Virkelig lækre varer og god service. Leveringen var hurtig. Og super hyggeligt med håndskrevet kort i pakken, hvor der både henvises til tidligere og nye køb. Priserne er lidt høje, men det e... Näytä lisää
Hos Klein studio har jeg oplevet rigtig god service. Jeg har været meget tilfreds med mit køb på webshoppen. 4 måneder senere fik jeg brug for hjælp til produktet. Her oplevede jeg professionel hånd... Näytä lisää
De vender ikke tilbage som de lover. Jeg indsender en ordre d. 10/2-2026. Varen står som på lager. Da jeg intet har hørt, rykker jeg for varen d. 21/2-2026. Jeg får svar d. 22/2-2026, om at man h... Näytä lisää
KLEIN STUDIO is an online conscious univers for a mindful childhood. We aim to have the best basics for the first years of a new life. We love simple toys inspired by nature and made of sustainable materials.
Brønlunds Allé 9, 2900, Hellerup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Incredible customer service and lovely handwritten card with delivery. Made buying a toy for my baby, for the first time, such a pleasant experience.
4 måneder senere fik jeg brug for hjælp til produktet. Her oplevede jeg professionel håndtering, hvor Klein studio fandt en løsning omgående.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var sent på det, med en fødselsdagsgave. Så bestillingen afgav jeg søndag - tirsdag havde jeg pakken - torsdag kunne jeg forære gaven væk 😊
Fantastisk hurtig levering gjorde at jeg lykkedes med en fin gave
Mvh. Annette
Jeg har bestilt hos Kleinstudio nogle gange efterhånden og der er aldrig en finger at sætte på noget. Varerne bliver altid sendt afsted hurtigt (bestilte torsdag og modtog fredag), kvaliteten er i orden og man får hurtig og venlig tilbagemelding fra kundeservice.
… og så får man en håndskrevet personlig hilsen med i sin ordre, så fint! Altså, kæmpe anbefaling herfra!
Fast delivery and love the personal note 🫶🏽
Very fast delivery, best quality of product (two pieces flensted Mobile Viking 1) and I really find the personal thank you note on a card very special. Thank you klein studio and Thomas! I will definitely order again!
God og hurtig betjening. Ikke sidste gang jeg køber herfra :)
Hurtig levering, og tøjet var så fint pakket ind og i lækkert kvalitet! Skal helt sikker købe derfra igen.
Varen kom hurtigt og passede beskrivelsen samt billedet.
Problemfri bestilling og levering. Hyggeligt med den lille søde hilsen.
I am always beyond happy with my Klein studio orders and the owner is lovely! Excellent customer service.
Ikke lige med det samme, men alt er nået frem, godt og meget sikkert og personligt pakket! )
Det gik rimelig hurtig. Nemt at bestille og fint pakket ind.
Lækre varer og virkelig hjælpsom kundeservice!