Klithjembadehotel Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Pris og kvalitet milevidt fra hinanden

Vi bookede en enkelt overnatning på Klithjem Badehotel, og gjorde ved bookningen opmærksom på, at da min kone lige havde fået nyt knæ, ville vi gerne have et værelse i stueplan. Dette blev vi telefonisk lovet, men da vi ankom, fik vi et værelse på 1. sal. Dette kunne ikke ændres, da der ikke var ledige værelser i stueplan. Så min kone måtte nærmest kravle op og ned ad "hønsestigen" op til værelset, - vi forsøgte at planlægge, så vi skulle op og ned så få gange som muligt. Aftensmaden: Forretten var ok, men hovedretten (stegt rødspætte) var en lunken omgang. Fisken var overhovedet ikke gennemstegt og så bleg ud på begge sider,- så den var ihvertfald ikke paneret, og hvad var endnu værre, - man havde ikke fjernet galdeblæren på rødspætten inden tilberedningen. Simpelthen bare ikke godt nok. Sengene var ok, - dog - uvist af hvilken grund - var det næsten nødvendigt med en stige for at komme i seng. Morgenmaden var sølle. Købepålæg og ost fra nærmeste købmand, - ingen blødkogte æg og stempelkaffen var kold inden den kom på bordet. Min kones the var helt tydeligt lavet i en kold thepotte,- så den var også kold. Det eneste, vi kunne finde var i den rigtigt gode ende var altså prisen. Kære Klithjem: "I skal altså stramme gevaldigt op på næsten alle parametre, ellers bliver Badehotellets levetid ikke særligt lang".

9. elokuuta 2026

Jeg var slet ikke tilfreds med opholdet

Jeg var slet ikke tilfreds med opholdet
Jeg overnattede på Klithjem fra d. 5 til d. 7. august. Jeg havde booket et værelse med egen engang og terrasse og en enkel person. Jeg fik værelse 30 som var helt okay. Mad var ikke luksus men mere hverdagsmad, morgenmaden var okay. Det som jeg er utilfreds med, er PRISEN, alt for dyrt. Det kostede 2.400,- kr. pr dag, og indeholdt ophold, morgenmad og aftensmad. Jeg var kun en person og havde der været to personer, havde det kostet det samme. Det er helt i orden at værelset koster det samme om man er 1 person eller 2 personer, men at man skal betale mad for 2 personer når man kun er 1 person, er ikke i orden. Jeg fik at vide af hotelchefen at det var meget normalt, det er det nok kun på Klithjem Badehotel, jeg har ikke oplevet det på de mange hoteller jeg har kommet på i hele Danmark. Hvis man nu havde sat maden, aftensmad og morgenmad, til måske 400,-kr pr person pr dag (hvad ved jeg) så havde man noget at forholde sig til. Jeg er kommet rigtig meget på Klithjem gennem de sidste 10 – 12 år, helt op til 7 til 8 gange på en sæson (og det er start april, slut september). Har altid været meget tilfreds med at komme der og nydt det hver gang. Håber på at Familien Slaikjær vender tilbage med et svar eller kommenterer det. Mit Kundenr. var 660581
Venlig hilsen Bjarne

5. elokuuta 2026

Både ..og

Særdeles lækker vegetarmad første aften, men desværre havde man glemt det næste aften, så "der blev skyndsomst lavet en erstatningsret, som var noget " tilfældig".
Badeværelset trængte til en del renovering.
Hotellets beliggenhed er perfekt m h til afstand til strand mv.

26. elokuuta 2026

Badehotel & Vandring

Min kære kone og jeg har netop haft en weekend med 2 dejlige overnatninger i det nyligt flot renoverede badehotel. Forrygende stemning, godt personale, ægte badehotel-menu med flot tilberedt torsk den ene dag og helstegt rødspætte den anden … virkelig godt. Stedet er perfekt til de lange vandreture i heden og langs stranden … vi kommer helt sikkert igen

20. elokuuta 2026

Skuffede gæster

Kære Klithjem Badehotel

Lige en tilbagemelding fra nogle skuffede gæster.

Vi var 5 personer som besøgte jeg fra 29 til 31 juli 2026. Prisen for dobbeltværelse med eget toilet var kroner 2400,- pr nat incl. halvpension. Vores forventninger var derfor høje.
Pæne lokaler og værelser, ikke noget udover hvad vi forventede. Søde mennesker.
Første aftensmad, vi glædede os. Menu var laksesalat, kalvefrikase og koldskålspanacotta. Forretten smagte rigtig godt, hovedretten var skuffende grundet sejt kød, desserten godkendt. Morgenmad dag 2, et måltid som vi altid glæder os til. Desværre mødes vi af scramble eggs, formentlig lavet på pulver og smagsløst. Pålæg som det man køber i et almindeligt supermarked, forskåret smagsløst ost. Brød formentlig købt hos den lokale bager, smagte fint men ingen speciel oplevelse. Denne oplevelse gentog sig dag 2, dog med et twist af mugne hindbær.
Anden dags aftensmad, hummerbisk med lange, skinkesteg med svær, æbletærte. Bisken smagte fint fisken var overtilberedt, var ikke blank inden i men helt mat og tør/sej. Skinkestegen var 2 meget tynde skiver og sværene var slatne (hvis ikke I kan lave sprøde svær, så skær dem af inden servering). Æbletærten var ok, men det var mere en macerintærte med æble smag.
Vores forventninger til priser ligger langt over vores oplevelse.

For den pris I tager, kan vi overnatte på en kendt stor kro i Nordsjælland for ca. 1250 kr. incl super lækker morgenmad, og så kan vi spise ala carte incl. Vin for ca. kr. 1000, altså i alt kroner 2250.
Vores konklusion er at der burde være plads til væsentlige forbedringer på jeres madoplevelse.

30. heinäkuuta 2026

Historisk badehotel med ro samt mad og service i topklasse :-)

Klassisk roligt nyrenoveret dejligt badehotel i skønne naturomgivelser 👍

Vi boede her 4 dage i juli 2026, og hver aften nød vi de 3 serveringer som kokkene sammensatte til aftens menu. Super gode råvarer og fin sammenhæng mellem forret, hovedret og lækker dessert. Simpelhed i topklasse hver dag, ligesom “servicering” gennem hele opholdet af de gode mennesker på hotellet. 5 stjerner hele vejen igennem 👏👍💪✔️

18. heinäkuuta 2026

Kan absolut anbefale Klithjem…

Kan absolut anbefale Klithjem badehotel.
Værelser renoverede for nyligt, hyggeligt, enkelt og pænt.
3 retters aftensmad der er bestemt af køkkenet- dejligt.
Skøn morgenmad.
Ligger 500 m fra stranden, så en badetur kan let nås fra hotellet
Der er fine vandre- og cykelruter i området.
Ikke mindst er personalet meget imødekommende og servicemindede.
Tak for et skønt ophold.

24. kesäkuuta 2026

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili