Kampeerdump.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vol lof over snelle schakelen, super goede service en afhandelen!! Paar dagen voor vakantie bestelling binnen gekregen, uitgepakt en zie beschadiging. Mailtje met foto gestuurd en even achteraan gev... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima service, reageren super vlot op mail en nemen zelfs de moeite om te bellen. Zonder problemen caravan spiegel, die gebroken in de verpakking zat, omgeruild.

Saanut 2/5 tähteä

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

1. Retkeilyliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Default Description

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima service

29. heinäkuuta 2026

Fictieve voorraad met annuleringskosten

Fictieve voorraad, annuleringskosten aansmeren, de klant schuld geven. Tot zo ver niets goed.

27. heinäkuuta 2026

Beste H. Chen,

Jammer om te lezen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Wij willen graag toelichten wat er is gebeurd.

Het door u bestelde product was op het moment van bestellen niet uit voorraad leverbaar. Op de productpagina stond vermeld dat het artikel voor dit seizoen was uitverkocht en dat u voor de actuele levertijd contact met ons kon opnemen.

Na uw bestelling hebben wij u meerdere keren per e-mail geïnformeerd dat de verwachte levertijd maart 2027 is en gevraagd of u de bestelling wilde laten staan of liever wilde annuleren. Op 17 juli, 18 juli en 20 juli hebben wij hierover berichten gestuurd, maar wij hebben daarop geen reactie van u ontvangen.

Wij vinden het daarom jammer dat in uw review wordt gesproken over "fictieve voorraad". Wij proberen juist transparant te zijn over de beschikbaarheid van onze producten en nemen contact op zodra een bestelling een langere levertijd heeft dan verwacht.

Ook herkennen wij ons niet in de opmerking dat wij annuleringskosten zouden willen rekenen of de schuld bij de klant zouden leggen. Ons doel was uitsluitend om samen met u tot een passende oplossing te komen door u de keuze te geven om op het product te wachten of de bestelling te annuleren.

Wij vinden het vervelend dat wij er samen niet zijn uitgekomen en wensen u desondanks het allerbeste.

Saanut 2/5 tähteä

Ik kreeg een ventilator die ni et werkte…

8Ik kreeg een ventilator die niet werkte dus wou ik deze kosteloos terug sturen maar helaas wil de kampeerdump gemaakte kosten zoals retour zenden en andere kosten niet vergoeden dus ik zit zonder vetilator en 32.50 kosten

Helaas klopt uw reactie niet
Met bijgeleverde kabel kun je de vetilator niet aan sluiten zat niet eens een stekker bij
Dat ik geen gebruik heb gemaakt van de reparatie service is omdat ik op vakantie ging zoals ik al had aangegeven had dus niks meer aan de ventilator heb dus maar een andere gekocht die wel werkte
Maar als iets stuk is mag je verwachten dat het kosteloos terug kan worden verzonden helaas bij u niet
Ik bestel hier nooit weer iets

U gaat in uw reactie voorbij aan de vraag over verzendkosten
Verder ben ik het niet eens met uw resctie zeer klant onvriendelijk
Er staat nergens in de omschrijving
Dat je zelf aansluitmateriaal moet aanschaven
Maar goed ben er wel klaar mee
Maak de verzend kosten maar over
Zijn we klaar

16. heinäkuuta 2026

Beste Melle,

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent.

Nadat u contact met ons had opgenomen, hebben wij direct aangegeven dat wij het probleem kosteloos wilden oplossen door het product te laten controleren en, indien sprake was van een defect, te repareren of te vervangen. Bij elektrische producten is het gebruikelijk en wettelijk toegestaan om het artikel eerst te onderzoeken, zodat kan worden vastgesteld wat de oorzaak van de storing is.

In uw geval heeft u aangegeven hiervan geen gebruik te willen maken en uitsluitend uw geld terug te willen ontvangen. Hoewel wij u ook een vervangend product hebben aangeboden, heeft u ervoor gekozen van de aankoop af te zien. Wij hebben vervolgens, het volledige aankoopbedrag aan u terugbetaald.

U geeft in uw bericht aan dat u zelf extra bekabeling heeft aangeschaft om de ventilator aan te sluiten. Deze keuze is door uzelf gemaakt. De ventilator wordt geleverd met de benodigde aansluitkabel voor een 12V of 24V DC-aansluiting. Eventuele extra accessoires die u zelf aanschaft, vallen daarom niet onder onze verantwoordelijkheid.

Wij vinden het jammer dat wij niet de gelegenheid hebben gekregen om het product technisch te controleren en het probleem voor u op te lossen. Desondanks hebben wij de door u gewenste oplossing, namelijk terugbetaling van het volledige aankoopbedrag, uitgevoerd.

Beste MelleStoker,
Dit is de laatste reactie via dit platform want de discussies die u bent gestart hebben we al ruim via de emails besproken, nergens staat bij de ventilator dat er pluggen worden bijgeleverd om zoals u wilt via de USB??? of autostekker aan te sluiten. We verkopen er echt honderden en dit is de eerste reactie over een kabel, deze ventilator is en wordt gebruikt als vaste aansluiting en de daarbij geleverde draden moet u zelf verder verwerken in uw instatllatie. In de handleiding staat echt heel erg duidelijk hoe je deze moet aansluiten met de plus en min voor de 12 volt.

Uw eerste reactie was.
Hallo
Ik heb inmiddels uw zending ontvangen
Maar helaas de ventilator doet helemaal niks
Heb en speciaal kabels bij gekocht en aangesloten op 12 volt
En gemeten dat er spanning was maar hij werkt niet
Graag een retour bon
En geld terug

Saanut 5/5 tähteä

Vol lof over UITSTEKENDE supersnelle service

Vol lof over snelle schakelen, super goede service en afhandelen!!
Paar dagen voor vakantie bestelling binnen gekregen, uitgepakt en zie beschadiging. Mailtje met foto gestuurd en even achteraan geveld ivm kort draaien vóór vertrek vakantie.
In écht sneltreinvaart door kampeerdump opgepakt, 2 voorstellen ontvangen en gelijk op geanticipeerd. Als ik dan aangeef nog artikel te willen bestellen regelen ze min of meer dat ook dit artikel (net als vervanging voor beschadigde) vóór vertrek vakantie binnen is. Nu onderscheid kampeerdump zich al door lagere prijzen maar zéker ook door de geleverde service. Zeg ik niks mee over andere leveranciers maar deze service is echt TOP!! Ik schrijf eigenlijk nooit reviews maar ik geef Kampeerdump graag iets terug! 😉

22. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben helaas erg teleurgesteld over de…

Ik ben helaas erg teleurgesteld over de service van Kampeerdump.

Ik heb een nieuwe Maxxfan-motor gekocht, maar deze bleek direct een piepend geluid te maken in één van de standen. Ik heb hiervan meerdere filmpjes gemaakt en naar de klantenservice gestuurd als bewijs van het probleem.

Als reactie kreeg ik te horen dat ik de motor mocht terugsturen, maar dat er onderzoekskosten in rekening gebracht zouden kunnen worden omdat de motor eerst getest moet worden. Ondanks de duidelijke videobeelden vond Kampeerdump dit niet voldoende om het defect te erkennen.

Ik vind het niet redelijk dat je als klant met een nieuw product moet bewijzen dat het defect is én vervolgens het risico loopt op extra onderzoekskosten. Bij een nieuw onderdeel verwacht ik een klantvriendelijke oplossing en geen discussie over mogelijke kosten.

Jammer, want de afhandeling van een garantiegeval is voor mij minstens zo belangrijk als het product zelf.

17. heinäkuuta 2026

Beste Martijn,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het jammer dat u onze service als teleurstellend heeft ervaren.

Wij begrijpen dat het demonteren van de motor in uw camper veel werk is en dat dit voor u erg vervelend is. Tegelijkertijd zijn wij als verkoper verplicht om eerst vast te stellen of er daadwerkelijk sprake is van een defect voordat wij een garantieclaim kunnen afhandelen.

Op basis van de door u toegestuurde video's konden zowel onze leverancier als de fabrikant niet vaststellen dat de motor defect was. Volgens hen komt het waargenomen geluid overeen met de normale werking van dit type motor. Daarom is gevraagd om de motor retour te sturen, zodat deze in een testopstelling technisch kan worden onderzocht. Zonder het product fysiek te kunnen testen is het voor ons niet mogelijk om een defect vast te stellen of direct een nieuwe motor te verstrekken.

De eventuele onderzoekskosten waarover is gecommuniceerd, zijn uitsluitend van toepassing wanneer uit het onderzoek blijkt dat het product geen defect vertoont en de klacht ongegrond is. Wordt er wél een defect vastgesteld, dan worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht en lossen wij het probleem onder garantie op.

Wij hebben meerdere malen aangeboden de motor voor onderzoek in behandeling te nemen, maar u heeft aangegeven deze niet te willen demonteren en retour te sturen. Dat respecteren wij uiteraard, maar daardoor kunnen wij de garantieprocedure helaas niet verder uitvoeren.

Wij vinden het oprecht jammer dat we er samen niet zijn uitgekomen. Mocht u er in de toekomst toch voor kiezen de motor ter beoordeling aan ons toe te sturen, dan helpen wij u graag verder volgens de garantieprocedure.

Super service!!

Super service! Ik had het verkeerde onderdeel binnen gekregen voor mijn caravan. Dit is netjes opgelost door het personeel en heb een passende wielflap binnen gekregen voor mijn Hobby caravan. Top geregeld!

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview!

Wat fijn dat we het misverstand rondom het geleverde onderdeel snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat u uiteindelijk precies het juiste product ontvangt, zodat u zonder zorgen op pad kunt.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers met uw Hobby caravan en staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar.

Slechte service

Een luifel besteld van 5,50m in op 29 maart, levertijd 6 tot 8 weken dus zou hij op 29 mei binnen zijn, maar helaas we belde wanneer ze het gingen leveren ( we werden steeds onbeschoft en slecht behandeld aan de telefoon) maar conclusie vergeten te bestellen maar hadden al in maart betaald eindelijk vandaag 14 juli binnen. Hun zouden bellen wanneer ze kwamen afleveren, maar helaas we kregen op 13 juli om 16:25 uur een mailtje dat ze 14 juli inde ochtend kwamen bezorgen. Dus kampeerdump voor ons nooit meer.

14. heinäkuuta 2026

Beste Edwin,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat de lange levertijd tot teleurstelling heeft geleid en betreuren dat u dit zo heeft ervaren.

De door u bestelde Thule-luifel was ten tijde van uw bestelling niet uit voorraad leverbaar. Op 30 maart hebben wij u hierover geïnformeerd en aangegeven dat de verwachte levertijd 6 tot 8 weken zou bedragen. Nadat u aangaf dat dit voor u acceptabel was, hebben wij de bestelling direct bij de leverancier geplaatst.

Helaas heeft de fabrikant de levering meerdere keren uitgesteld, waardoor ook wij afhankelijk waren van de uiteindelijke beschikbaarheid. In de tussenliggende periode hebben wij meerdere keren telefonisch contact met u gehad (Edwin) om u op de hoogte te houden van de status en hebben wij regelmatig navraag gedaan bij zowel de leverancier als de vervoerder om de levering te bespoedigen.

De uiteindelijke bezorgafspraak is door de transporteur ingepland. Volgens de informatie die wij hebben ontvangen, is hierover vooraf een e-mail verstuurd. Wij begrijpen dat een korte aankondiging niet ideaal is, maar de planning van de bezorging ligt bij de vervoerder en niet bij ons.

