Klodskassen fortjener en god anmeldelse fordi de har lego der er udgået til de bedste priser vi kan finde det til på nettet i Danmark. Kassen er i Perfekt ny stand og hurtigt afsendt. Vil anbefale a... Näytä lisää
Jeg bestilte et stort Lego sæt torsdag, mens vi var på ferie i Rebild. Dag vi kom hjem mandag stod pakken og ventede på mit barnebarn👏 Bedre service kan man da ikke forlange! 🥰🥰 Hermed 5 velf... Näytä lisää
DET ER IKKE SIDSTE GANG JEG HANDLER HOS JER. SUPER GOD OPLEVELSE Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille, stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering. Nemt at komme i forbindelse med ved spørg... Näytä lisää
Hurtig levering, uden problemer. Desværre havde posten trykket pakken lidt så den ene æske har fået et knæk men heldigvis er det jo uden betydning for klodserne og ikke noget Klodskassen kan gøre for.... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä klodskassen.dk
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Efter mange års erfaring med handel på nettet til udlandet og med en stor personlig interesse i LEGO blev klodskassen.dk åbnet for at give alle mulighed for at købe nye LEGO sæt fra det officielle katalog til nogle af Danmarks bedste priser, men også for at give alle LEGO kunder mulighed for at købe udgået LEGO sæt eller eksklusiv LEGO sæt der ellers ikke er at finde i danske butikker et sted.
Vores målsætningen er fortsat at forbedre vores udvalg, pris og den service vi tilbyder alle vores kunder når de besøger vores fysiske LEGO butik eller henvendender sig på mail og telefon.
Adelgade 6, 8900, Randers
- administrator@bricks4you.com
- www.klodskassen.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Alt fungerede som det skulle
Alt fungerede som det skulle: nem bestilling, kort levering og intakte varer!
Angående Lego var deres priser klart de…
Angående Lego var deres priser klart de billigste, hvilket var grunden til jeg bestilte.
Angående levering - hurtighed kan jeg ikke huske. Det var black friday, så havde bestilt flere steder fra.
Stjernerne gives ud fra prisen, samt pakken var ansvarlig pakket ind.
Rigtig god oplevelse at handle hos jer…
Rigtig god oplevelse at handle hos jer og bestemt ikke sidste gang jeg køber noget herfra . Skrev til dem og fik rigtig hurtigt svar fra dem ,så alt i alt ,en super forretning og handle hos .
En god oplevelse.
Det er nemt at bestille på hjemmesiden, pakken kom som meddelt - en god oplevelse.
Nem procedure med bestilling og hurtig…
Nem procedure med bestilling og hurtig levering.
Super hurtige og rigtig gode varer.
Super hurtige og rigtig gode varer.
Jeg havde ved en fejl fået trykket 2 gange og fik det rettet med det samme, da jeg ringede til dem. Dejligt at jeg ikke stod med 1 pakke, som skulle sendes retur.
Mange, mange tak
God hjemmeside og perfekt levering
God hjemmeside og perfekt levering
Hurtig levering rigtig dejligt
Hurtig levering rigtig dejligt
Glædelig jul
Gode priser og hurtig levering. Mange tak 😊
God information i leveringsproces
Der var med det samme god information om leveringsdato for enkelte produkter. Alt aftalt blev overholdt og gode priser.
Gode priser og hurtig levering
Jeg havde bestilt nogle varer
Jeg havde bestilt nogle varer, som jeg alligevel ikke skulle have. Og jeg henvendte mig på mail, for at afbestille, og efter en time, fik jeg besked om at ordren var annulleret.
Det synes jeg dæleme var flot
Tak for det
Har været meget tilfreds med varen og…
Har været meget tilfreds med varen og levering
Nemt
Nemt, spar penge, særdeles hurtigt og sikkert.
Hvis du ikke kikker forbi KLODSKASSEN , snyder du dig selv!
God service ved henvendelse ( fejl fra…
God service ved henvendelse ( fejl fra min side), okay hurtig levering
Pænt produkt
Super godt og hurtig levering
Super godt og hurtig levering
Super nemt via ønske skyen og sendt…
Super nemt via ønske skyen og sendt direkte til mit barnebarns 10 års fødselsdag i perfekt stand 🥳Jeg bor selv i UK 🇬🇧 så det her var super fedt 🤩 Vil helt sikkert bruge jeres service igen 🤩10 Stjerner ⭐️ fra mig knus Donna
Hurtigt og problemfri ekspedition og…
Hurtigt og problemfri ekspedition og levering. Vil helt sikkert handle her igen