Kom ud i forbindelse med en forsikringsskade. Rasmus der kom ud var i utroligt dårligt humør og konfliktsøgende. Var bestemt ikke indstillet på at udføre det arbejde, som han var blevet be... Näytä lisää

Øv oplevelse! Vi havde aftalt d. 30. marts med kloakfirmaet ApS at de skulle komme forbi og pudse op i vores kloak. Kloakmanden har været forbi taget et pr billeder og har sågar haft bank... Näytä lisää

1. Ränninpuhdistuspalvelu
  2. Putkimies

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ring til Kloakfirmaet når du har brug for en autoriseret kloakmester. Vi hjælper private, virksomheder og boligforeninger i Storkøbenhavn. Kontakt os.

1,8

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

0-stjerner hvis man kunne

Kom ud i forbindelse med en forsikringsskade.
Rasmus der kom ud var i utroligt dårligt humør og konfliktsøgende.

Var bestemt ikke indstillet på at udføre det arbejde, som han var blevet bestilt til. Kloakskade som følge af rotter - røgprøve viste røg i vores badeværelse.

Brokkede sig over at skulle foretage en TV-inspektion. Kaldte rottefængerne fra kommunen for ufaglærte, der ikke ved, hvad de laver. Min kæreste blev kontinuerligt tiltalt "lille dame" og at en "lille dame ikke skal stole på sådan nogle ufaglærte typer, der vil sige, hvad som helst, når de ser en lille dame"...

Han brugte omkring 15 minutter på en opgave som nok burde tage ham 1½-2 timer. Konstaterede alligevel skade, men ville ikke undersøge nærmere.

Så unødvendigt. Hvem har behov for at være så træls? Hold jer fra dette firma, hvis I kan.

24. kesäkuuta 2025

Virkelig ringe kundeservice

Kom ud i forbindelse med forsikringssag, ringe kommunikation..jeg blev ikke klogere af deres beaøg. Her et år efter bliver jeg ringet op af et inkassofirma jeg nu skylder 3700 kr fordi kloakfirmaets mails er røget i spamfilteret og de ikke har ulejliget sig med at ringe eller sende et rigtigt brev...Kommer jeg til at bruge dem igen .... det gør jeg nok ikke

10. lokakuuta 2024

Sjusk og fusk

Jeg havde personligt bestilt Kloakfirmaet til at lave en TV-inspektion af min kloak. De konkluderede, at der var rødder i kloakken, men ikke var basis for en forsikringssag og mente, at jeg hurtigt burde bestille en udfræsning og foring af kloakken (hos dem). Dog var deres optagelser af så ringe kvalitet, at man ikke kunne tyde billederne. Min advokat havde ikke været ude for lignende tidligere, og jeg måtte bestille et professionelt firma til at gentage opgaven. Konklusionen på basis af veldokumenterede billeder var, at der var brud (kl.4) og rør forskydninger (kl. 3). En veldokumentere forsikrings- og nabosag.
Magen til sjusk med rapport og dokumentation ses sjældent. Firmaet er ikke DVTK certificeret!

25. toukokuuta 2023

Fast inspection, polite and on time.

I can recommend Kloakfirmaet for their politeness (I'm English so that means a lot), and their rapid response when asked to quote for a quite complicated job. Communication was very clear and Glen came out and inspected the drain before sending his offer. He was calm, friendly and knowledgeable. I would certainly contact Kloakfirmaet again.

9. lokakuuta 2022

Professionelt og pålideligt kloakfirma

Jeg har lige haft Kloakfirmaet på besøg for udskiftning af en regnvandsbrønd og en ny bund i en 1-meter brønd. Det blev grebet professionelt an og arbejdet er udført grundigt og korrekt.
Firmaets mand var meget venlig og omhyggelig både med at undgå skader og at rydde op til sidst.
Mit hus ligger på en kuperet grund, og Kloakfirmaets gravemaskine lavede buler i mine belægningssten – Lige knapt så godt. Men det så firmaets mand, og rettede det fint på plads igen inden han afsluttede arbejdet; det er fin service!
Hvordan kan jeg give 8 stjerner for den gode oplevelse?

20. maaliskuuta 2022

Meget uhøflige..

Meget uhøflige... Jeg har været i kontakt med firmaet 2 gange (pga. forsikringshenvisning) og begge gange oplevede jeg virkelig dårlig kundeservice.

16. helmikuuta 2022

alt i alt et super servicemindet firma

alt i alt et super servicemindet firma, utroligt hurtige til at reagere på min henvendelse selv her i juletiden. billigst i pris ift. en højvandslukke jeg indhentede tilbud på. efterspurgte kloakledningstegninger på min matrikel, hvilket som regel kan være en længere proces at få fingrene i, men deres projektleder Glen redede mig ud af kniben efter kun 2 timer jeg havde henvendt mig til ham på mail, ved at sende både tegniner og billeder fra en tidligere opgravningsarbejder på min matrikel, samt et ønske om en god jul. De aller bedste anmeldelser herfra.

