Keld Hansen Bil A/S Arvostelua 52

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Fin imødekommenhed som ny kunde, vi fik et hurtigt overslag på rep af parkeringsvarmer. reservedelene var i restordre, men Keld ringede med besked om, "I er ikke glemt" men vi ringer snarest vi har s... Näytä lisää

Fantastisk oplevelse med køb af “ny” Polestar 2. Vi fandt en Polestar 2 på bilbasen og tog kontakt til Ole Clausen fra Keld Hansen bil. Vi tog kontakt og kørte op for at prøve den. Hele oplevelse... Näytä lisää

Volvo XC60 D4 til service, alt i den fineste orden, bilen var endda støvsuget. Super betjening både før og efter afhentning. 4 stjerne er fordi der altid skal være plads til forbedring. Et godt ste... Näytä lisää

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Igen fantastisk service fra Keld Hansen…

Igen fantastisk service fra Keld Hansen Bil.

Ringene om morgen til Jacob og sagde, at der var noget galt med bremserne - Kom kl. 13 blev der sagt. Og selvom der var travlt på værkstedet blev det hele fikset samme dag - kun ++++++++++ herfra

15. helmikuuta 2022

Kører til syn dagen før en laaang tur…

Kører til syn dagen før en laaang tur til Norge. Brud på højre for-fjeder, siger synsmanden. Tager chancen og ankommer hos Keld Hansen Bil kl. 15 - med forventning om at det nok ikke kan lade sig gøre.
De tryller - alle mand - og går i gang med det samme. Sidder med kaffe her sidst på eftermiddagen mens bilen bliver fikset, så jeg trygt kan kører mod nord i morgen tidlig.
Og det er ikke første gang de bare er super servicemindede og altid med et smil og høj kvalitet. Bedste værksted ever.

5. tammikuuta 2022
Keld Hansen Bil A/S-logo

Vastaus yritykseltä Keld Hansen Bil A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse og god tur :-)

Brændt bil

Fin oplevelse, da vi skulle købe vores Renault Clio! Desværre kan man ikke sige det samme, da bilen pludselig, 4 år senere, går i motorbrand under kørslen med hele familen i, og udbrænder helt,- det kunne ikke interessere dem mindre,- skuffende!

OPDATERING!!
Synes lige I skal læse jeres “fine” svar igennem igen,- for som jeg læser det, så giver I da lige præcis jer selv skylden!!

Den ene stjerne fastholder vi såmænd, af den årsag, at Jeres interesse var absolut ikke eksisterende,- det handlede for Jer kun om, at I ikke skulle inddrages i sagen! Men når forsikringen ikke mener det er værkstedets skyld,- så må man jo konkludere, at det drejer sig om en fejl på bilen! Jeg spurgte endda til om I var interesserede i at undersøge bilen nærmere,- da jeg er bekymret for at det skal ske for andre,- men det ønskede I ikke! At I nærmest sidder og latterliggøre mig her, og mener anmeldelsen ikke er reel, det gør absolut ikke sagen bedre!

Uanset hvilket værksted jeg har benyttet, så har bilen været til samtlige service og var også nysynet,- så tænker jeg bestemt har gjort alt for at holde bilen i god stand!

Samtidig handler det for mig IKKE om, at jeg skal betale eller ej for den reparation, selvom jeg ikke synes det er fair,- det handler om at nogle vil tage ansvar for en pludselig motorbrand, som kunne have haft fatale følger!!!

Så konklusionen er, at det er Jeres ligegyldighed som er problemet,- og derfor fastholdes anmeldelsen!

P.s. At I mener at vide, at vi er okay, er da klart en overfortolkning,- nej vi er ikke brændt ihjel,- men at antage at vi er okay efter at have været i en brændende bil,- det stemmer langt fra med sandheden,- tænker de færreste vil være ok efter sådan en oplevelse,- men at I antager det, afspejler jo meget klart hvilken interessen sagen har haft for jer!

12. lokakuuta 2021
Keld Hansen Bil A/S-logo

Vastaus yritykseltä Keld Hansen Bil A/S

Hej Linda,

Vi har stor forståelse for at det er en super træls og ærgerlig situation. Vi ved heldigvis fra vores lange mailkorrespondance at I alle sammen er okay, hvilket er det vigtigste.

Når det er sagt, så synes vi ikke helt at din anmeldelse er retfærdig, da vi ikke har set bilen siden 15. april 2018 til bilens første service.

