Kejserindens Gryder Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Luksus tapas - STORT succes til min pigefrokost, velsmagende, rigelige mængder, fint anrettet - kunne ikke være bedre. Fin service ved levering og afhentning af fade 👍

Saanut 5/5 tähteä

Vi vil gerne sige STORT tak til Brian og de 3 skønne serverings kvinder, der var med til at gøre vores datters 15 års fødselsdag (Nonfirmation) d, 6.9.25 til en fantastisk dag. Maden var fantast... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

al mad var lækker og velsmagende - hjortefilet ved 1. servering var perfekt stegt ( hovedretten hjortefilet skulle ikke have haft mere varme ved 2. servering, blot for at holde den varm, den blev... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Her Kristi Himmelfartsdag afholdt vi konfirmation hjemme. Vi havde bestilt hele pakken fra kejserindens gryder og kan kun give de bedste anbefalinger. Vi havde kok og 2 til at serverer. Maden var f... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Takeaway-palvelu
  2. Tapahtumajärjestäjä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Kejserindens Gryder sætter en ære i at levere mad, der skaber gode oplevelser og livskvalitet. Vi tilbyder frokostordning til firmaer 10+ til hverdag, vi har vores eget chaufførkorps der kører i Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland samt Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi mad til private i forbindelse med alle anledninger.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super mad!!

Både jeg selv og mine gæster ( vi var 51) var meget begejstrede for den mad, vi fik fra Kejserindens Gryder. Den var super lækker og velsmagende og fint præsenteret af en dejlig, ukrukket kok. Tjenerne var søde og effektive og rimelige i prisen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kejserindens Gryder!

24. tammikuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Mad i top - service endnu bedre

Jeg har nu benyttet Kejserinden et par gange. Både til stor menu med flere retter, mere enkelt catering og deres frokostordning.

Og jeg må sige at jeg ikke kan sætte en finger på noget som helts.
Der er stor tålmodighed og forståelse når en menu skal sammensættes. Og de sætter stor pris på at den oplevelse som de leverer mere end matcher forventningerne

21. joulukuuta 2016

Perfekt !!

Vi holdt fødselsdag, med med telt i haven - og heldigvis på en skøn solskindsdag. Vi startede med Tapas som blev serveret under åben himmel og nogle timer senere gik vi til bords og mødte en skøn Buffet, som sluttede med kager til kaffen.... og der var ikke en finger at sætte på noget overhovedet - det var Perfekt ......og vi gør det gerne igen !!

21. joulukuuta 2016

Super lækkert!

Uovertruffen lækker mad! Leveret til tiden og smagte himmelsk! Vi giver 5 store fine stjerner og giver Kejserindens Gryder vore varmeste anbefalinger.

15. joulukuuta 2016

Kan anbefales

Super lækre og flotte kanapéer. Dejligt med mad der både smager godt og ser godt ud. Nemt at bestille. Præcis levering. Kan absolut anbefales.

9. marraskuuta 2016

En fremragende fødselsdagmiddag

Lækker mad, flot anrettet, ros til såvel kok som tjenere, der ydede en super betjening og havde et fremragende samarbejde.

Straks den første tjener ankom var det klart det var en person med erfaring, som jeg trygt kunne overlade ansvaret til, samme oplevelse gentog sige da både kok og næste tjener ankom.

2. marraskuuta 2016

Super godt

Det var bare så lækkert alt sammen og der var mere end nok, så stort tak herfra Anne

1. marraskuuta 2016
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin