Vol lof over snelle schakelen, super goede service en afhandelen!! Paar dagen voor vakantie bestelling binnen gekregen, uitgepakt en zie beschadiging. Mailtje met foto gestuurd en even achteraan gev... Näytä lisää
Prima service, reageren super vlot op mail en nemen zelfs de moeite om te bellen. Zonder problemen caravan spiegel, die gebroken in de verpakking zat, omgeruild.
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Default Description
Platinastraat 52, 2718RZ, Zoetermeer, Hollanti
- 0793617014
- info@kampeerdump.nl
- www.kampeerdump.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Prima service
Fictieve voorraad met annuleringskosten
Fictieve voorraad, annuleringskosten aansmeren, de klant schuld geven. Tot zo ver niets goed.

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl
Ik kreeg een ventilator die ni et werkte…
8Ik kreeg een ventilator die niet werkte dus wou ik deze kosteloos terug sturen maar helaas wil de kampeerdump gemaakte kosten zoals retour zenden en andere kosten niet vergoeden dus ik zit zonder vetilator en 32.50 kosten
Helaas klopt uw reactie niet
Met bijgeleverde kabel kun je de vetilator niet aan sluiten zat niet eens een stekker bij
Dat ik geen gebruik heb gemaakt van de reparatie service is omdat ik op vakantie ging zoals ik al had aangegeven had dus niks meer aan de ventilator heb dus maar een andere gekocht die wel werkte
Maar als iets stuk is mag je verwachten dat het kosteloos terug kan worden verzonden helaas bij u niet
Ik bestel hier nooit weer iets
U gaat in uw reactie voorbij aan de vraag over verzendkosten
Verder ben ik het niet eens met uw resctie zeer klant onvriendelijk
Er staat nergens in de omschrijving
Dat je zelf aansluitmateriaal moet aanschaven
Maar goed ben er wel klaar mee
Maak de verzend kosten maar over
Zijn we klaar

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl
Vol lof over UITSTEKENDE supersnelle service
Vol lof over snelle schakelen, super goede service en afhandelen!!
Paar dagen voor vakantie bestelling binnen gekregen, uitgepakt en zie beschadiging. Mailtje met foto gestuurd en even achteraan geveld ivm kort draaien vóór vertrek vakantie.
In écht sneltreinvaart door kampeerdump opgepakt, 2 voorstellen ontvangen en gelijk op geanticipeerd. Als ik dan aangeef nog artikel te willen bestellen regelen ze min of meer dat ook dit artikel (net als vervanging voor beschadigde) vóór vertrek vakantie binnen is. Nu onderscheid kampeerdump zich al door lagere prijzen maar zéker ook door de geleverde service. Zeg ik niks mee over andere leveranciers maar deze service is echt TOP!! Ik schrijf eigenlijk nooit reviews maar ik geef Kampeerdump graag iets terug! 😉
Ik ben helaas erg teleurgesteld over de…
Ik ben helaas erg teleurgesteld over de service van Kampeerdump.
Ik heb een nieuwe Maxxfan-motor gekocht, maar deze bleek direct een piepend geluid te maken in één van de standen. Ik heb hiervan meerdere filmpjes gemaakt en naar de klantenservice gestuurd als bewijs van het probleem.
Als reactie kreeg ik te horen dat ik de motor mocht terugsturen, maar dat er onderzoekskosten in rekening gebracht zouden kunnen worden omdat de motor eerst getest moet worden. Ondanks de duidelijke videobeelden vond Kampeerdump dit niet voldoende om het defect te erkennen.
Ik vind het niet redelijk dat je als klant met een nieuw product moet bewijzen dat het defect is én vervolgens het risico loopt op extra onderzoekskosten. Bij een nieuw onderdeel verwacht ik een klantvriendelijke oplossing en geen discussie over mogelijke kosten.
Jammer, want de afhandeling van een garantiegeval is voor mij minstens zo belangrijk als het product zelf.

Super service!!
Super service! Ik had het verkeerde onderdeel binnen gekregen voor mijn caravan. Dit is netjes opgelost door het personeel en heb een passende wielflap binnen gekregen voor mijn Hobby caravan. Top geregeld!

Slechte service
Een luifel besteld van 5,50m in op 29 maart, levertijd 6 tot 8 weken dus zou hij op 29 mei binnen zijn, maar helaas we belde wanneer ze het gingen leveren ( we werden steeds onbeschoft en slecht behandeld aan de telefoon) maar conclusie vergeten te bestellen maar hadden al in maart betaald eindelijk vandaag 14 juli binnen. Hun zouden bellen wanneer ze kwamen afleveren, maar helaas we kregen op 13 juli om 16:25 uur een mailtje dat ze 14 juli inde ochtend kwamen bezorgen. Dus kampeerdump voor ons nooit meer.

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl
Geen retourkosten vergoeding bij verkeerd product leveren
Er werd een ander product geleverd dan op de website geadverteerd werd. Dit geleverde product was ongeschikt voor het doel waarvoor we het onspronkelijke product gesteld hadden.
De klanten service is onbehulpzaam en blijft voet bij stuk houden dat ze de verzendkosten en retourkosten niet vergoeden, ondanks dat ik als klant er niks aan kan doen dat zij het verkeerde product leveren.

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl
Gewoon heel goed en netjes geholpen.
Gewoon heel goed en netjes geholpen.
En op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Travellife Barletta Comfort Plus stoel antraciet
4 best wel prijzige stoelen, Travellife Barletta Comfort Plus stoel antraciet, gekocht bij kampeerdump. Eén direct gaan gebruiken en één op zolder. Ondanks dat deze stoel voor zwaar gebruik zijn breken van beide stoelen de scharnieren. Service: Helaas pindakaas 4 jaar oud. Prachtige reactie van kampeerdump.nl maar..... Eén mailtje met trafellive en je raad het al. De kapotte scharnieren kosteloos vervangen. 5 sterren voor trafellive en nul voor kampeerdump.

Goede en snelle service
Een in november 2025 gekocht gasstel van Parker werd pas in mei 2026 door ons gebruikt op de boot. Toen bleek 1 brander niet goed te functioneren. Contact opgenomen met Kampeerdump waar we hem gekocht hadden en we konden het gasstel ter reparatie aanbieden. Binnen een week was alles geregeld, het gasstel functioneert goed! Fijn dat het voor onze bootvakantie goed geregeld is!

Emuk Spiegels Tiguan 2026
Emuk Spiegels besteld voor ons nog te leveren Tiguan 2026 model.
Ondanks dat er op de website werd aangegeven dat de verwachtte levertijd eind april zou zijn werden wij verrast met de levering. Bij het uitpakken ontdekte wij een "klein" defect op het spiegelglas. Dit was helaas niet te verwijderen. Hiervan melding gemaakt, en tot verbazing werd hier zelfs buiten kantooruren op gereageerd met een tip tot verwijderen. Helaas werkte dit niet voor ons en wordt ons nu onder service een nieuwe spiegel toegestuurd.
Ik kan niets anders zeggen dan top service, snelle reactie per email.
Ik raad een ieder deze webwinkel aan!
Nogmaals dank aan Jane.

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl
Menselijke maat staat voorop.

Nieuwe emuk caravanspiegels besteld
Nieuwe emuk caravanspiegels besteld. Ze waren snel binnen. Helaas was er eentje kapot. Na een telefoontje en een mailtje met foto werd er direct een nieuwe opgestuurd. Prima service.

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl
Goede service, erg blij mee
Had dukdalf Aspen stoelen besteld die snel kapot gingen,
Kreeg de zelfde nieuw.
Ook weer snel kapot op dezelfde plaats.
Nu andere uit mogen zoeken van een ander merk.
Zeer goede service gehad erg blij mee.

Eigenlijk 0 sterren.
Eigenlijk 0 sterren.
We bestelde iets waar bij stond vraag naar levertijd. Echter levertijd maakte ons niet uit. Maar ze konden helemaal NIET leveren en dan toch vragen om ANNULERINGSKOSTEN. Zeer slechte zaak. Wij zullen hier nooit meer kopen.
KIJK GOED OP HUN SITE EN BEL OM KOSTEN TE VOORKOMEN.

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl
Goede service en een snelle reactie!
Goede service en een snelle reactie!

TOP site!
Begin dit jaar vonden wij de perfecte meubeltjes voor onze nieuwe camper bij kampeerdump.nl! Plooistoelén, eettafel, apero tafel en relax stoelen… Vlotte bestelling nog vlottere levering. Toen wij nu ontdekten dat er een defect was aan onze stoelen werden wij SUPERSNEL en SUPER VRIENDELIJK geholpen!! Geen twijfel mogelijk wij zijn ZEER TEVREDEN klanten!! 10 op 10!!

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl
Voordelige prijs, goede service!
Voordelige prijs. Goede klantenservice die perfect helpt bij vragen. Goede informatie. Kortom: zeer goed

Langer klant
Ik bestel al langer bij Kampeerdump.nl en ben elke keer blij met de service. Onlangs raakte mijn Bo-Camp Kookeiland Louise, die ik al 2 jaar gebruik, beschadigd. Het werd supervriendelijk en zonder problemen geregeld, en binnen korte tijd had ik een nieuw kookeiland in huis.
Dat geeft mij echt vertrouwen in zowel Kampeerdump als Bo-Camp. Fijn om te merken dat service en klanttevredenheid hier écht belangrijk zijn. Ik blijf hier zeker terugkomen en kan het iedereen aanraden