Virkelig lækre varer og god service. Leveringen var hurtig. Og super hyggeligt med håndskrevet kort i pakken, hvor der både henvises til tidligere og nye køb. Priserne er lidt høje, men det e... Näytä lisää
Hos Klein studio har jeg oplevet rigtig god service. Jeg har været meget tilfreds med mit køb på webshoppen. 4 måneder senere fik jeg brug for hjælp til produktet. Her oplevede jeg professionel hånd... Näytä lisää
Jeg har bestilt hos Kleinstudio nogle gange efterhånden og der er aldrig en finger at sætte på noget. Varerne bliver altid sendt afsted hurtigt (bestilte torsdag og modtog fredag), kvaliteten er i o... Näytä lisää
De vender ikke tilbage som de lover. Jeg indsender en ordre d. 10/2-2026. Varen står som på lager. Da jeg intet har hørt, rykker jeg for varen d. 21/2-2026. Jeg får svar d. 22/2-2026, om at man h... Näytä lisää
KLEIN STUDIO is an online conscious univers for a mindful childhood. We aim to have the best basics for the first years of a new life. We love simple toys inspired by nature and made of sustainable materials.
Brønlunds Allé 9, 2900, Hellerup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
De lækreste produkter, hurtig og nem bestilling samt god kundeservice. Kun rosende ord herfra
Wonderful store with a beautiful assortment. We have purchased many things from interior decoration for the nursery to clothing, toys and presents. And excellent and very personal service. I’m sure we will continue tor return many times!
Jeg shopper ofte hos Klein Studio. Anna giver den bedste service, og har det lækreste udvalg. Kæmpe anbefaling herfra.

Rigtig god og hurtig service! Og lækre produkter ❤️❤️

Vastaus yritykseltä kleinstudio.dk
Hurtig og meget fin service. Jeg handler helt sikkert hos Klein Studio igen :-)

Vastaus yritykseltä kleinstudio.dk
Altid så god og fin betjening samt hurtig levering. Dine varer er så fint pakket ind og med sød hilsen vedlagt ♥️ Jeg er fan! 😊

Vastaus yritykseltä kleinstudio.dk
Virkelig lækre varer og god service.
Priserne er lidt høje, men det er også nogle fine unikke produkter, og en anden service.
En smule rabat (5-10%) i ny og næ, ville være ekstra krymmel på kagen. Eller måske en kundeklub.
Under alle omstændigheder handler jeg der igen - når min kæreste ikke kigger 😉

Vastaus yritykseltä kleinstudio.dk
Lækre og søde ting til min datter - ekstrem hurtig levering med de sødeste postkort beskeder.

Vastaus yritykseltä kleinstudio.dk
Helt uproblematisk bestilling. Fin indpakning. Hurtig levering!

Vastaus yritykseltä kleinstudio.dk
Fantastisk kundeservice - der virkelig sætter en ære i at hjælpe kunden! Dejlige produkter og hurtig levering.
Anbefales!

Vastaus yritykseltä kleinstudio.dk
Den bedste service! Gode priser og hurtig levering. Kan kun anbefale.