Pris og kvalitet milevidt fra hinanden
Vi bookede en enkelt overnatning på Klithjem Badehotel, og gjorde ved bookningen opmærksom på, at da min kone lige havde fået nyt knæ, ville vi gerne have et værelse i stueplan. Dette blev vi telefonisk lovet, men da vi ankom, fik vi et værelse på 1. sal. Dette kunne ikke ændres, da der ikke var ledige værelser i stueplan. Så min kone måtte nærmest kravle op og ned ad "hønsestigen" op til værelset, - vi forsøgte at planlægge, så vi skulle op og ned så få gange som muligt. Aftensmaden: Forretten var ok, men hovedretten (stegt rødspætte) var en lunken omgang. Fisken var overhovedet ikke gennemstegt og så bleg ud på begge sider,- så den var ihvertfald ikke paneret, og hvad var endnu værre, - man havde ikke fjernet galdeblæren på rødspætten inden tilberedningen. Simpelthen bare ikke godt nok. Sengene var ok, - dog - uvist af hvilken grund - var det næsten nødvendigt med en stige for at komme i seng. Morgenmaden var sølle. Købepålæg og ost fra nærmeste købmand, - ingen blødkogte æg og stempelkaffen var kold inden den kom på bordet. Min kones the var helt tydeligt lavet i en kold thepotte,- så den var også kold. Det eneste, vi kunne finde var i den rigtigt gode ende var altså prisen. Kære Klithjem: "I skal altså stramme gevaldigt op på næsten alle parametre, ellers bliver Badehotellets levetid ikke særligt lang".