Spil lotto i stedet, der er nok i praksis meget bedre chancer for gevinst! Eller lad helt vær, så er du sikret ihvertfald at spare abonnementet. Det er penge i lommen.
Yritys on vastannut
Jeg kan godt lide Klasselotteriet. Har kun spillet med i nogle få måneder, men det er hyggeligt og har indtil videre kun haft plus på kontoen, selv om det kun er små beløb der kommer hist og her 😊... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg må desværre tilslutte mig den opfattelse at man vinder et eller to småbeløb kort efter køb af et lod. Herefter vinder man intet. Jeg har haft mine lodder i årevis men kun vundet lige efter købet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pas pas derude, de holder ikke deres egne ord, de vil gerne have dine penge, men den anden vej, så bliver du snydt og bedraget, en medarbejder fortæller mig højt og tydeligt, jeg ikke er med i trækn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Klasselotteriet er hele Danmarks millionlotteri . Hver måned fra den 15. til den 19. trækker vi lod om mere end 46 millioner kroner.
Rådhuspladsen 2 , 1550, København V, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Sjovt. Jeg skrev en anmeldelse omkring Klasselotteriet tager penge for at opsige. Og fik svar at de ikke tager penge for at man afmelder sit abonnement. Det passer ikke, jeg har fået en regning på 375 (de 100) var rykker. Og når jeg skriver til dem der sender regning ud så modtager jeg den samme mail igen og igen.
Det er så underligt et firma.
Anbefaler ikke Klasselotteriet.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Det er sidste periode jeg er med, har et halvt lod og jeg har vundet men kun det halve af hvad jeg har vundet de andre gange og betalte det samme for at være med

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Jeg er dybt forundret. Jeg har afmeldt betaling og får så et brev hvori de opfordrer mig til at udfylde og returnere en seddel. Kuvert er vedlagt. Navn - adresse - CPR nummer - kontonummer - kort nummer - gyldig til og med - kontrolcifre - email - mobil nummer samt underskrift. Dette kan vist ikke være rigtigt? hvor ender dette? nu kan enhver misbruge mine informationer - det er dybt forkert. jeg overvejer at melde til politiet for GPDR overtrædelse
Svaret fra klasselotteriet at dette var ment som en service indikerer at jeg har udtrykt mig uklart. Jeg er ikke utilfreds med at de henvender sig men utilfreds med at de bede om så mange private informationer som i forkerte hænder giver mulighed for misbrug - det er temmelig dumt og folk der måske ikke lige tænker over det kan finde på at sende oplysninger. Det er så absolut ikke kundeservice!!!

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Svindler firma, hold jer langt derfra.
Svinder både med nummer og gevinster…
Og hvis i skal opsige jeres abonnement, så får de et hollandsk firma til at opsige For jer,
( expert) som står i forbruger rådet- at de bruger aggressive metoder, for at få penge ud af folk, og når man så betaler så sender de bare flere regninger…

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Hold jer langt væk fra klasselotteriet, det er svindel og deres løgnhistorie om at de er overvåget af spilmyndigheder tvivler jer ligesom mange andre på er rigtig.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
100% Scam præcis som alle andre du vinder KUN lidt i starten.
Jeg er op på 2 år uden gevinst hvor er de 88% chance for at vinder …

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Kan se, at det ikke kun mig der har oplevet, at man vinder lidt i starten når man er oprettet og derefter intet i flere år?? Det er der flere personer som skriver og har samme oplevelse. Dette virker meget meget mærkeligt og ikke tilfældigt.
Dette har jeg prøvet 3 gange, hvor jeg har har oprettet et abonnement og sjovt nok, så har jeg hver gang vundet et mindre beløb og derefter intet.
Det kan måske bedre betale sig, at oprette et abonnement, vinde et mindre beløb, slette abonnoment igen og så oprette igen.. det virker til at fungere på den måde og lugter lidt af fusk, så kunderne tror, at deres vinder chance er store. Det virker lidt for underligt med alle de tilfælde og som andre også har oplevet her.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Da min mor døde, opdagede jeg at hun havde et lod hun havde arvet efter sin far, og jeg syntes det kunne være hyggeligt at føre det videre. Det var nemt klaret med en opringning til kundeservice.
Jeg har før spillet med og synes det er lidt hyggeligt med så gammelt et lotteri. Det er svært ikke at grine højt af de mange dårlige anmeldelser der skyldes at folk ikke har vundet. Det er jo trods alt betingelserne ved lodtrækninger - uanset hvor høje vinderchancerne er. Derfor fik jeg lyst til at bidrage med 5 stjerner. Jeg har kun oplevet at det var nemt, og at der var god hjælp at hente hos kundeservice.
Ønsker man at opsige sine lodder, er det bare at standse sin betalingsaftale - det er da nemt.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Jeg ringede til jeres telefon, da det jo fortsat ikke er muligt at opsige lodder på hjemmesiden.
Først blev jeg nærmest irettesat for min oplevelse af deres ændrede trækning og at det for mig har betydet at det økonomisk ikke kører rundt nu.
Dernæst en noget fornærmet tone over lodder jeg på den baggrund har valgt at opsige.
Med den håndtering af kunder der ringer bliver det svært at lokke dem retur.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Hvorfor skal der gå næsten 14 dage, før jeg får udbetalt min gevinst??? Det er latterligt.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Oplevet at det kun er i starten man vinder, er det for at holde på kunderne?
Små beløb derefter ingen gevinst, kørt med samme nr i flere år , det må slutte efter december

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Klasse lotteriet lavede om på deres trækningsdage for 3-4 måneder siden.De trak altid 5dage i træk, d 15,16,17,18 og d 19 i hver måned. Vupti, så lavede de det om til kun 1 trækning dvs d 15 i hver måned. De 5 dage var altid spændende, hver måned !
De forklare at de også førhen kun havde 1 trækning men bare fordelt gevinsterne, men bare oplyste 1/5 af gangen
DET var det der var spændende o g charmerende ! !
Sådan var det i mange mange pr
Det er nok en akademiker, der syntes det var smart, så skidt med vores mening
Så Klasselotteriet, farvel for altid , efter mange års spænding, d 15,16,17,18 og d 19. Utroligt dumt valg

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Jeg har tre lodder og har siden 2011 vundet: 11 gange på det ene lod, 7 gange på det andet lod og 1 gang på det sidste lod. Skulle der ikke være lige store chancer for at vinde på alle lodder? Det er så ulige fordelt, at jeres trækninger ikke virker spor tilfældige. Nu afmelder jeg mine lodder.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Jeg har 2 nummer i Klasselotteriet, som har været i familien siden tyverne, altså omkring 100 år. En af glæden ved at spille med i Klasselotteriet er at gå ind på Klasselotteriets trænings listen den 15 til 19 i hver måned for at se om man har vundet, forsvinder det holder jeg op med at spille med mere. Det er også blevet meget svært at vinde i Klasselotteriet, før lotteriet blev udgivet fra 200.000 til 500.000 er det alle de høje nummer over 200.000 der vinder i lotteriet. Mine 2 nummer har aldrig være ude med de høje gevinster. Så måske fornyer jeg ikke næste gang.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Det bedste lotteri! Man hygger sig ved tanken om at der måske kommer en præmie d. 15😁
Jeg har små lodder og 98% chance for at vinde pr. år.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
En meget dårlig beslutning at ændre trækningsplanen fra 5 dage til en dag. I har forringet produktet, men prisen er ikke sænket.
Hermed endnu en kunde der forlader jer😡

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
30 års som fast spiller ved klasselotteriet slutter Nu.
Synd og skam I har ødelagt et så gammelt traditionsrige spil.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Det er med stor skuffelse, at konstatere at der nu er overordentlig langt færre store gevinster i den nye månedlige trækning. Faktisk er der nu kun 160 mod før 1908 gevinster månedligt over 1200 kr.
Nuvel, der bliver udtrukket ca. 5000 flere små gevinster månedligt, men de er stort set fremkommet ved at 9000 gevinster er halveret til 600 kr. og dermed en gevinst på sølle 75 kr. på et 1/8 dele lod.
Jeg har været trofast deltager i klasselotteriet i snart 40 år, og har de seneste mange spillet på 16 lodder, men de bliver ledige nu, da jeg øjeblikkeligt har frameldt klasselotteriet i betalingsservice. Tænker at mange vil gøre det samme.

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Øv, det er næsten umuligt at gennemgå gevinstlisten, ej heller se logikken i opstillingen på min Smartphone ! Opsætningen duer ikke rigtig til en smartphone! Hvordan kan man forstørre listens tal, uden at få de små rammer den optræder i? Jeg tænkte så, at jeg kunne printe listen for at finde hoved og hale i det, men nej, Ingen synlig mulighed. Hvordan kan jeg bedst aflæse den trækningsliste, jeg normalt hygger mig med at læse?

Vastaus yritykseltä Klasselotteriet
Bryder mig ikke om den nye udgave af klasselotteriet.
Øv Øv hvorfor skulle det laves om?

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.