Keukensplakken.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag onze keuken laten wrappe door Rachel . Het is supermooi geworden thnks we gaan zeker voor een derde keer als het moet

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met het resultaat! De keuken is prachtig gewrapt en ziet er weer uit als nieuw. Wij hebben de volledige bijkeuken als keuken laten doen, Alles is netjes verlopen en achtergelaten. Een ec... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ontzettend slechte ervaring; keuken laten beplakken maar een aantal lades vertoonden scheuren van de foli. Na contact gezocht te hebben zou er iemand langs komen als deze in de buurt zou zijn. Na weke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goedemorgen, Super professioneel zijn de dames bezig, goed op elkaar ingespeeld Rachel en Leontine. Denken met de klant mee en pakken alles aan zelf een viezer naar beneden sjouwen. (deze moest o... Näytä lisää

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Een compleet nieuwe look & feel! Ontdek de vele voordelen van folie en wat wij ermee voor (o.a.) uw keuken kunnen doen.

Keskitasoinen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vakwerk!

Twee super vakkundige dames die van je keuken een paleis maken! Geweldig! Goed werk afgeleverd, ik kan deze metamorfose iedereen aanraden.

8. kesäkuuta 2021

Wat een toppers

Wat een toppers! Wij zijn super tevreden met het eindresultaat van onze keuken en de werkwijze van deze dames. We raden keukensplakken.nl dan ook bij iedereen aan. Gewoon doen!!! Het is de moeite waard!

3. kesäkuuta 2021

Zeer professionele aanpak

Zeer professionele aanpak. Toen 's ochtends bleek dat een monteur met pech stond, is er adequaat op gereageerd en kwam een van de andere monteurs aan het eind van de middag om het over te nemen, zodat de keuken toch nog dezelfde dag kon worden gewrapt. Rachel is een bikkel, die hard werken met een vrolijk gesprek combineert en fantastisch werk levert.
Ik ben erg blij met mijn 'nieuwe' keuken en ook zeer tevreden over de prijs/kwaliteit.
Ik kan het iedereen aanraden (reeds gedaan ook).

26. toukokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Weer blij met onze keuken

Wat een geweldig concept! Wij keken al langere tijd naar onze blauwe keuken met het iedee dat we er dan maar een nieuwe keuken in moesten zetten. Nu zijn we keukenplakken.nl tegen gekomen die onze blauwe keuken heeft omgetoverd tot een mooie zwarte keuken. We zijn erg blij met het resultaat en de dames die het kwamen doen zijn harde werkers! Fijne communicatie en snelle reacties! Top!

24. toukokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Super blij met me keuken deze meiden…

Super blij met me keuken deze meiden zijn fantastisch met passie voor hun werk.Komen hun afspraak na ,goed overleg en advies en leveren top werk Dus als ik klaar ben voor een nieuwe kleur of ontwerp weet ik jullie te vinden

Groetjes Natascha

20. toukokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Komen afspraken niet na

Ik had een afspraak gemaakt en ze zijn niet komen opdagen. Reageren niet op mails en dm’s via Instagram. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik had de afspraak al ver van te voren gemaakt dus dacht dat ze het misschien waren vergeten ( kan gebeuren, we blijven mensen ;-) ) maar het is nu al een maand geleden en nog niks gehoord. Erg jammer dit!!

20. toukokuuta 2021

Pimp my kitchen!

Zeer kundige en vriendelijke vakmensen! Ze leveren super werk voor een mooie eerlijke prijs, ik zou ze bij iedereen aanraden! Onze keuken was een echte metamorfose en we zijn er super blij mee!

14. toukokuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Aanrader!

Hier liep de communicatie ook niet helemaal jofel, maar dat ben je snel vergeten als ze zijn geweest! Onze vrij saaie keuken is in 1 dag opgepimpt tot een plek waar je niet meer weg wilt. De eigenaresse kwam alleen, maar wat een keiharde werkster en zeer gezellige dame! De keuken is als nieuw en ziet er nu knus en chique uit. Het is zeer vakkundig en netjes aangepakt. Ze dacht ook mee met de "finishing touch" en gaf nog tips. Al met al dus enorm tevreden en een blije klant! Aanrader!

13. toukokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben onze keuken laten wrappen…

Wij hebben onze keuken laten wrappen door keukensplakken.nl. We kregen vooraf goede begeleiding, de keuze was reuze, en professioneel advies. Ook voor advies over het totaal plaatje met de kleuren voor de muur etc werd goed mee gedacht. Dit alles voor een meer dan redelijke prijs (het beste is zelden de goedkoopste, maar ook zeer zeker niet de duurste) Op de dag zelf is in ongeveer een uurtje of 6 door de twee hardwerkende dames het geheel tot een super tof resultaat gebracht. Twee toppers, en echt een aanrader!!!!

29. huhtikuuta 2021

Wat een vakvrouwen!!!

Wat een vakvrouwen, de keuken is zo mooi geworden🥰 Leuke meiden, die echt hun hart en ziel in het wrappen leggen, secuur en netjes werken en ook nog heel gezellig zijn...
Ik ga ze zeker aan iedereen aanbevelen, want we zijn blij dat we voor Keukensplakken hebben gekozen!

Dank juliie wel,
💋

20. huhtikuuta 2021

Super

Super! Heel erg blij met mijn zo goed als nieuwe keuken. Fantastisch! Snel werk geleverd door de zeer vriendelijke en vakkundige dames die hun vak goed verstaan. Dikke 10 en raad het iedereen aan die uitgekeken is op zijn oude keuken!

12. huhtikuuta 2021

Zeker 5 sterren voor deze 2 vakvrouwen

We geven 5 sterren, want we hebben gewoon een super ervaring gehad met jullie twee beunhazen! Vriendelijk, grappig en gezellig; maar vooral vakvrouwen. Onze keuken ziet er als nieuw uit door de strakke look en het zorgvuldige, nette werk. Binnen een dag klaar ook nog. Hartstikke bedankt voor de keuken die nu 'gewoon' wit (met betonlook aanrechtblad) is!
We gaan jullie zeker aan iedereen aanraden. Succes in de toekomst!
Groeten uit Drachten.

26. helmikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin