä lisää

1. Lelukauppa
  2. Pelikauppa
  3. Lahjatavaraliike

Tietoja yrityksestä klodskassen.dk

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

klodskassen.dk åbnede i marts 2010 med det klare formål at blive det foretrukne sted at handle LEGO på nettet.

Efter mange års erfaring med handel på nettet til udlandet og med en stor personlig interesse i LEGO blev klodskassen.dk åbnet for at give alle mulighed for at købe nye LEGO sæt fra det officielle katalog til nogle af Danmarks bedste priser, men også for at give alle LEGO kunder mulighed for at købe udgået LEGO sæt eller eksklusiv LEGO sæt der ellers ikke er at finde i danske butikker et sted.

Vores målsætningen er fortsat at forbedre vores udvalg, pris og den service vi tilbyder alle vores kunder når de besøger vores fysiske LEGO butik eller henvendender sig på mail og telefon.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(5 250)

146 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vender helt sikkert tilbage!

Det er anden gang jeg køber fra Klodskassen nu, og det kommer jeg helt sikkert til at gøre igen.
Jeg er meget tilfreds med bestilling, kommunikationen omkring min ordre og leveringen.

6. lokakuuta 2025

Disgraceful company

This owner is unbelievable, he is abusive, rude and disrespectful human being. He runs a horrible business and he has been reported to the relevant bodies within DK and abroad. I hope nobody has ever the need to deal with this abusive and disgraceful man and Company again.

8. lokakuuta 2025

Hello,

Can you provide your order ID for klodskassen.dk who you give this praise. We can't find any orders in your name and we do not ship internationally. I suppose your problem is with someone else.

Have a nice day,

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Efterspurgte hurtigere levering, hvilke blev besvaret og opfyldt med en fysisk pakke allerede dagen efter.
Kan kun anbefales.

3. lokakuuta 2025

Transport gebyret

Man køber for 999kr og så vil i have 55kr i forsendelse alle andre man handler med er transport gratis ved køb for 500 kr

1. lokakuuta 2025

Hej John,

Din anmeldelse undre mig, dels har du ikke skrevet til os inden køb, dels køber du hos os selvom du får det til at lyde som om vi er dyrere end de andre fordi vi tager forsendelse, hvorfor så købe hos os?

Der findes ikke noget der hedder gratis forsendelse, GLS som vi bruger skal betales uanset hvilket beløb du køber for og vi skal opkræve det beløb hos dig på en eller anden vis som sælger da vi jo ikke kan leve af at tabe penge. Nogen vælger at have højere priser og tilbyder så "gratis forsendelse" mens vi vælger den løsning at du som kunde kan se hvad du betaler til os for varen og hvad du betaler for at få det sendt.

Det du skal huske på er at hvis prisen for forsendelse skal regnes ind i prisen på varen så sker der det at man som sælger skal sikre at prisen for forsendelse er indregnet ved det mindre fragtfri købsbeløb, dvs har man fragtfri ved DKK 999 skal forsendelsen være indregnet i prisen når en kunde køber for det beløb.. det betyder så i praksis at køber du for DKK 1.998 betaler du for forsendelsen to gange.. det kan vi ikke rigtig se er hverken fair eller smart.

At der så kan være forskel på indkøbspriser og fragtpriser der kan opnås så eksempelvis en stor kæde måske får lidt bedre priser på begge dele så de på papiret kan sælge til en lavere pris end os og stadig tjene det samme som os kan jeg ikke se mig helt fri for, men vi ved at vi ofte er billigst når man ser på totalprisen du betaler uanset om fragt er udspecificeret som hos os eller indeholdt i prisen.

Jeg kan kun anbefale at du fremover ser på slutprisen og kan du købe billigst hos os så vil vi med stor glæde pakke og sende din ordre til dig, kan du få det billigere andet sted kan jeg kun anbefale og købe der hvis du i øvrigt har tiltro til sælgeren.

Du kan med fordel bruge pricerunner.dk til at teste priser mv og trustpilot.dk her til at se hvor godt andre kunder synes om den webshop du finder billigst.

God aften,

Morten

Fantastisk

Fantastisk. Havde forudbestilt et Lego sæt, som blev sendt på udgivelsesdagen, så det lå klar til afhentning dagen efter.

Ingen bøvl. Det nemmeste i verden.

3. lokakuuta 2025

Et par sæt der ikke fandtes andre steder

Jeg købte to sæt Lego Icons til min knægt til en særdeles favorabel pris og så var det ovenikøbet to sæt som ellers er udgået andre steder. Det vakte lykke og især fordi det gik lynhurtigt. Fantastisk mulighed at kunne få det sendt til en pakkeboks når man ikke helt er vendt hjem fra ferie endnu og pakken bliver afsendt ‘for hurtigt’ 👍

6. syyskuuta 2025

Som regel er det en god oplevelse

Som regel er det en god oplevelse, men denne gang manglede der en enkelt klods.
Det er aldrig sket før, men det ødelagde mere end man egentlig regner med.
Kl. Bettina

27. elokuuta 2025

Hej Bettina,

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af hvis der har været en produktionsfejl, LEGO har dor en forbrugerservice til at rette op på det, så hvis du ringer på gratis nummer 00800 5346 5555 og oplyser dem nummeret på del der manglede (findes i instruktion) så sender de den manglende del direkte hjem til dig.

Med venlig hilsen,

Morten