Som man også kan læse i både vores mailkorrespondance og i din anmeldelse af det uautoriserede værksted som har udført reparationen to dage før jeres bil brændte, så mistænker du at branden er opstået deraf. Du har også forsøgt at få lavet en brandteknisk undersøgelse hvilket dit forsikringsselskab svarede følgende til;
”Som udgangspunkt bruger vi kun penge på undersøgelse ved mistanke om at branden er påsat.
Vores taksator har drøftet branden med reparatøren i forhold til den reparation i havde fået foretaget.
Der er intet der tyder på at branden har noget med reparationen at gøre.
Umiddelbart er branden startet andet sted i motorrummet end der hvor reparatøren har arbejdet.
Jeres bil var fra 2017 og er os bekendt ikke en model der har været problemer med i forhold til tilbagekaldelse og rettelse af fejl fra fabrikken.”

Vi kan intet konkludere, og vi kan ikke blande os I hvad der er årsag til fejlen, da vi som sagt ikke har set bilen siden april 2018. Det eneste vi ved er, at det heldigvis ikke er et generelt problem (hvilket dit forsikringsselskab også siger), for så kan du være sikker på at Renault Danmark naturligvis havde reageret.

I bund og grund, så virker det som om at det store problem, og årsagen til dine fire 1-stjernede anmeldelser til fire forskellige virksomheder drejer sig om, at du ikke synes det er retfærdigt du skal betale for noget arbejde som du har bestilt og fået lavet få dage inden bilen desværre brændte. Men det kan vi jo desværre ikke forholde os til når bilen ikke er lavet hos os.

Det står dig helt frit for at få lavet service og reparationer på uautoriserede værksteder, men når der så er problemer, så har du jo selv valgt at det er nogle andre der skal varetage den opgave.

Du er mere end velkommen til at kontakte os igen, hvis du har en konkret forespørgsel til hvad det egentlig er du ønsker at vi skal gøre, eller hvad du mener vi skulle have gjort anderledes, og ellers så ville vi sætte pris på at du justerer eller endda sletter din anmeldelse, da den vidst ikke er helt reel.

Du ønskes en god dag.
Mvh Keld Hansen Bil A/S

Professionelt arbejde og god behandling

Keld Hansen har passet vores skiftende Volvoer i over 30 år og altid leveret en fremragende service og altid til tiden. Vi står nu og skal skifte bil igen, og det er ikke sikkert, det bliver Volvo, men det bliver en bil, Keld Hansen kan servicere, for vi vil helt sikkert ikke skifte værksted.

4. lokakuuta 2021

Bedste bilværksted jeg har prøvet

Min V50 var begyndt at gå i stå her og der. Det sædvanlige værksted kunne ikke finde fejlen og en god bekendt foreslog jeg kontaktede et autoriseret Volvo værksted. Dem undgår jeg til min gamle bil pga af prisen.
Jeg ringede dog til nærmeste, som altså er Keld Hansen bil i Frederikssund. Blev omstillet til en meget venlig og imødekommende person ved navn Keld. Han bad mig komme straks og vi blev enige om jeg skulle bruge min bjærningstjeneste. En time efter var bilen på vej med SOS/FDM og halv tre var den fremme. Keld ringede som lovet tilbage 1 1/2 time senere og forklarede grundigt hvad testen viste og de ville skifte beændstoffilter næste morgen. Dagen efter hentede jeg så bilen, son de havde prøvekørt to gange med godt resultat. For alt dette fakturerede de kun en time. Havde tilmed vasket bilen. 😁
Fra ende til anden en super service og en troværdig og omhyggelig personlig behandling.
Mine varmeste anbefalinger og tak til Keld og hans team.

10. kesäkuuta 2021

Kompetente, servicemindede og effektive.

Endnu en gang har jeg fået serviceret min Renault Clio hos Keld Hansen biler og endnu en gang er jeg kørt derfra med et positivt indtryk. Hurtige, effektive og servicemindede medarbejdere og tilmed til en fornuftig pris. Denne gang var det kun et lille service, men alligevel følte jeg mig som kunde værdsat og tryg. Selv om det er en lille ting, så er det nu lækkert at sætte sig ind i en serviceret bil, som tilmed er støvsuget og vasket 😉👏🏻.
Vi har tidligere prøvet andre værksteder, men vender altid tilbage til Keld Hansen biler. For nogle måneder siden blev min kærestes nyere bil opgivet af andre værksteder pga en elektronisk fejl, der ikke kunne repareres. Bilen endte til sidst hos Keld Hansen biler og I skulle kun bruge en formiddag, så havde I fundet fejlen og repareret bilen 😁.
Så selvfølgelig vil vi klart anbefale Keld Hansen biler fremover.
Mvh.
Lotte Nielsen

26. huhtikuuta 2021

Venlighed og kompetence er deres kendetegn

Jeg købte i december 2006 en ældre Volvo 850 hos en uautoriseret forhandler. Da jeg bor i Frederikssund var det naturligt at komme hos Keld Hansen Bil A/S, og det valg har jeg aldrig fortrudt. I gennem de snart 14 år jeg er kommet der har der aldrig været en finger at sætte på deres kundeservice, hjælpsomhed eller faglige kunnen. I oktober 2018 købte jeg en brugt Volvo V70, også hos en uautoriseret forhandler, men naturligvis fortsatte jeg med at komme hos Keld Hansen, for venlighed og kompetence er deres tydelige kendetegn.

11. marraskuuta 2020

Keld Hansen har hjulpet mig mange gange…

Keld Hansen har hjulpet mig mange gange efterhånden. Sidst de havde min gamle Passat spand inde, lånte jeg gratis en erstatningsbil i nogle dage.
Man får en god rådgivning og der er ingen julenumre.
Desværre ønsker jeg mig ikke nogen af de mærker som de forhandler, for ellers ville jeg ikke have betænkeligheder ved at handle her.

Erik Daugaard.

23. maaliskuuta 2019

Hej Keld Hansen og team

Hej Keld Hansen & Team,

I fik vores bil til reparation i går kl. 15:00, og I har netop meddelt mig, at bilen nu er repareret og klar til afhentning.

Tusinde TAK for fantastisk service både mht. hurtig ekspedition, lån af lånebil og yderst kompetent betjening. Og nu venter skiferien :)

Hilsen,
Mia Kørner Andersen

14. helmikuuta 2019

På alle måder inkompetent og utroværdig

Efter at min næsten nye Volvo V60 D5 (Diesel) forgæves har været forsøgt repareret hos Keld Hansen biler i over 1 år, lykkedes det mig heldigvis at få Volvo Danmark overbevist om at overflytte denne garanti reparation til et mere kompetent Volvo værksted. Herefter blev fejlen hurtigt fundet og rettet.
Jeg har nu på garantien fået isat en fabriksny motor ligesom hele udstødnings- og indsugningssystemet har måttet udskiftes/renses fordi bilen, i det år, hvor Keld Hansen biler intet fornuftigt gjorde, havde fået tilsodet systemerne med klæbrig olieholdig udstødning.
Undervejs i forløbet hos Keld Hansen er jeg blevet præsenteret for så meget inkompetence og utroværdighed, at jeg er nødt til at advare andre.
6 gange har bilen selv via advarselslampe fortalt, at der var noget galt med motoren.
Jeg selv og en erfaren mekaniker, jeg kender privat, har set sort og blålig røg og kunne fremvise sort klæbrig sod i udstødningsrøret. Begge dele indikerer olie i udstødningen og observationerne blev meddelt Keld Hansen.
På trods af dette blev Keld Hansen biler blot ved med at skifte og pudse den sonde, der får advarselslampen til at lyse ved sine målinger. Det svarer til at blive ved med at udskifte termometeret, når en syg person har høj feber, i stedet for at lede efter, hvad patienten fejler.
Mine og min mekaniker vens observationer blev totalt ignoreret. Jeg fik at vide, at når vennen ikke var autoriseret Volvo mekaniker, så kunne man ikke bruge hans udsagn til noget.
Jeg blev til gengæld spist af med en række uhyrlige og løgnagtige påstande, f.eks.:
- Keld Hansen fortalte mig, at det er helt normalt, at en bil som min ryger en del med sort røg og har sod i udstødningsrøret (Ifølge FDM´s teknikere er dette direkte forkert. Så ny en bil må ikke ryge og ikke sode)
- Jeg blev på et tidspunkt fortalt, at man godt ville skifte målesonden for tredje gang, men det ville nok ikke hjælpe. Man havde talt med Volvo i Sverige, og der var nogen problemer som mine med den Volvo model, jeg havde købt – underforstået anbefalede man mig, at jeg accepterede at køre med den tændte lampe. Jeg kunne prøve at slukke lampen ved periodevis at køre med meget høje omdrejninger på motoren, fik jeg at vide (FDM og et andet autoriseret Volvo værksted kendte intet til sådanne problemer med modellen – tværtimod)
- Midt i forløbet blev bilens 2-års dag passeret og jeg blev meddelt af Keld Hansen selv, at garantien nu var ophørt, men at man måske kunne tale om en form for kulance. Igen en 100% usand udtalelse, som både FDM’s jurister og Volvo Danmark gik imod ved forelæggelse af problemet for dem. Uanset dette fastholdt Keld Hansen, at der ikke mere var garanti – kun kulancemulighed
- Undervejs blev jeg ved den telefoniske kommunikation i alt 4 gange, spredt over forløbet, lovet, at man ville ringe tilbage. I ingen af de 4 tilfælde vendte nogen tilbage.

