FANTASTISK Service. Kanon hurtig svar tid både på mail og sms. Vi fandt sammen den rigtige løsning for mig og alt service var bare i top. Kan VARMT anbefale at handle ved Jan og Kart-shop.dk.
Rigtig fin butik med lækre sager. Irritere mig dog at 2-3 dage efter jeg købte varen, var der 10% rabat for deltagere som deltog i Vandel Cup. Leveringstiden 1-2 dage, jeg fik mine 5 dage senere... Näytä lisää
Rigtig dårlig service, bestilte en stor bunke udstyr og fik at vide en måned efter at det ikke kunne leveres i en ubehøvlet mail. Køb hellere hos lindebjer racing eller i udlandet
Jeg bestilte kørehandsker mandag formiddag via nettet, lavede en bankoverførsel og modtog varen på min arbejdsplads onsdag morgen. Det må da siges at være hurtig ekspedition. Der ud over har j... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Kart-shop.dk sælger et bredt udvalg af beklædning, tilbehør og sikkerhedsudstyr til gokart og banerace. Alpinestars, Arai, Adidas, Bell, Lucky Design, Shock Doctor, LLC, FMV, Unipro m.m.
Aksel Nielsensvej 6, 7140, Stouby, Tanska
- mail@kart-shop.dk
- www.kart-shop.dk
FANTASTISK Service
Aldrig køb ved dem virklig dårlig servies og tyveri!!!!!
Bestilte nogen banerace hansker til min kæreste til hans fødselsdag jeg så inde på deres side at der stå de ikke var på lager og der gik 5-10 dage får de kom så jeg købte dem 12 dage før så de kunne nå og komme. men da jeg ikke hørte noget med at de var blevet sendt efter 9 dage skriver jeg en mail til dem og de svare dagen efter at de først lige har fået fra fabrikken at de ikke kan levere dem lige nu. derefter skriver jeg hvornår de kan få dem hjem og om jeg kan få penge tilbage så jeg kan købe et gavekort istedet men der går en uge før de svare og skriver bare undskyld og om jeg kunne tænke mig nogen andre billigere hansker end dem jeg bestilte og jeg kunne nok aldrig få dem da der først kom en ny model til foråret 2023 og om jeg ville vente med til de kommer. hvor jeg skriver at jeg gerne ville have mine penge tilbage og 3 uger efter har de ikke svaret i nu og har skervet flere mails til dem uden svar.
og tilsidst kan jeg se at dagen efter at jeg købte hanskerne ved dem har det taget penge før de har sendt varen dette er tyveri og ville ikke købe ved dem igen heller ikke min kæreste som har købe meget ved dem siden de startede ville heller aldrig købe ved dem igen
Det er helt fint
Det er helt fint. Det er nemt at bestille vare, dog vil jeg anbefale at møde fysisk op, hvis det er køredragt der skal købes. Det er bedst at afprøve den inden køb.
Godt produkt og god købsoplevelse
Godt produkt og god købsoplevelse! Hurtig levering - og da junior alligevel havde brug for anden størrelse og varen skulle byttes, så var der ingen problemer og ingen ekstra omkostninger - og IGEN hurtig levering :-)
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!!!
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!!!
Jeg har købt nogle handsker til min datter fra denne side, problemet er at de ikke vil lave en ombytning af et produkt med fejl. Handskernes syning indvendig er gået op, og sidens support mener at det er noget vi har gjort som har fremprovokeret dette. Men supporten mener at syningen er blevet udsat for varme og derfor er gået op, dvs. at vi skulle have lagt handskerne på en udstødning eller motor, ifølge dem. Der er bare lige det, at der er ikke nogen ydre skader på handskerne, så man kan ikke have lagt den på så varm en overflade uden at skade uden på.
De vil ikke erkende at det er en produktfejl, og mener forsat at det er vores skyld.
Så hvis du kan lide god service, så ville jeg finde en anden butik
Rigtig dårlig service
Hurtig levering og nemt at bestille
Super service af Kevin fra Kart-SHOP.
Super service af Kevin fra Kart-SHOP.
5 Store stjerner herfra.
Kanon service👌
Kanon service👌, selv i disse corona tider👍
Hver gang jeg køber noget
Hver gang jeg køber noget , er der hurtig tilbage melding på ordre status og levering.
Jeg kan kun anbefale firmaet !
Super fin service
Super fin service. Kan varmt anbefales🏁🏁🏁
Super service..
Long delivery and horrible service
Very poor service ordered a pair of shoes in a very common size (42 eu). From a link provided that opens on curtain variant of the shoe. First off it took 2 mounts for the shoes to arrive, then when they got there it was the wrong version. So I checked the link and it opened the right variant...
When I contacted to tell of the problem, he said it was my fault and required that I paid for the porto.... That is absurd horrible treatment of a costumer.... Then to top it all off it took another mount and a half to get the right shoes send... I’m lost for words
Glimrende butik
Leveringstiden 1-2 dage, jeg fik mine 5 dage senere. Kan dog stadig anbefales
En god oplevelse
Jeg har haft en oplevelse hvor jeg har bedt om en leverance, hvor jeg skulle bruge et produkt på en specifik dato (jeg havde noteret det i bemærkninger), hvor Kevin (Ejeren) kontakter mig midtvejs om det ser ud til at leveringsdatoen ikke kan overholdes, da Sparco er lidt sløve i betrækket.
Jeg bliver i stedet tilbudt et alternativt produkt fra Alpinestars, som kan afsendes med det samme.
Jeg takker dog nej til tilbuddet.
Men super med proaktiv opfølgning på leverancerne, samt tilbuddet om et alternativ.
Jeg kan kun anbefale Kart-Shop til alle!
Good Service
Best services and good shop. compare prices with other competitors or shops but it's more good.
Alt i orden, top service
Engageret service. Her handler jeg igen.
Meget bedre end forventet. Tak Nikolaj.
Toppen Af Poppen!
Super service! Alle de bedste produkter til den bedste pris!
Har altid og vil altid handle hos Kart-Shop, det fungere sq!