20. joulukuuta 2021

Ringe service & kommunikation

Øv oplevelse!

Kloakmanden har været forbi taget et pr billeder og har sågar haft banket på ifølge deres beretning.

Jeg valgte selvsamme dag at arbejde hjemme og var iøvrigt tidligere oppe således der var mulighed for at kommunikere.

Der er hverken blevet ringet til mig eller andet form for kommunikation, men blot en regning der ligger for et "servicebesøg". 900 kr. for ingenting. Og iøvrigt var aftalen ikke overholdt da besøget var lavet på baggrund af en pudsning.

Der blev heller ej tilbudt en kreditnota.

27. huhtikuuta 2021

Hurtig aktion - super oplevelse!

Jeg blev henvist til kloakfirmaet via mit forsikringsselskab. De tog mig seriøst og reagerede hurtigt og effektivt - 2 dage fra første henvendelse til mit forsikringsselskab var taksator hos mig. Dagen efter taksator havde været her, stod her 3 mand i 2 biler. De løste mit problem til fuld tilfredshed hurtigt og effektivt samme dag.

3. joulukuuta 2020

Super effektive og pålidelige.

Super effektive og pålidelige.
Blev informeret pr. sms om forløbet, og kloakken var repareret på 3 dage, til trods for uventede problemer.
Er meget tilfreds, anbefales på det varmeste.

14. tammikuuta 2020

Ikke troværdigt firma

Kloakfirmaet blevet henvist til mig fra min forsikringsselskab Runa.
Jeg fik en opkald af en af deres medarbejder. Det kun først kom 4 dag senere. Forklaret at der var ret vigtig pga. åben kloak og muligt adgang til huset af rotter. De sagt de kun ikke kom hurtigere pga. ferie. Jeg siger at så må jeg bar vente til det kun kom. Jeg troed så at det vil kom på den aftalt dag. På den aftalt dag ringer jeg til sikre deres ankomst tidspunkt. Hun siger vi har ikke booket noget til den dag men kun finde en ny tidspunkt. Jeg vælger at sige nej tak og så kontakter jeg forsikringselskab vedr. min sag. Det kan se ind ved dem vi har en tidspunkt på den dag firmet og mig har aftalt. Jeg fortæler dem at jeg har lige ringet til dem og firmet har sagt vi ikke fik booket en aftale men det kun kom nogen dag senere. Jeg siger til forsikringsselskab at det skal henvis en ny firma når den første det har anbefalet kan ikke hold deres aftaler. Ret userious firma med faktisk ret dårlige undskyldninger.

11. heinäkuuta 2019

Særdeles kompetent og servicemindet …

Særdeles kompetent og servicemindet virksomhed. Vi havde problemer med rotter - efter første forsøg forsvandt de ikke. "Jamen så kommer vi da bare igen". Ingen problemer. Søde mennesker og godt arbejde. De kan klart anbefales.

11. huhtikuuta 2017

Service og kompetence helt i top !

En af de virksomheder andre kan lære god kundeoplevelse af. De er hurtige - dygtige & kompetente - afleverer tingene helt i orden - følger alting til dørs - og har en super venlig og sympatisk attitude overfor deres kunder .

14. helmikuuta 2017

Kan kun anbefales

Jeg har brugt firmaet to gange. En gang til at sænke en brønd (billigere end de tilbud jeg fik fra andre) og til en forsikringsag, hvor der skulle laves ny kloak og skiftes en brønd. De tilbud hurtig og professionel hjælp og ordnede hurtigt sagen med forsikringsselskabet.

Jeg vil til hver en tid bruge dem igen og anbefale dem til andre.

23. maaliskuuta 2016

Hurtig, god og professionel service

Har brugt firmaet til en forsikringsskade på vores kloak, de var hurtige, professionelle og yderste behagelige😀 Vi fik tv-inspektion og lavet lagt nyt kloakrør samt brønd. Kan varmt anbefale firmaet.

23. maaliskuuta 2016

Super fint arbejde!

Ifbm. ødelagt brønd fik jeg rådgivning og udbedret skaden at Kloakfirmaet (Rasmus & Co.). Jeg fik hurtig rådgiving om skaden, tilbud og opfølgning for koordinering med forsikringsselskab og udbedring. Det var super flot arbejde, hurtigt og meget pænt lavet af flinke og meget professionelle folk. Der blev taget hensyn til ønsker om bevaring af bevoksning. Jeg kan kun anbefale Kloakfirmaet meget!

20. maaliskuuta 2016

Super fint

Lige på og råt. Jeg blev vejledt grundigt - og Rasmus og co. rykkede hurtigt. God service!

30. huhtikuuta 2013

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili