Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bas en zijn super tevreden. Bas denkt mee, komt afspraken na en aflevering top!! Complimenten. Wij zijn super tevreden en raden iedereen aan om bij Bas een ke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wim Peters en Bas Bevers hebben heel goed meegedacht over welk keukenontwerp het beste zou passen in onze ruimte. Met het 3D ontwerp konden wij goed zien hoe bepaalde keuzes qua werkblad/kleur eruit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bas snapt dat je als klant met een ontwerpidee rondloopt en dat dat idee in gezamenlijkheid en met technische knowhow van wat kan en wat niet kan, in vertrouwen gerealiseerd kan worden. Heel fijn. Wan... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Hannoverstraat 3A, 7418 BL, Deventer, Overijssel, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Geweldig mooie winkel en zijn onwijs goed geholpen

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Goed geholpen en alles netjes geregeld
En in 1keer alles goed 👍

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Bas heeft ons geholpen aan een prachtige keuken!
Dit was voor ons de eerste keer dat wij een keuken kochten. Bas heeft ons daar heel goed in begeleid! Goed advies en erg meedenkend. Oog voor detail en afwerking.
Verder erg vriendelijk ontvangen en een goede ervaring met tot slot een mooie keuken in ons huis!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Samen met deze partij onze keuken samengesteld. Bas had goeie ideeën en kon ons goed helpen met de juiste materialen, indeling en apparatuur. Bij de levering was er een verkeerde afwasmachine geleverd. Dit is heel professioneel opgepakt en de volgende dag ontvingen wij de juiste afwasmachine.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Bas van Kitchen4All-Deventer heeft ons met vakkundig advies aan een prachtige nieuwe keuken geholpen. In het begin twijfelde wij enorm over hoe we de inrichting konden doen, maar hier had Bas hele goede plannen voor en we zijn mega blij met het eindresultaat. Hij helpt je om de beste prijs voor je wensen te krijgen. Uiteindelijk ook een PVC vloer via Bas laten leggen waar we ook enorm tevreden over zijn.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Na vorig jaar een nieuwe keuken te hebben aangeschaft, afgelopen week ook geslaagd voor een mooie en nieuwe PVC vloer bin Kitchen4all Deventer. Michelle heeft ons voorzien van kundig advie en was erg prettig in haar benadering. We zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Via Bas van Kitchen4All-Deventer een nieuwe kraan gekocht voor onze bestaande keuken, het is wellicht niet de meeste grote bestelling maar wel wil ik zeggen dat we een erg prettige ervaring hebben gehad in de winkel. Er was toen wij binnenkwamen een dame aan het werk die ons vriendelijk te woord stond en daarna hebben we naar verschillende modellen bekeken, snel is er een prijs gemaakt en hebben we de kraan gekocht! Bedankt Bas (en lieve dame), voor jullie hulp. We zijn er blij mee!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Onlangs een nieuwe keuken gekocht bij Kitchen4All en hierbij ben ik goed geholpen bij het advies

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Vorige week hebben we ons werkblad laten vervangen door een granieten werkblad ,bas heeft hier ons goed advies over gegeven, en het plaatsen is perfect gedaan door de monteur han
Het is een mooie vernieuwde winkel,we komen dan ook zeer zeker binnenkort terug ,want we willen nog een nieuwe vloer,en ze hebben dan ook een ruime keuze in pvc vloeren.

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Mooie royale keuken gekocht. Helaas bleek het monteren van de keuken een keukenkastje beschadigd. Maar na een kort telefoontje was dit snel opgelost. Echt top service!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Een heel fijn gesprek gehad, de manier waarop Bas het gesprek van zo’n belangrijke aankoop doet is super. Ongedwongen en wel met heel goed advies. Ik kan iedereen aanraden hier de keuken te kopen!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Super snel geholpen, en alles was uitstekend naar wens , Komen hier zeker terug!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Wij waren zoekende waar we een nieuwe keuken zouden kopen en na een eerste bezoek bij Kitchen4all hadden wij de keuze al gemaakt! Eerlijk verhaal en prijs, kwaliteit. Keuken is keurig, compleet en onbeschadigd volgens afspraak geleverd.
Ook de communicatie verliep erg prettig. We zijn enorm tevreden over kitchen4all filiaal Deventer. En niet te vergeten erg blij met onze nieuwe keuken!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Meer dan een jaar geleden een keuken gekocht bij kitchen4all in Deventer. Met het ontwerp van de keuken ben ik erg goed geholpen en heb ik goede adviezen gehad. Het verdere contact was ook prettig en duidelijk.
De bouw van ons nieuwbouwhuis is helaas later van start gegaan dan gepland, waardoor de keuken 3 maand naar achter geschoven moest worden, dit was gelukkig geen probleem.
Bij de levering van de keuken kwam ik er al snel achter dat de koelkast ontbrak (leveringsproblemen)ik heb er gelijk achteraan gebeld, deze (luxere alternatief) werd de dag voor de montage keurig bezorgd door de eigenaar zelf.
Met de montage van mijn prachtige keuken bleek de bestekbak beschadigd, dit is gelijk op gepakt en wordt er een nieuwe naar mijn huisadres gestuurd. Prima opgelost!
Ik ben zeer tevreden over het aardige personeel, de kwaliteit en de service van Kitchen4all Deventer. Ik ben super blij met mijn keuken!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
We kwamen als eerste bij Kitchen4All om te kijken en te oriënteren voor een keuken. Bas was vanaf het begin zeer vriendelijk, enthousiast en meedenkend, zonder ook maar 1 moment het gevoel te geven "te willen verkopen". Zijn persoonlijke manier van contact hebben we bij geen andere keukenzaak ervaren, dus we waren er al snel uit waar we moesten zijn. Planning, communicatie, levering en installatie zijn naar volle tevredenheid verlopen. We zijn echt heel blij met de mooie keuken, nog mooier dan gedacht! Ook na plaatsing kwam Bas persoonlijk nog even kijken of alles naar wens was. Super!

Problemen met afzuigkap.
Langs geweest was meteen opgelost.
Bedankt !!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Wij zijn super goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. De enthousiaste verkoper wist goed aan te sluiten bij onze wensen en gaf mooie opties. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Kitchen4All Deventer heeft bij mij thuis een geweldige kastenwand gecreeerd in de bijkeuken. Geholpen door een fijne adviseur die echt met je meedenkt!

Vastaus yritykseltä Kitchen4All - Deventer
Wij werden gastvrij ontvangen. De verkoper nam alle tijd voor ons en hij was transparant.
Over de kwaliteit van de keuken ook geen enkele klacht. Dit komt misschien ook omdat wij de keuken zelf, met advies van de verkoper, hebben samengesteld.
TOP!