Dat u het gevoel heeft gehad onvriendelijk te zijn behandeld, vinden wij oprecht jammer. Dat is niet de service die wij willen bieden. Tijdens de gehele periode hebben wij geprobeerd u zo goed mogelijk te informeren en de levering te versnellen, ondanks dat wij de productie- en leverplanning van de fabrikant niet konden beïnvloeden.

Wij betreuren dat uw ervaring ertoe heeft geleid dat u niet meer bij ons wilt bestellen en wensen u desondanks veel plezier met uw nieuwe luifel.

Saanut 1/5 tähteä

Geen retourkosten vergoeding bij verkeerd product leveren

Er werd een ander product geleverd dan op de website geadverteerd werd. Dit geleverde product was ongeschikt voor het doel waarvoor we het onspronkelijke product gesteld hadden.

De klanten service is onbehulpzaam en blijft voet bij stuk houden dat ze de verzendkosten en retourkosten niet vergoeden, ondanks dat ik als klant er niks aan kan doen dat zij het verkeerde product leveren.

4. heinäkuuta 2026

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons dat het product niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Bij onze producten geldt dat afbeeldingen een zo goed mogelijke indruk geven, maar in sommige gevallen kunnen details afwijken van het daadwerkelijk geleverde product. Daarom is de productomschrijving altijd leidend en deze dient de eigenschappen van het artikel correct weer te geven.

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon heel goed en netjes geholpen.

Gewoon heel goed en netjes geholpen.
En op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

18. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview, meneer Rietmeijer!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de communicatie rondom uw bestelling. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden van de voortgang, zodat zij weten waar ze aan toe zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Travellife Barletta Comfort Plus stoel antraciet

4 best wel prijzige stoelen, Travellife Barletta Comfort Plus stoel antraciet, gekocht bij kampeerdump. Eén direct gaan gebruiken en één op zolder. Ondanks dat deze stoel voor zwaar gebruik zijn breken van beide stoelen de scharnieren. Service: Helaas pindakaas 4 jaar oud. Prachtige reactie van kampeerdump.nl maar..... Eén mailtje met trafellive en je raad het al. De kapotte scharnieren kosteloos vervangen. 5 sterren voor trafellive en nul voor kampeerdump.

18. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Beste G Bos, Bedankt voor uw review.

Wij vinden het jammer dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren. Naar aanleiding van uw melding hebben wij niet simpelweg verwezen naar de garantievoorwaarden, maar hebben wij eerst onderzocht of er nog vervangende onderdelen voor uw stoel beschikbaar waren. Helaas bleek dat niet het geval.

De betreffende Travellife Barletta Comfort Plus stoelen zijn circa vier jaar geleden aangeschaft. De fabrieksgarantie op deze stoelen bedraagt twee jaar en is daarmee al geruime tijd verstreken. Daarnaast betreft het een oudere uitvoering die inmiddels door de fabrikant is vervangen door een vernieuwd model. Voor deze oude uitvoering zijn geen losse scharnieren of andere vervangende onderdelen meer leverbaar.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een onderdeel defect raakt en er geen reparatiemogelijkheid meer beschikbaar is. Dat verandert echter niets aan het feit dat wij afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van onderdelen bij de fabrikant. Wanneer deze niet meer worden geproduceerd of geleverd, kunnen wij deze helaas ook niet aanbieden.

Wat wij daarnaast betreuren is dat u in onze correspondentie heeft aangegeven "reclame" voor ons te zullen maken op reviewplatforms omdat wij geen oplossing konden bieden buiten de garantieperiode. Uiteraard staat het iedere klant vrij om een review te plaatsen, maar wij vinden het belangrijk dat daarbij ook wordt meegenomen dat wij uw aanvraag serieus hebben onderzocht en navraag hebben gedaan naar de beschikbaarheid van onderdelen.

Hoewel wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt, hebben wij in deze situatie gehandeld op basis van de geldende garantievoorwaarden en de feitelijke beschikbaarheid van onderdelen bij de fabrikant.

Kampeerdump.nl

Goede en snelle service

Een in november 2025 gekocht gasstel van Parker werd pas in mei 2026 door ons gebruikt op de boot. Toen bleek 1 brander niet goed te functioneren. Contact opgenomen met Kampeerdump waar we hem gekocht hadden en we konden het gasstel ter reparatie aanbieden. Binnen een week was alles geregeld, het gasstel functioneert goed! Fijn dat het voor onze bootvakantie goed geregeld is!

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat we het probleem met uw Parker gasstel snel voor u hebben kunnen oplossen en dat alles nog vóór uw bootvakantie geregeld was. We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw uitrusting betrouwbaar werkt wanneer u op vakantie gaat.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en het delen van uw positieve ervaring. We wensen u veel veilige en plezierige vaaruren toe en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Emuk Spiegels Tiguan 2026

Emuk Spiegels besteld voor ons nog te leveren Tiguan 2026 model.
Ondanks dat er op de website werd aangegeven dat de verwachtte levertijd eind april zou zijn werden wij verrast met de levering. Bij het uitpakken ontdekte wij een "klein" defect op het spiegelglas. Dit was helaas niet te verwijderen. Hiervan melding gemaakt, en tot verbazing werd hier zelfs buiten kantooruren op gereageerd met een tip tot verwijderen. Helaas werkte dit niet voor ons en wordt ons nu onder service een nieuwe spiegel toegestuurd.
Ik kan niets anders zeggen dan top service, snelle reactie per email.
Ik raad een ieder deze webwinkel aan!

Nogmaals dank aan Jane.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Hoewel het natuurlijk vervelend is dat er bij ontvangst een klein defect aan het spiegelglas zat, zijn we blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oppakken en onder garantie een nieuw spiegelglas kunnen toesturen.

Ook bedanken wij u voor uw mooie woorden over Jane. Wij geven uw compliment met veel plezier aan haar door.

Wij wensen u alvast veel veilige en plezierige kilometers met uw nieuwe Tiguan en de EMUK-spiegels. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Menselijke maat staat voorop.

5. maaliskuuta 2026

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Wat een mooi compliment. Bij Kampeerdump vinden we persoonlijk contact en een goede service minstens zo belangrijk als het leveren van een goed product. Fijn om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Nieuwe emuk caravanspiegels besteld

Nieuwe emuk caravanspiegels besteld. Ze waren snel binnen. Helaas was er eentje kapot. Na een telefoontje en een mailtje met foto werd er direct een nieuwe opgestuurd. Prima service.

19. helmikuuta 2026

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Hoewel het natuurlijk vervelend is dat één van de EMUK caravanspiegels beschadigd was, zijn we blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen.

Bedankt voor uw begrip en uw vertrouwen in Kampeerdump. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Saanut 4/5 tähteä

Goede service, erg blij mee

Had dukdalf Aspen stoelen besteld die snel kapot gingen,
Kreeg de zelfde nieuw.
Ook weer snel kapot op dezelfde plaats.
Nu andere uit mogen zoeken van een ander merk.
Zeer goede service gehad erg blij mee.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Natuurlijk is het vervelend dat de Dukdalf Aspen stoelen opnieuw hetzelfde probleem vertoonden. Daarom vonden wij het belangrijk om samen met u naar een passende oplossing te zoeken.

We zijn blij dat u uiteindelijk een ander model heeft kunnen uitzoeken waar u tevreden mee bent. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw positieve ervaring.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe stoelen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Eigenlijk 0 sterren.

Eigenlijk 0 sterren.
We bestelde iets waar bij stond vraag naar levertijd. Echter levertijd maakte ons niet uit. Maar ze konden helemaal NIET leveren en dan toch vragen om ANNULERINGSKOSTEN. Zeer slechte zaak. Wij zullen hier nooit meer kopen.
KIJK GOED OP HUN SITE EN BEL OM KOSTEN TE VOORKOMEN.

20. lokakuuta 2025

Beste Stefan,

Bedankt voor uw review. Jammer dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. We willen graag een toelichting geven op de gang van zaken.

Bij het door u bestelde servies stond duidelijk vermeld: 'Vraag naar de levertijd'. Na ontvangst van uw bestelling hebben wij direct contact met u opgenomen omdat het artikel inmiddels door de leverancier uit het assortiment was gehaald en daardoor niet meer leverbaar was. Daarbij hebben wij u direct een passend alternatief aangeboden.

Nadat u aangaf hiervan geen gebruik te willen maken, hebben wij uw bestelling geannuleerd. In tegenstelling tot wat u in uw review schrijft, zijn er geen annuleringskosten in rekening gebracht. Het volledige aankoopbedrag van € 67,90 is dezelfde dag volledig aan u terugbetaald.

Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer een artikel onverwacht niet meer leverbaar blijkt. Helaas zijn wij daarbij afhankelijk van de actuele informatie van onze leveranciers. Zodra wij hiervan op de hoogte waren, hebben wij u direct geïnformeerd en een alternatief aangeboden.

Wij vinden het daarom jammer dat de indruk is ontstaan dat er annuleringskosten zijn berekend, terwijl dit feitelijk niet het geval is.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en een snelle reactie!

Goede service en een snelle reactie!

1. lokakuuta 2025

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Bedankt voor uw mooie compliment. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de snelle reactie. We doen iedere dag ons best om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

TOP site!

Begin dit jaar vonden wij de perfecte meubeltjes voor onze nieuwe camper bij kampeerdump.nl! Plooistoelén, eettafel, apero tafel en relax stoelen… Vlotte bestelling nog vlottere levering. Toen wij nu ontdekten dat er een defect was aan onze stoelen werden wij SUPERSNEL en SUPER VRIENDELIJK geholpen!! Geen twijfel mogelijk wij zijn ZEER TEVREDEN klanten!! 10 op 10!!

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview!

Wat leuk om te lezen dat u bij ons de perfecte meubels voor uw nieuwe camper heeft gevonden. Nog mooier is het om te horen dat u, toen er onverhoopt een defect ontstond, onze service als snel en vriendelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u in Kampeerdump stelt. We wensen u heel veel plezier met uw camper, veel comfortabele momenten met uw nieuwe meubels en vooral veel mooie reizen.

Graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Voordelige prijs, goede service!

Voordelige prijs. Goede klantenservice die perfect helpt bij vragen. Goede informatie. Kortom: zeer goed

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze prijzen, de klantenservice en de informatie die u heeft ontvangen. Het is mooi om te horen dat u onze dienstverlening als zeer goed heeft ervaren.

Langer klant

Ik bestel al langer bij Kampeerdump.nl en ben elke keer blij met de service. Onlangs raakte mijn Bo-Camp Kookeiland Louise, die ik al 2 jaar gebruik, beschadigd. Het werd supervriendelijk en zonder problemen geregeld, en binnen korte tijd had ik een nieuw kookeiland in huis.

Dat geeft mij echt vertrouwen in zowel Kampeerdump als Bo-Camp. Fijn om te merken dat service en klanttevredenheid hier écht belangrijk zijn. Ik blijf hier zeker terugkomen en kan het iedereen aanraden

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Kampeerdump.nl

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview!

Wat geweldig om te lezen dat u al langere tijd klant bij ons bent en dat u iedere keer weer tevreden bent over onze service. Dat is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Fijn dat we het probleem met uw Bo-Camp Kookeiland Louise snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Goede service stopt wat ons betreft niet na de aankoop, en het is mooi om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen, uw aanbeveling en uw loyaliteit. We wensen u nog veel plezier met uw kookeiland en hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Team Kampeerdump

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin