Saanut 5/5 tähteä

Met meer dan 100 collega’s hebben we een geweldige 2‑uurs kartchallenge beleefd. Er was volop strijd op de baan, met veel leuke en spannende duels. De uitleg vooraf was duidelijk, de aankondigingen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We hebben met 19 redelijk tot zeer ervaren karters een arrangement gereden met 1x training, 1x kwalificatie en 1x finale met rolling start en daarna diner in het restaurant/bar. Het was een leuke,... Näytä lisää

1. Viihdekeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Het leukste uitje van Utrecht.

3,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Karten op een racebaan…

Het karten gisteren was een domper..Er was een te grote groep om te karten,die vlgs ons al een slokje op hadden. Gevolg er vliegt er 1 buiten de baan 16 minuten wachten head 2 gaat niet door. Advies voor de kartfabrique karten is leuk om te doen maar het is geen racebaan. Wel een voucher gehad maar dit was wel een domper..

9. toukokuuta 2026

Beste B Oostveen,

Bedankt voor je review en het duidelijke verhaal. Dit is niet hoe wij ons willen profileren. Hopelijk mogen wij jullie nog eens ontvangen zodat wij kunnen aantonen dat dit niet onze standaard is.

Gewonnen tickets.

Onze kinderen en vrienden wonnen verleden jaar een prijs om te mogen komen karten bij de Kartfabrique. Helaas bleken een aantal van de kinderen niet de juiste lengte te hebben, waardoor het feest niet door kon gaan. Flinke domper, maar de beste mensen van de Kartfabrique boden direct kosteloos een alternatief aan in de vorm van Lasergamen. Hierbij mochten de ouders ook kosteloos mee doen en na een haperend vest, mochten we zelfs een tweede heat (wederom kostenloos). De kinderen en ouders hebben zich super vermaakt en komen zeker terug. Dank voor het meedenken allen! Super fijne ervaring!

3. toukokuuta 2026

Much fun

We had a great time! Go karting, escape rooms. Was great fun for a great price!

3. huhtikuuta 2026

Prettige ontvangst

Prettige ontvangst, even goed meedenken over hoe en wat te combineren aan activiteiten, Karten en Prison Island zijn leuke, goed verzorgde activiteiten. Kantine is heel redelijk, kan nog wel iets gezelliger ( verlichting, inrichting )

28. maaliskuuta 2026

Bedrijfsuitje: 2‑uurs kartchallenge

Er was volop strijd op de baan, met veel leuke en spannende duels. De uitleg vooraf was duidelijk, de aankondigingen helder en de race zelf zeer competitief.
Al met al een ontzettend geslaagde en gezellige avond!

13. maaliskuuta 2026

Hey Mark,

Wat een super leuke review! Heel erg bedankt voor deze mooie woorden.

Wij zien jullie graag nog eens terug voor een nieuwe race!

Prima baan

Prima baan. Een domper was dat een van onze grote groep helaas haar bril niet in de helm kreeg waardoor ze drie heats niet kon rijden. Wel gewoon moeten betalen. Dat valt ons vies tegen. Tweede domper was dat alle tafels in de horeca gereserveerd waren waardoor de niet rijders, niet goed konden kijken naar de heats. Al met al een tegenvaller.

22. helmikuuta 2026

Hoi Femke,

Wat vervelend om te horen dat iemand uit de groep niet kon rijden vanwege de bril. Graag komen wij in contact om een passende oplossing te zoeken voor de niet gereden heats!

Saanut 1/5 tähteä

We hebben vaker hier gereden

We hebben vaker hier gereden, maar met 17 man op de baan leek het wel een kermis de botsauto’s echt levensgevaarlijk, de mensen met de vlaggen hebben geen idee meer wat en welke vlag ze moeten gebruiken als het zo druk is kun je niet 1 normale ronde rijden zonde van je €38,50

14. helmikuuta 2026

Hoi Peter,

Wat vervelend om te horen dat jullie geen fijne heat hebben kunnen rijden. Wij nemen de feedback mee en gaan hier mee aan de slag!

Saanut 1/5 tähteä

Niet menselijk, maar uit op geld.

Ruime tijd geleden met een groep vrienden hier 3 kartheats per persoon geboekt. Door een acute blessure aan de rug kon 1 persoon van ons niet meedoen, maar er moest wel voor afgerekent worden! Schandalig. Mochten we met de hele groep niet gekomen zijn had ik me er iets bij kunnen voorstellen, maar de persoon die niet kon karten reed niet mee uit overmacht. Service en begrip dus ver te zoeken hier. Niet menselijk als je het mij vraagt.

31. tammikuuta 2026

Hoi T,

Wat vervelend om te horen dat dit zo is gelopen. Hopelijk gaat het inmiddels beter met de rug blessure? Graag komen wij in contact om samen te kijken naar een passende oplossing.

Saanut 5/5 tähteä

Best place to organize birthday parties

Wonderful event organised by the team.
My daughter birthday party was with Prison Island and laser tag... and all the kids loved it.
Well organized and good food and cake as well.

Thank you for the wonderful experience.

25. tammikuuta 2026

Hello Varesh,

Thank you very much for the lovely review. We are delighted that the children had a wonderful day!

We hope to welcome you back soon.

Geslaagd eestje voor 14- jarige

Feestje voor mijn 14- jarige zoon gevierd. Prison Island en karten. De jongens vonden het te gek en waren erg enthousiast. De medewerkers zijn allemaal erg behulpzaam en vriendelijk, ook in het restaurant. Superleuke middag gehad!

25. tammikuuta 2026

Hoi Julie,

Heel erg bedankt voor de mooie review. Wij zijn enorm blij dat de kinderen een geweldige dag hebben gehad!

Wij hopen jullie snel nog eens te ontvangen.

Perfect geregeld allemaal

Goede uitleg, gelijkwaardige karts, vriendelijk personeel.
Veel kartbanen bezocht maar de kartfabrique steekt er met kop en schouders bovenuit.

30. joulukuuta 2025

Hoi Rvw,

Bedankt voor de mooie woorden. Wij steken veel tijd in het onderhoud van de karts, blij om te horen dat je dat verschil ziet en merkt!

Saanut 5/5 tähteä

Goed ontvangen, super instructeur.

Prima geregeld. Aardige mensen en Diémo is een perfecte instructeur.

28. joulukuuta 2025

Hoi Hein,

Bedankt voor de mooi review!

Wij zullen de complimenten doorzetten naar Diémo!

Top kartbaan

Altijd karts in top conditie. Goede horeca en personeel. Denk beste indoor kartbaan die ik ooit tegengekomen ben. Snelheid voelt erg hoog.

Helaas veel gele vlaggen. Misschien iets van een ervarings categorie toevoegen.

27. joulukuuta 2025

Hoi Dimitri,

Bedankt voor deze mooie woorden! Wij streven naar een hoge kwaliteit binnen ons bedrijf en het is mooi om te lezen dat je het ook zo ervaart.

Wij nemen je feedback zeker mee.

Super leuk

Super leuk! Grote baan, goeie karts

23. joulukuuta 2025

Hoi Froukje,

Heel erg bedankt voor de mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Karten is gewoon leuk de karts en baan…

Karten is gewoon leuk de karts en baan zijn in goede conditie.

Vooraf kregen we een uitleg en er werd benadrukt dat 90% van de mensen zich niet goed aan de vlaggen houden.. maar wij merkte op dat de medewerkers zelf niet eenduidig vlaggen... er was een ongeluk en gele flag de volgende persoon liet duidelijk de vlag zakken en konden weer snelheid maken maar er was nog een ongeluk bij een collega 60 meter verder die schrok zich rot van de karts die op snelheid aan kwamen terwijl zei nog geel zwaaide..

Kort om uitleg over vlaggen en zelf goed communiceren over wat je vlagt is erg belangrijk

16. marraskuuta 2025

Beste Meneer Visser,

Bedankt voor de mooie review!
Dit is inderdaad enorm belangrijk. Wij nemen het verhaal ook zeker mee.

Leuk met kinderen lasergamen

Lasergamen, leuke schone ruimte, ook voor kinderen. Gezellig druk

8. marraskuuta 2025

Hoi Richard,

Heel erg bedankt voor de mooie review!
Fijn om te horen dat iedereen een leuke dag gehad heeft.

We hadden geen uitslagen

We hadden geen uitslagen, jongens gaan voor eerste keer in hun leven karten, die willen natuurlijk aan het einde van de race de uitslagen zien, maar kregen geen printje( transponder fout). Jammer

25. lokakuuta 2025

Hoi Jasper,

Wat vervelend om te horen dat de jongens geen tijden hebben ontvangen van de eerste keer racen! Graag kom ik alsnog even in contact met je om te kijken naar een passende oplossing.

Prison Island voor ouderen 65+

Prison Island bezocht 2x 65+ en kleindochter 13 jr. Gehele ambiance is oké, de uitleg bij de receptie van waar te melden voor de instructie mag wel wat duidelijker dan "hierboven krijgt u de instructie".
Er waren diverse cellen waar wij echt niet begrepen wat te doen, de slogan / uitdrukking op het bord bij de ingang van elke cel was voor ons niet voldoenden en dit hoorde ook van diverse andere gasten op dat moment. Voor onze leeftijd 65+ en het betaalde bedrag voor anderhalf uur zou ik het niet aan bevelen.

23. lokakuuta 2025

Hoi Marcel,

Bedankt voor je duidelijke terugkoppeling. Wij nemen dit zeker mee intern om te kijken hoe we dit voor iedereen kunnen verbeteren.

Adequaat personeel

Adequaat personeel, leuke ambiance, omgeving ademt historiek uit zonder over the top te voelen.

Prison Island is lekker uitdagend en het karten blijft toch zeer leuk.

Team event met Birkenstock was zeker geslaagd.

23. lokakuuta 2025

Hoi Raf,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie je zo hebben vermaakt.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin