Et varmt og hjertelig sted hvor man kunne se og mærke omsorgen for hundene,det var glade og tillidsfulde hvalpe der kom os i møde og sundhedsparpir i orden ,vi kan helt klart anbefale dem og skal vi e... Näytä lisää
Kennel Birkedal
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi anbefaler Kennel Birkedal på det varmeste ! Oktober 2012 hentede vi verdens fineste Cavalier King Charles spaniel Molly. Vi har haft flere hunde tidligere- men Molly er helt unik og fantast... Näytä lisää
En ældre dame købte sig sød lille blandings hund. Det viste viste sig at være en fejlleverance som hun på Rosemarie opfordring måtte levere tilbage. Derfor fik hun en anden - der også kostede 12000kr.... Näytä lisää
Vi købte vores smukke Molly fra Kendel Birkedal for et års tid siden. Rose er meget hjælpsom, og dyrene har det rigtig godt. De bor i en folængelse af huset under rene og pæne forhold lavet til dem. V... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Kennel Birkedal - Opdræt og avl af Racehunde: Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, Coton de Tulear og Yorkshire Terrier
Yhteystiedot
Åmosevej 76, 4440, Mørkøv
- 60 16 43 25
- kennelbirkedal@hotmail.dk
- www.kennelbirkedal.dk
Mange hunde <3
Jeg var ude for at se på en Shih tzu/Coton tulear blanding i april.
Vi blev mødt af alle Kennel Birkedals Cavalier King Charles, da vi ankom.Glade og søde hunde.
Da vi kom ind i køkkenet/kontoret blev vi mødt af en del chihuahua og Papillon også glade og sociale hunde.
Jeg havde læst den lidt negative omtale af "hvalpefabrikken"
men valgte selv at bedømme stedet og hunden jeg gerne ville se/købe.
Jeg faldt med et brag for den lille Shih Tzu/Coton Tulear hvalp, jeg var ude for at se.
Jeg syntes at stedt er pænt og hundene virker glade. Det kan godt være at Kennel Birkedal har mange hvalpe.
Men da jeg kom anden gang for at se den lille hvalp jeg havde købt, kom alle 6 hvalpe styrtende med en iver og glæde os i møde.
Jeg har nu haft min lille hund i snart 6 uger og hun er den gladeste, sociale og nysgerrige lille hund. Hun elsker børn - ja alle hun møder vil hun gerne hilse på.
Jeg syntes man selv skal tage derud og se og bedømme hvordan hundene har det, hvis man vælger at se/købe hund hos Kennel Birkedal.
Jeg blev positiv overrasket, specielt efter at have læst den negative omtale.
Bessie og Susan :-)
Hvis man kunne give 0 stjerner så fik den det!
Vi købte vores lille chihuahua hos Kennel Birkedal for snart 3 år siden til den nette sum af 10.000 kr. De første år kostede den os næsten 30.000 i dyrlægeregninger.
Den var stort set syg fra vi fik den. Det startede med diarre og voldsom kløe. Den havde jo levet af sin mors mælk og leverpostejmadder. En hver hundeejer ved at leverpostej indeholder alt for meget salt og kan give hunde hudproblemer.
Inden den fyldte et år, havde den været ved at dø flere gange p.g.a voldsomme problemer med sin fordøjelse, mavesår og infektioner.Den lever nu ok på specialkost fra dyrlægen. Inden den blev 2 år blev den oppereret for patella lux 2.grad, som jo er en arvelig lidelse og den må derfor ikke bruges til avl. Kennelen avler også videre på forældrene til vores hund.
Alt dette er fysiske skavanker som vore lille hund skal leve med mange år endnu og så er vi slet ikke nået til hvordan hunden fungerer mentalt. Den er meget sky og virker som om den ikke har haft nok kontakt med mennesker da den var helt lille.
Vi fik en lille økonomisk kompensation fra avler som tilskud til patella operationen. Men først efter vi havde fået forbrugerstyrelsen blandet ind i sagen.
