Skønne og sjove køb, (bogen om katten Verner og kravle misserne ♥️🐾), som vakte stor begejstring som julegave til den ældre del af familien 🎅🌲🎁💚. Og så støtter man jo samtidig en fantastisk god... Näytä lisää
Bestilte en del forskellige ting, bla nogle skåle.. Der var åbenbart fejl i "lagerlisten", så de havde kun 1 i den valgte farve, og havde bestilt 2. Men her fremsendte den søde medarbejder billede... Näytä lisää
Jeg støtter med glæde Kattens Værn og havde brug for en gave til en veninde, der elsker katte ligesom jeg. Jeg fandt i webshoppen MY KITTEN, der må være den oplagte gave. Den er rigtig sød og meget fi... Näytä lisää
Købte røde Allan julekalenderen og den er bare fantastisk, genialt at lågerne kan bruges som puslespil, jeg har tapet min sammen til et flot billede, håber der hvert år ville være sådan en julekalen... Näytä lisää
Støt vores arbejde med dine indkøb!!
Sandager 11, 2605, Brøndby, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kattekaffekanden lever sit bedste liv på kontoret, og der var en masse søde katteting med i pakken som ekstra - super nuttet. :)

Dårlig service.
Vi har nu to gange forsøgt at købe en kat hos dem.
den første gang snakker vi om en komme og se en kat der åbenbaret allerede er afsat til anden side. (så vi skal skuffe vores datter med mildningen om at den åbenbart ikke er til salg alligevel.)
Vi finde en anden, for dog af vide at den er stille og kræver ekstra opmærksomhed. Det vurdere jeg er ok og vi tager vores forholdsregler så den vil komme til at få den opmærksomhed og kærlighed den skal ha.
Jeg og min datter tager fri fra arbejde og skole for at komme ned og hente katten, jeg bliver så ringet op samme dag. At de har snakket interne på klinikken om det, og vurderet at katten ikke vil få det godt hos os.
Nu kan jeg så igen aflyse tiden og skuffe min datter med at vi må heller ikke hente denne killing.
Der er tale om en stille killing de vurdere skal bo inde, for at få så meget opmærksomhed som muligt.
Vi bor på landet og killingen var tiltænkt på sigt som staldkat når den var klar til det. indtil da blev planen at den skulle bo i fyrrum og stald.
Alt efter hvordan det reageret når den kom hjem og ellers måtte der ligges en ny plan.
Jeg arbejder hjemme fra så er hjemme 90 % af tiden, vi har opstalder der kommer i stalden som selvfølgelig alle vil snakke med killingen + en datter på 10 der tidligere har brugt rigtig mange timer sammen med vores staldkat.
Så min vurdering er at den vil få langt mere opmærksomhed end hos en familie inden for, som går på arbejde hver dag.
Og det må da være livet for en kat at kunne gå lige hvor den vil, altid ha nogle at snakke med og selv kunne vælge om det er den mad vi servere eller mus og andet den vil spise.
Men nej kattens værn har vurderet vi ikke er gode nok! uden at ha set os og uden at kende os.
Men nu kan jeg stå tilbage med en datter der har glædet sig helt vildt til at få sin nye killing hjem. Som er blevet rigtig ked af at vi igen skal aflyse vores aftale.

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop
Super god service, havde modtaget en forkert pakke, skrev blot en mail og så var det fikset i en ruf!

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop
Bestilte en del forskellige ting, bla nogle skåle..
Men her fremsendte den søde medarbejder billeder af de farver der var 2 af tilbage, så vi fandt en anden løsning ☺️
Da pakken så kom, havde de ydermere sendt en lille gave med og undskyldte fejlen...
Jeg har kun positivt at sige herfra- tak for jer, og jeres store arbejde også for de små 🐈⬛🐈

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop
Det er professionelt og samtidig sjældent personligt at købe hos Kattens værn. Der sender prompte og så kom der enda en hilsen med. Det bedste er at man ovenikøbet støtter en god sag når man handler!

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop
Fint produkt. God pris. Billig og hurtig fragt. Bedst af alt - man støtter noget man brænder for….

Vastaus yritykseltä Kattens Værns Webshop
Der gik meget kort tid fra bestilling til levering og så kunne jeg ovenikøbet hente pakken tæt på min bolig.
Bare super Ok
Og så er det ovenikøbet med til at støtte kattene ikke at forglemme