Kiropraktorerne Frederiksberg Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Efter at have fået at vide hos en osteopat, at min benlængdeforskel og min rygsmerter ikke kunne fikses, valgte jeg at tage sagen i egen hånd og booke en tid hos kiropraktor Janus. Det er jeg helt... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale Kiropraktorerne på Frederiksberg. Under min graviditet (uge 34) begyndte jeg at få en del spændinger og gener, som begrænsede min fysiske aktivitet og gjorde det... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Havde et akut problem med ryggen. De havde som de eneste åbent fredag efter Kr.Himmelfart og kunne endda behandle mig samme dag. God diagnosticering, god forklaring og god behandling. Jeg fik en se... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har kun haft gode oplevelser hos Kiropraktorerne Frederiksberg. Jeg bliver altid mødt at top professionelle fagfolk. De formår, at skabe en tillidsfuld relation, er lyttende og venlige. De følger... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kiropraktikko
  2. Hieroja
  3. Fysioterapeutti

Yrityksen kirjoittama

Klinikken blev stiftet i 2007 af Jørn Eichhorn og Janus Rahr Hjøllund. Klinikken tilbyder kiropraktik, fysioterapi samt massage. Vi stræber altid efter at yde den højest faglige service og sikre den bedste kvalitet. Derudover er høj tilgængelighed og fleksibilitet vigtige fokuspunkter for klinikken, da vi ønsker at kunne tilbyde dig tid samme dag som du ringer, samt imødekomme ønsket om fleksible konsultationstider. Vi er centralt placeret på Frederiksberg i København, tæt placeret på metro station, busser samt parkering. Klinikken ligger i gadeplan med rampe direkte til hoveddøren, hvis du er gangbesværet.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk fysioterapeut, Jonas!

Jeg går hos fysioterapeut, Jonas Søgaard, da jeg døjer med en hjernerystelse.
Og allerede efter første gang, kunne jeg mærke en kæmpe forskel på min hovedpine og spændinger.
Jeg har fået/får akupunktur på de mest spændte område ved skulder og nakke og det hjælper SÅ godt og nålen kan i øvrigt SLET IKKE mærkes.
Efter hver behandling kommer jeg ud, som et nyt menneske med en ro i kroppen og ikke mindst mit sind. Jonas er meget kompetent og jeg føler mig meget tryg under hans behandling. Han får både hjulpet mig fysisk med min hjernerystelse, men også psykisk med mine bekymringer omkring, om mit hoved får det bedre.

Kæmpe anbefaling herfra. Ser allerede frem til næste behandling, fordi det virker så godt.

25. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Kiropraktorerne Frederiksberg

Tak fordi du deler din oplevelse med os og andre. Dette er et standardsvar, men du skal vide, at vi værdsætter din anmeldelse.

Hvis din anmeldelse var god, vil vi gerne sige tusind tak for, at du gav dig tid til at dele den med os. Det er vores vigtigste opgave at yde en god og kompetent behandling til vores patienter.

Hvis din oplevelse her i klinikken derimod ikke har været god, så er du meget velkommen til at skrive til os på info@kiropraktor-kiropraktor.dk, så vi kan se nærmere på din sag. Vi har tavshedspligt omkring vores patienter, hvorfor vi ikke kan svare på din anmeldelse her. Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og håber at kunne gøre det bedre fremover.

Igen hjalp Jonas Søgaard Madsen mig af med smerterne

Jeg har tidligere haft problemer med smerter i det ene ben og henvendte mig derfor til Kiropraktorerne på Frederiksberg. Her hjalp Jonas Søgaard Madsen mig ved hjælp af akupunktur og med et fantastisk resultat, jeg slap helt for smerterne.
Nu har jeg fået smerter i det andet ben, og naturligvis søgte jeg behandling hos Jonas igen - og det hjalp allerede ved første behandling :-)

16. marraskuuta 2022

Fantastisk effektfuldt

Efter 5 mdr med senfølger efter en hjernerystelse har det været en velsignelse at møde fysioterapeut Jonas Søgaard Madsen og hans magiske akupunktur-evner.
Allerede efter første behandling forsvandt min hovedpine næsten helt, og her efter 3. behandling er den fuldstændigt væk, og nakkesmerter, synsforstyrrelser mm er på ca 1/5.
Jeg har prøvet fysioterapi og akupunktur før, men aldrig med sådan en markant effekt.
Dertil er Jonas sød, god til at informere om hvad og hvorfor, og har en adfærd der gør at jeg hver gang har følt mig meget velkommen, tryg og lyttet til.