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at købe deres hvalp på Kennel Birkedal. Det er i hvert tilfælde ikke der vi skal hente vores næste hund.
Opdatering nov. 2015.
I januar i år blev vores hund opereret for Patella luxation på det andet bagben.
Min hund er købt 2010 og det bekymre mig at problemerne ikke er rette op.
Kan tilføje at vi fik både stamtavle fra DRU og dyrlægeatest fra kennelens dyrlæge da vi købte hund hos Kennel Birkedal. Det var tilsyneladende ikke meget værd.
Horribel undskyldning for en kennel
Jeg fraråder ALLE at købe hund på denne kennel. Der tænkes på ingen måder på hundenes ve og vel kun på penge og der avles hensynsløst på syge dyr.
Købte en chihuhahua for år tilbage. Da vi hentede hvalpen bar han tydeligvis præg af manglende socialisering, han var vokset op i en stald. Da han var et par år gammel fik han konstateret patella, som er en arvelig knælidelse. Rose Marie tilbød at tage hunden tilbage, hvilket vi under ingen omstændigheder kunne gøre efter have ham i så lang tid. Hun spurgte på intet tidspunkt hvilke forældre han havde med henblik på at udelukke dem fra avl. En avler som på dette tidspunkt, efter eget udsagn, solgte flere hundrede hvalpe årligt, kunne umuligt huske hver enkelt hvalp og endnu mindre dens stamtavle oplysninger.
Efter et par år fik vores hund så konstateret hjerteproblemer, som dyrlægen mente var arveligt. Han fik hjertemedicin men levede et nogenlunde normalt liv.
I foråret tog vi ham til dyrlæge da han var begyndt at halte, vi frygtede patellaen var blevet værre, vi var på ingen måder forberedt på hvad dyrlægen sagde. Vores hunds hofter var helt nedslidte og der var intet der kunne gøres. Derfor blev han aflivet, alt for tidligt, plaget af patella, hjerteproblemer og nedslidte hofter!
Forfærdeligt sted - hold jer langt væk!
Ud fra egen erfaring og ud fra adskillige jeg har talt med kan jeg med sikkerhed sige, at Kennel Birkedal er et sted man skal holde sig langt væk fra! Stedet burde lukkes og ejerne stilles til ansvar overfor deres ligegyldighed overfor vores elskede hunde.
Når man kommer til stedet ser man, at de holdes i bure i en stald. Dog skal det siges at her er rent og pænt. Dette er dog heller ikke på grund af dette at jeg skriver denne advarsel.
Jeg har, efter jeg havde købt min hund, ladet mig fortælle at denne kvinde som driver denne kennel uden problemer avler på syge hunde. Jeg valgte dog at se bort fra dette, da jeg jo havde købt min elskede hund.
Da min hund var omkring et år blev han alvorligt syg. Jeg kontaktede Birkedal, som valgte at ignorere mig trods kontrakt m.v. og da jeg ikke ville have noget med ejeren at gøre valgte jeg at lade det ligge.
Min hund overlevede dengang, men er nu blevet alvorligt syg igen og chancerne for at han overlever er meget lille. Tilføjelse: Sygdommene er medfødt og nedarvet.
Jeg har opfordret flere som efter at have fået kendskab til min hund og som selv har haft forfærdelige oplevelser med denne kennel til ligeledes at skrive om deres oplevelse med denne kennel herinde så Kennel Birkedal forhåbentlig bliver lukket helt ned.
Jeg ønsker virkelig ikke for nogen, at de skal have den oplevelse som jeg og adskillige andre har haft med Birkedal, så jeg ønsker inderligt at i der læser denne anmeldelse aldrig vælger at sætte en fod på dette sted. Det er så nemt at forelske sig i en lille hvalp og så svært at sige nej når man først har tabt sit hjerte til den lille guldklump.
Men det er tumper som mig, der ikke lyttede til min mavefornemmelse og købte min elskede hund, der sørger for at hun kan forsætte.
Jeg beder jer om aldrig at overveje dette sted!
Har købt 2 Chihuahua med 6 års mellemrum og stedet er fantastisk !!
Kan kun sige at Kennel Birkedal nok er den mest seriøse som opdrætter Chihuahua i Dk.
Hun har drevet med hunde i over 50 år så tror man skal lede langt for at finde en som ved hvad dette drejer sig om..
Har man drevet kennel i 50 eller mere vil der så klart ske både negative og positive ting men det gøre ikke [name removed] til en dårlig opdrætter..
Der står jo en del på nettet om Kennel Birkedal men det er vel op til hver enkelt hvad man synes, og igen [name removed] kan jo også finde på at nægte folk at købe hund der hvilket jeg synes er til hendes ret, men det kan jo skabe dårlig omtale men synes kun det er godt hvis små hvalpe ikke kommer i de forkerte hænder..
Så igen vil jeg anbefalde [name removed] for det vil i aldrig aldrig fortryde og hun er nok den eneste som har kontakt med alle sine købere mange mange år efter du/i har hentet jeres nye hund, for andre er dette kun penge, men [name removed] har det godt hvis hendes hunde har det godt, hos hende som hos den nye ejer!
Vil ønske alle en dejlig sommer og ønsker i jer ny hund så kontakt Rose Marie-Kennel Birkedal.
Super dejlige hunde fra en kærlig og god kennel.
Jeg købte den første hund fra kennel Birkedal for snart 10 år siden. Det er Emma, som er en smuk cavalier king charles spaniel. Hun har alle dage været sund og rask - at hun er uopdragen er kun min egen skyld :-/
Så købte jeg en kæreste til Emma - det blev Victor. Godt belært af diverse negative anmeldelser, kørte jeg langt pokker i vold for at købe Victor. Balladen med ham startede 6 dage efter han var kommet hjem med et kirsebærøje. Han er nærmest blind nu 6 år gammel, døv er han også, et skravl. Emma derimod runder de 10 år og udover (typisk for racen) at hun skulle have ordnet tænder sidste år, så har der aldrig nogensinde været noget med hende.
Når man kommeer til kennel birkedal kommer der altid en ordentlig flok hunde løbende imod en og hilser. De er glade, logrende og hilser tillidsfuldt på deres gæster.
Inde i hvalpe-huset, bliver man budt på en kop kaffe og imens kan man kigge på de skønne hvalpe i hvert deres aflukke. Når man holder en hvalp, kommer der hvert 10. sekund - pas på at du ikke taber hvalpen. Det kunne give et lille minus i stjerner :-)
Der er altid rent og pænt og man kan mærke på hvalpene at der bliver kælet med dem til dagligt.
Jeg føler mig helt tryg ved at købe hunde der. Jeg skal i hvert fald ikke handle nogen andre steder igen efter Victor.
Hun har styr på sine hunde, deres stambøger og deres velfærd. Det er mere end man kan sige om nogle af de "kærlige stue-opdræt" jeg har besøgt.
Hunde KAN blive syge - der fødes også syge børn, men sådan er det bare. Det er skæbnen.
Vi hentede en lille chihuahua i starten af december og en chiwow-veninde venter vi på at hente i slutningen af december.
Der bliver skrevet og sagt meget både godt og dårligt - for mit vedkommende, handler jeg trygt og gerne igen (og igen)hos kennel Birkedal.
5 Stjerner for køb af perfekt hund
Jeg må sige at jeg blev meget posetiv overrasket da jeg besøgte Kennel Birkedal , der var så pænt og rent alle vegne og alle hundene havde det bare supert kunne man se , så jeg var slet ikke i tvivl da jeg købte min lille chihuahua .Så til alle der ønsker at købe hund ,Vælg Kennel Birkedal det er den bedste
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.