Aldrig har jeg oplevet så inkompetent og utroværdigt et værksted. Havde jeg fortsat hos Keld Hansen på deres præmisser, så var fejlen helt sikkert ikke fundet endnu, og jeg havde stået med en værkstedsregning på over 100.000 kr. – når fejlen på et tidspunkt endelig var fundet.

Dette til advarsel for andre.

8. joulukuuta 2018

Kun 1 ting at sige om Keld Hansen…

Kun 1 ting at sige om Keld Hansen Biler,,, absolut det bedste værksted jeg er kommet på igennem tiden.
Min Renault Laguna (købt i Jylland) fik en elfejl, som jeg ikke selv kunne finde ud af at lave, kørte den til Keld Hansen biler for at de skulle lave den, det blev så en stor reparation, da hele ledningsnettet i bilen skulle skiftes, pga vand i bilen, så ledningsnettet var rustet/irret i stykker og bilen skulle splittes i atomer, den blev lavet til UG, MEN, så kom der bare andre fejl, som de har kæmpet en lang kamp om at finde ud af, og stadig gør,,, og ligemeget hvad de har gjort, har det ikke hjulpet,,,, det har været en lang og sej kamp op af bakke for folkene på værkstedet, og de kæmper ufortrødent videre med at få lavet min bil, så den virker..
Der er altid en kanon god service hos dem, og de holder 112% det de lover, og de er ALTID rare og imødekommende når man kommer eller ringer til dem...
Som et lille plaster på såret, så har jeg fået lov af mit firma til at få serviceret min firmabil hos dem også,,den var så oppe i fredags og få lavet et par småting,,, lavet hurtigt mens jeg ventede og igen med en god og venlig service.

4. marraskuuta 2018

Har købt bil

Har købt bil, Duster; hos Keld Hansen i 2015. En fejl i radioen blev hurtig rettet, og de efterfølgende service i 2016, 17 og 18 har altid været til min fulde tilfredshed. Medarbejderne er alle meget venlige. Eneste minus er den bagatel, at udvalget af the er for børn og andre, der gerne vil have varm frugtsaft; dog undtaget en "earl grey". Bilhuset kan varmt anbefales.
Venlig hilsen Flemming E

21. lokakuuta 2018

En god oplevelse

Jeg tilslutter mig de mange rosende bedømmelser og anmeldelser. Helt igennem god betjening. Venlige og forstående medarbejdere som giver sig tid - den bedste værkstedsoplevelse jeg har haft.

27. elokuuta 2018

Skulle have min bil til rep

Skulle have min bil til rep.
Hurtig til at tage imod den, og deres info om problemet var super.
Prisen for rep. var ok, havde fået tilbud andre steder, hvor de var dyrer :)

Vil klart bruge dem igen :)

25. heinäkuuta 2018

Kære Keld Hansen

Kære Keld Hansen
For lidt over et år siden var jeg inde hos jer for at få en pris på mit aircon som ikke virkede, en mekaniker gennemgik bilen og meldte ud at der var hul på et rør og gav mig en mundtlig pris, som gav mig et chok. Derefter skrev jeg en mail til jer og i kunne umiddelbart godt se det var en lidt høj pris, så i sendte et nyt tilbud til mig via mail på lige omkring 4000kr.
Jeg valgte at vente til i år med at gøre mere pga prisen. En dag kører jeg så forbi mit lille lokale værksted som meget gerne vil tjekke bilen.
Det tog knap 1,5 time. Da han satte computeren på kunne han se den manglede service, som han selvfølgelig lavede på den, derefter sprøjtede han noget uv væske igennem systemet og fandt ingen hul. Prisen for dette var 914kr og jeg har nu haft et aircon der har virket i godt 5 uger allerede.
Jeg må sige at det er en væsentlig forskel i prisen og absolut chokerende at han ingen hul i nogen slange kunne finde. Derudover var det første mundtlige tilbud jeg fik af jer (ikke chefen selv) vandvittig dyrt i forhold til de omkring 4000kr som i efterfølgende sendte på mail.
Jeg har normalt været glad for at bruge jer, men jeg føler godt nok lidt at i her forsøgte at tage mig ved næsen. Øv.! Lige om lidt skal jeg have lavet service på min bil og her overvejer jeg kraftigt at støtte den lille lokale mekaniker istedet.

23. toukokuuta 2018