Alt for dyrt set i forhold til hvad man får for pengene. Overordnet set ok, men primært grundet service fra personalet. MEN K-rejser sælger mere end hvad de kan holde når det kommer til... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
En tur til Le mans 2010. Bustur bestilt med afgang onsdag og pga. manglede deltagere til busturen, blev vi opgraderet til togturen fra Padborg. Kostede gratis. Den sidste stjerne komme som tidli... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
K-Rejser arrangerer rejser til 24 timers løbet i Le Mans, hvert år sender vi ca 4000 glade danske motorsportsfans af sted med enten, tog, bus, fly eller som kørende selv Herudover sælger vi også rejser til Formel 1 løb i Spanien, Monaco, Tyskland, Belgien og Italien
Yhteystiedot
Alt for dyrt set i forhold til hvad man…
Alt for dyrt set i forhold til hvad man får for pengene.
Overordnet set ok, men primært grundet service fra personalet.
MEN K-rejser sælger mere end hvad de kan holde når det kommer til deres Formel 1 rejse til Spa Belgien.
Der er dog en masse søde frivillige, der forsøger at kompenserer for det der mangler.
Man betaler ca. 5.000 kr. - pr. person for et ‘deluxe’-telt, som tilsyneladende ikke kan klare vejrforholdene i Belgien - regnen gik gennem teltdug og man sejlede i vand. Der må ligget et ansvar fra k-rejser - ellers er knap 15.000 kr. for et tre-mands telt overpris.
Toiletforhold og badeforhold var under alt kritik - der var stort set på intet tidspunkt varmt vand og badekabiner var små og uskærmede.
Jeg ved ikke om man kan anbefale en telttur med K-rejser til Spa- det er alt for dyrt i forhold til hvad man får for pengene.
Le Mans 2023
Hej. Har lige været på Le Mans. Sikke en fantastisk oplevelse, lige fru Billund lufthavn stod k-rejser medarbejdere klar til at hjælpe, personalet i flyveren var superb, i Tours da vi landede stob der endnu flere folk og hjalp os. I lejren kørte det bare, fantastiske folk der stod klar til at hjælpe alt og alle. Musikken, Starturn ku da i den grad sætte gang i festen, hold da op de var gode. Thomas Hartmann var super. Fik iøvrigt en selfie med Jacob hamselv iøvrigt. Så alt i alt, en super oplevelse, bestemt ikke sidste gang jeg bruger K-rejser til Le mans. Tusind tak for nogle skønne dage.
Hilsen Brian
1ste gangs Le Mans deltager
Frivillig på spa
Var frivilligt til dettes års formel 1 på Spa. Hvilket jeg kun klart kan anbefale til andre som vil se formel 1 men måske ikke lige har pengepungen til det. Man skal være klar på at knokle og arbejde hårdt hverdag, men du er lovet fri under løbet. Stor anbefaling af K-Rejser
Le mans 2022
Vi har lige været på Le mans, og boede i K-Camp. Vi ankom torsdag morgen kl 9, og fandt nemt teck Camp og blev her mødt af smilende og imødekomne K rejse folk.
Herefter til K-Camp, hvor der igen kun var smil og meget høj standart af svar på div spørgsmål, ikke en eneste sur ansat.
Gode bade, og toilet forhold, og en lille fin kiosk med det mest nødvendige.
Vi ses, helt sikkert igen
Helt fantastisk service og informations…
Helt fantastisk service og informations niveau. Jeg kan på det varmest anbefale K-Rejser.
Vi skulle på bryllupsrejse til…
Vi skulle på bryllupsrejse til Silverstone med K-Rejser i år. Vi har tidligere selv kørt til Spa i Belgien og i år skulle det så være det legendariske løb i Silverstone med danskere i alle 3 formel klasser. Grundet Corona blev alt aflyst og vi har fået alle penge tilbage. Verdensklasse af K-Rejser!!! Vi skal helt klart med K-Rejser til Silverstone, når det igen kan lade sig gøre. Og med K-Rejser til alle de andre formel løb, hvis vi kunne :-)
K-Rejser har styr på alt.
K-Rejser gav os en fantastisk F1 oplevelse i Dubai. Fra vi kontaktede dem første til vi var hjemme igen, var der styr på alt. Kan varmt anbefale at rejse med K-Rejser 👌🏼
Med K-Rejser til Le Mans
Med K-Rejser til Le Mans. Det er første gang jeg rejser med K Rejser, men absolut ikke sidste. ALT var perfekt, og et helt fantastisk hjælpsom og altid glad personale. Maden og underholdningen var perfekt. Toiletter og bad var altid helt rene. Jeg kan godt forstå at alle gæster på campen var glade, med den service.
Hej jeg hed Lene jeg synes det er en…
Hej vi har rejser k.rejser med mange gange det var en rigtig god oplevers og jeg synes det var en god tur kan god anbefaler til andre til jer go tur vi skal der nede til næste år vi gælder os meget til det 😎
Jeg var til le mant i 2017 og var selv kørende.
Pladsen fungerede optimalt rent og venlige personale.
Kan kun anbefale k rejser
Man kan meget tydelig mærke
Man kan meget tydelig mærke, at de ansatte hos K-rejser som vi stødte på brændte for deres job.
Tak for en god oplevelse i Barcelona 2017 - Speciel tak til Frank vores guide. Du gav os en dejlig oplevelse.
Service i topklasse
Vi har været på Le Mans 10 i træk, de seneste år altid med k-rejser. Efter at have prøvet andre er vi ikke i tvivl K-rejser er de bedste på alle parametre. Beliggenhed, service og ikke mindst forplejning. Tak for top service!
Leman oplevelse i verdens klasse
jeg har været afsted med Krejser i år til Leman for første gang, det har været en mere end super god oplevelse, gode senge, rene toilet og bade forhold, mad i topklasse og masser af det, altid hjælp af personalet med et smil og en lejr der virkelig bare er styr på alt
der er ingen tvivl, skal jeg afsted igen så bliver det med krejser
Jacob tog så endda tid til at gå en tur torsdag med alle nye gæster for at vise os rundt omkring banen og vejene, så vi let kunne finde rundt
Le Mans 2014 med K-Rejser var verdensklasse!
Jeg var i år til Le Mans for første gang.
Boede på K-Camp og må indrømme at jeg var imponeret af hele det setup, som var arrangeret.
Teltet stod klar ved ankomst, billetter og andet var ordnet og så var det bare at nyde det.
Kanon stemning i teltet og en fantastisk imødekommendehed fra personalet. Forplejningen var perfekt og rengøring af toilet & badefaciliteter var i top.
Det skal bestemt prøves igen og kan kun anbefales!
Eneste anke var at Tom K ikke vandt ;o)
Per Madsen, Aarhus
Le Mans var perfekt med K-rejser!
Vi var tre på omkring de 40 år, der deltog i årets Le Mans. Vi havde valgt togrejsen. Det var første gang jeg var til Le Mans og det var en super oplevelse med K-rejser. Vi havde en oplevelse, af at der var tænkt på det hele og oplevede en arrangement af gennemført god kvalitet. Ikke mindst maden var rigtig lækker, ligesom toilet og badeforhold var langt over middel.
Besøg af stjernene i teltet og campens placering tæt på banen, var med til at få løbet helt ind under huden. Det var min første gang på Le Mans med K-rejser, men absolut ikke den sidste!
SKAL afsted til Le Mans igen !!
Meget imødekommende personale og gode arrangementer. Fede Raceoplevelser både på banen og i teltet. Varmeste anbefalinger herfra !!
Anders
Spa 2014
Vil støtte op omkring den anmeldes der er beskrevet omkring F1 Spa 2014
Meget dårlig oplevelse med K rejser, det må i kan gøre bedre.
_____________________________________________________
08.09.14
Kan se hvad svaret er til Kent og som ham vil jeg heller ikke bruge en masse tid på det.
Og det virker jo heller ikke til at i kan se de fejl og mangler der var på turen
Så jeg vil nok heller ikke lige være en god reklame søjle for jer.
K-REJSER NO GO
Sender hermed en mail jeg sendte K-rejser efter en utrolig dårlig oplevelse på deres camp i forbindelse med formel 1 på Spa 2014
Kære K-rejser !
Vil hermed gerne have lov at ytre min mening omkring min oplevelse med K-rejser.
En utrolig skuffende oplevelse hvor mange ting sejlede i mere end en forstand.
Vil starte med bus turen ned og hjem, fint at der skal tjenes penge i bussen men at man holder ind på rastepladser hvor der hverken findes det ene eller andet er under al kritik, specielt vores stop inden natten hvor man gerne vil børste tænder og komme på wc inden det lange nat stræk, der vælger man at holde ind på en mørk rasteplads med to meget beskidte toiletter hvor så to busfulde skal deles om det.
Vi ankommer fredag morgen til en plads som absolut ikke er beregnet til camping, som man også ser lørdag morgen, da det hele var en stor mudderpøl, ikke meget blev gjort for at man kunne færdes i lejeren uden at være mudderet helt til, vil dog rose bade og toilet forhold.
Men at man skulle igennem 20-30 cm. mudder for at komme i sit telt er under alt kritik.
( har talt med en landmand herhjemme som ikke kunne se problemet med flis pga. der skulle gå køer efterfølgende)
Boede i et af de små telte som absolut ikke var beregnet til teltferie i den slags vejr, da de på ingen måde var tætte, og håber da ikke det kan komme bag på jer det kan regne meget i Spa.
I jeres reklame omkring rejsen skriver I "TÆT PÅ BANEN" hmm. synes ikke over 2 km er tæt på banen og slet ikke i det terræn.
I vælger dog at køre lidt frem og tilbage i jeres små busser, men trods lange køer vælger I også at stoppe når klokken har passeret lige nøjagtig det klokkeslæt som er skrevet hvilket jeg finder som en utrolig dårlig service overfor for folk som har betalt mange penge for rejsen.
Lørdag aften skulle der serveres aftensmad hvor folk først stod i kø længe, meget længe for at få en tallerken og derefter i kø for at få mad, da jeg efter en times tid rammer bordet var der ikke mere mad og blev spidset af med en pølse og tre små kartofler med beskeden om at der ikke var mere og en dum bemærkning om at man burde tage det med et smil..........
Hvilket nok ikke lige var det mange af os havde lyst til at høre.
Lørdag inden vi skulle på banen havde en af mine medrejsende tabt sin cap i mudderet da han var ved at glide rundt i mudderet.
Vi går ind i jeres lille telt som også fungerede som butik for at høre om han kunne få en ny med ned på banen
Men svaret var kort og godt NEJ der var kun en pr. rejsende som også var okay, hvis ikke den samme pige mindre end et minut senere kom ud til en meget pæn ung mand, som også havde mistet hans cap, med en cap som hun diskret gav ham sammen med beskeden om ikke at sige det til nogen.
Nu er vi godt nok over 50 år meeeeen synes da godt at den service burde tilfalde alle, men åbenbart ikke i dette tilfælde.
Så i bund og grund en meget skuffende oplevelse med K-rejser som jeg helt sikkert aldrig rejser med igen og da slet ikke vil anbefale til nogen andre.
Har igennem de sidste femten år rejst til formel 1 men aldrig oplevet noget så ringe.
Fik så et fantastisk standard svar tilbage....... som kommer her.
Hej Kent
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive din e-mail til os.
Vi har læst og forstået din e-mail og dine punkter er taget til efterretning.
Med venlig hilsen / Best regards / Sincérement
Søs Lind Kristensen ..............
------------------------------------------------------------------------------------------------
Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af K-Rejser som i et halv forkølet brev uden at kommentere alt i min første mail bare undskylder uden man føler de mener det.
Så kan ikke anbefale man rejser med K-Rejser.
Le Mans oplevelse, så er det K-Rejser
Skal du prøve Le Mans-rejse, så kommer du ikke udenom Jakob K, og K-Rejser.
Kort og godt, de ved hvad der skal til, for at du får Le Mans på tætteste hold, de dygtige og engagerede frivillige medarbejdere er der for dig, og mad og drikke er i særklasse.
Ingen over, ingen ved siden af, når det gælder rejse og oplevelser i Le Mans.
Mit første Le Mans, perfekt
Og bestemt ikke det sidste :-) Jeg var med bus derned, den model der hedder luksus hvor der er extra benplads og man lægger sæderne ned for natten, intet at klage over der, at jeg så ikke lige er til lang bus tur skal K-rejser ikke klandres for :-)
Luksus telt med rigtig seng, absolut værd at betale for, god plads og jeg var heldig mit lå lige under et stor træ=skygge.
Havde hjemmefra bestilt med halvpension og waaauw maden er lækkert, heldigvis er Le Mans stort så nogle af kalorierne blev gået af igen;-)alt var bare perfekt, bad og toilet forhold i lejren var til ug med kryds og slange & alle Smølferne(hjælpere) var super søde og hjælpsomme. Jeg har kun ros til overs for K-rejser og helt sikkert jeg er klar til næste års Le Mans(dog vælger jeg fly i stedet)
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.