Mine varmeste anbefalinger.

22. marraskuuta 2022

Highly recommended

I have been dealing with a back pain for a long time. I started treatment with Jonas and with accupuncture i saw a consistent improvement. Highly recommended. Thank you so much Jonas for your help!

17. marraskuuta 2022

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har i en årrække været 'fast gæst'…

Jeg har i en årrække været 'fast gæst' hos Kiropraktorerne Frederiksberg, som jeg hermed giver min største anbefaling.
Jeg har modtaget behandling gennem flere omgange, fra flere af stedets kiropraktorer og hos deres fysioterapeut, og jeg har altid fået en super behandling, som jeg har været meget tilfreds med.

9. marraskuuta 2022

Super arbejde fra Jonas

Super arbejde fra Jonas! Har gået med en smerte i lænden i flere år, og han har arbejdet på det de seneste par uger, i dag brugte han akupunktur, der fjernede den irritation som jeg har gået med i så lang tid! Jeg kan helt klart anbefale ham!

16. joulukuuta 2021

Saanut 5/5 tähteä

Altid profesionelle og en super god…

Altid profesionelle og en super god oplevelse

1. marraskuuta 2022

Saanut 5/5 tähteä

Altid god behandling uanset problemet

Jeg er kommet hos Kiropraktorerne Frederiksberg i mange år, og er virkeligt glad for dem. Jeg går i øjeblikket hos Jonas, der er fysioterapeut, og han er virkeligt god til at se sammenhængen mellem muskler, knogler og led, og både behandler og tilrettelægger selvtræning, så det virker. Jeg har også i mange år gået til kiropraktik hos Janus, og på samme måde fået "fikset" ting, læger og andre behandlere slet ikke har kunnet hjælpe med. Jeg ved godt, at man ikke taler om "magiske hænder" mere, men det føles sådan, når man kommer forkrøblet ind ad døren, og går oprejst ud igen med færre smerter. De er jo nok i virkeligheden bare rigtigt dygtige til deres arbejde hos Kiropraktorerne Frederiksberg.

26. lokakuuta 2022

Dygtige og venlige medarbejdere

Dygtige og venlige medarbejdere. Har styr på deres ting, og er opsatte på at give patienten bedst mulig hjælp.

3. lokakuuta 2022

Varm anbefaling

Har kun haft gode oplevelser hos Kiropraktorerne Frederiksberg.
Jeg bliver altid mødt at top professionelle fagfolk. De formår, at skabe en tillidsfuld relation, er lyttende og venlige. De følger op på progressionen fra gang til gang. De smerter jeg havde og som påvirkede min hverdag meget er stort set væk.
Jeg vil gerne fremhæve særligt Trine og Jonas og sige dem stor tak ❤️.

Jeg kan varmt anbefale klinikken.

29. syyskuuta 2022

nærværende og professionel behandling

Jeg har fået behandlet skulder og knæ af fysioterapeut Jonas. Jonas er virkelig en behagelig person og min oplevelse er, at han er grundig, professional og empatisk.
Jeg har følt mig godt behandlet i klinikken og vil derfor anbefale andre at komme der.

12. syyskuuta 2022

Superdygtig kiropraktor

Jeg har fået 4 behandlinger for min lænd der havde “sat” sig og jeg er god som ny. Nu er Janus gået i gang med min hofte der var været et problem i over 5 år og der er fremgang. Super god behandling. Professionel og venlig og helt utrolig dygtig. Jeg er så taknemmelig. Og receptionisterne er venlige og smilende og altid hjælpsomme.

8. syyskuuta 2022

Stor, stor anbefaling

Jeg kan uden tvivl anbefale kiropraktor Magnus og fysioterapeut Jonas, hos kiropraktorerne Frederiksberg. Jeg er en ung kvinde, som har haft rygproblemer lige så længe, jeg kan huske grundet mange styrt på hest. Jeg har gået hos utallige behandlere igennem årene, og Magnus og Jonas er de eneste der har formået at få bugt med mine smerter og spændinger. Magnus har jeg gået hos i over 3,5 år, og jeg kan altid regne med at være smertefri efter en behandling, da Magnus lige præcis ved, hvad der skal til. Jonas startede jeg hos for 2,5 år siden, efter anbefaling fra Magnus, som har et tæt samarbejde med Jonas. Jeg har haft problemer med højre hofte de sidste 4 år, og Jonas har virkelig ligget hovedet i blød for at få bugt med mine smerter, og vi har prøvet alverdens ting. Jeg har nu prøvet akupunktur hos Jonas utallige gange, og det har virkelig gjort underværker, næsten mirakler! Jeg kan nu løbe, squate og dødløfte helt uden smerter under og efter træningen. Helt fantastisk!

Jeg har været utrolig glad for klinikken, meget professionelle, hjælpsomme og venlige! Jeg kan altid regne med at få en akuttid, når mit hoved er ved at eksplodere, og ellers er Magnus altid sød til lige at presse mig ind, når det virkelig brænder på. Puha, det blev en lang anmeldelse. Det korte af det lange er: Stor anbefaling herfra!

31. elokuuta 2022

Fagligt dygtige behandlere

Jeg har gået til både kiropraktor hos Jørn og efterfølgende fysioterapi og akupunktur hos Jonas. Begge med stor tilfredshed. Der er en meget høj faglighed og professionalisme som efterlader mig med en større forståelse for hvorfor jeg får ondt, hvad jeg kan gøre ved det, og en tryghed ved at blive behandlet der. Det har været særligt effektivt med akupunktur blandet med øvelser hjemme, og man bliver vejledt til udførelsen af øvelserne inden man selv skal igang.

Det er topklasse behandlere 👌🏻

17. elokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Efter at være faldet bagover på en…

Efter at være faldet bagover på en stol, og slået ryggen.
Blev jeg tilset af en læge på akut hospital, og der sagde de intet var galt, og jeg bare skulle have lidt smertestillende og hvile mig.
To dage senere, da smerterne ikke var aftaget.
Blev jeg undersøgt af Jonas/Magnus der begge efter grundig undersøgelse, konstaterede de, at der er noget helt galt.
Derefter Sendte de mig til scanning på Frederiksberg Hospital, hvor lægen der os sagde han intet kunne se.
Men at billederne ville blive sendt videre til ekstra undersøgelse.
Hospitalet har derefter konstateret at jeg havde pådraget mig
1brud på 2 ryghvirvler i lænden.
Derefter har Jonas/Magnus hjulpet rigtig godt med genoptræning og vejledning i det videre forløb.

Så stor anbefaling herfra, hvis man vil have en professionel behandling

7. elokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

An efficient and professional treatment

Having had a number of sessions with a chiropraktor without sufficient results I was transferred to Jonas at Kiropraktorerne på Frederiksberg.
With Jonas I received treatments of the highest professionalisme and have profited from his profound knowledge with good results.
On top of that he is friendly and accommodating beyond the ordinary.
I can give the clinic and Jonas my best recommendations.
Steen Jonssen

2. elokuuta 2022

Professionelt og effektivt

Jeg kan varmt anbefale Frederiksberg Kiropraktik.
Janus har hjulpet mig af med smerter (fra en kronisk rygskade) flere gange. Når smerterne opstår, bestiller jeg en tid og som oftest er jeg smertefri indenfor et par uger. Hans fokus er altid at få mig smertefri og fri for ugentlige behandlingsbehov hurtigst muligt.
For nyligt pådrog jeg mig en knæskade, som gjorde jeg havde brug for fysioterapi. Dette har gjort, at jeg har fået lov til at stifte bekendtskab med Jonas. Han behandler bla. med akupunktur og jeg har bogstavelig talt kunne mærke forskel fra jeg gik ind ad døren til jeg gik ud alle fem gange, jeg har været der.
Som bonus til de effektive behandlinger har klinikkens sekretær Line også virkelig godt styr på alt det praktiske og så er hun afsindig sød og imødekommende.

17. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan stærk anbefalde Kiropraktorene…

Jeg kan stærk anbefalde Kiropraktorene Frederiksberg. Jeg blev selv anbefalet af bruge dem af et familiemedlem. Jeg kom med en *kontor* skade, nakke skulder og stiftede først bekendskab med kiropraktor Magnus som kunne hjælpe med nakken. Meget professionel og dygtig mand. Da vi efter ca 4 gange ikke kom videre med smerter i skulder spurgte han om det var ok at han sendte mig over til hans kollega Fysioterapeut Jonas som han ville rådgive sig med, hvis det var ok med mig. Dette var fordi Magnus mente jeg ville have mere gavn af en fys til de specifikke skulder problemer. Jeg syntes det var fedt at han ikke gav op og sendt mig hjem, men derimod sendte mig videre.
Jeg har nu været hos Jonas 2 gange, fået akupunktur og øvelser med hjem der virkelig har hjulpet!
Både Jonas og Magnus fortjener 5 stjerner og har min varmeste anbefalding!

7. heinäkuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin