God oplevelse, fin park med massere af dyr og gode legepladser. Men et minus er at nogle af medarbejderne virker ret sure, specielt de 2 unge piger, der stod ved ponyerne i dag.
Syntes dyrene havde det rigtig godt, med plads til at trække sig hvis de ville. Sødt fagfolk der gerne hjalp med spørgsmål. Vi var der i baby sæson for dyr så var ekstra sødt. Vi havde hund med som... Näytä lisää
Dette må være den tristeste dyreparken vi har vært I. Dyrene hadde så liten plass til å bevege seg,og burene var små møkkete.Så mye betong overalt. Slitt..Dyrene virket så apatisk og triste.Vi var... Näytä lisää
Et fantastisk sted, der har alt hvad hjertet kan begære, af mange oaser, hvor den madbragte mad kan spises, fine dyr der kan bringe smilet frem fra både store og små .Samt et utal af forlystelser . De... Näytä lisää
Jyllands Park Zoo har alt for hele familien, kom og se vores dyr og oplev de mange forlystelser rundt om i parken.
Haunstrupvej 13, 6920, Videbæk, Tanska
- 20624921
- info@jyllandsparkzoo.dk
- www.jyllandsparkzoo.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Min datters favorit.
Fyld med oplevelser for store og små. Hyggeligt og dejlig atmosfære.
Først og fremmest
Først og fremmest, at dyrene ser ud til at have det godt. Dernæst at der er gjort meget for at gangbesværede kan komme rundt i Parken, og endelig det altid venlige personale
Som altid en god oplevelse
Som altid en god oplevelse, det er en dejlig Oase, altid er dejlig uhøjtidelig og dejlig sted til afslapning.
Super go dag
Super god dag parken er dog ved at trænge til en kærlig hånd
Super hyggelig park
Super hyggelig park, masser af plads til at nyde madpakken også i læ for regn og vind. Også super mulighed for at låne gas eller kulgrill. Afslappet stemning, gode legepladser til børn og voksne, ingen lange køer til forlystelser
Hyggelig og overskuelig ZOO
Hyggelig og overskuelig ZOO
Det er en hyggelige og overskuelig park med venlig personale. Dog kunne dyrene godt have bedre forhold, specielt løverne
Hyggeligt park for både voksne og børn…
Hyggeligt park for både voksne og børn man kan få mange timer til at gå derinde kigge på dyrene børnene kan lege hyggelige steder man kan spise sin medbragte mad. Kan klart anbefales
Skønneste lille dyrepark
Skønneste lille dyrepark. Altid en fornøjelse at komme der.
Dyrene har rigtig dårlige forhold
Dyrene har rigtig dårlige forhold. For eksempel går girafferne på beton uden andet i buret, løverne er i en lille indhegning og der er bare generelle dårlige forhold. Personalet smiler ikke og der er ingen eller dårlig service og information. Man får ondt i maven af at gå derinde, fordi man tydeligt kan se at dyrene ikke har det godt, er meget stressede og keder sig. De har ingen plads og går frem og tilbage (pacing) - det er så galt, at det skal meldes! Desuden rigtig ringe skiltning og sindssyge priser.
Altid en fornøjelse.
Det er altid en fornøjelse at besøge jeres dejlige park. Der er noget for både store og små. Nydelig park og servicen er i top. Vores plejebarn er total vild med gederne og jeres lange hoppepude.
Et skønt og hyggeligt sted for hele…
Et skønt og hyggeligt sted for hele familien. Dyrene er velplejet og ser sunde ud. Parken har godt med legepladser til de mindste og stort grill området til de voksne. Et hyggeligt sted vi vender tilbage til år efter år.
Oplevelser
Jeg synes det er et dejligt sted at komme hen med familien. Synes de et er fedt man kan rør nogle dyr og fodere nogle.
Synes bare det koster mange penge, at købe et klippekort. Så ens børn kan prøve nogle ting.
Dejligt sted for alle alder
Alt sødt personale og dyrepasser der…
Alt sødt personale og dyrepasser der virkelig gav sig tid til børnene
Dejlig uhøjtidelig stemning på familie…
Dejlig uhøjtidelig stemning på familie tur med børn og børnebørn. Børnene husker deres barndom med besøg her og nu er det med næste generation. En super park med både dyr og legeplads. Der er noget for hele familien. Skønt at være med til at reklamere fra haven.
En fantastisk park for både børn og…
En fantastisk park for både børn og voksen. Det er dejlig at man kan få lov til at fodre nogle af dyrene. Det er hyggeligt.
Vi var afsted med vores børnebørn
Vi var afsted med vores børnebørn, og ingen af os har været der tidligere.
En rigtig fin mini zoo i hyggelige omgivelser med mulighed for at komme rimelig tæt på dyrene.
Fine muligheder for at lege og spise den medbragte madkurv.
Vi er kommet i JyllandsPark Zoo hvert…
Vi er kommet i JyllandsPark Zoo hvert år i 15 år nu.. det er en fantastisk afslutning på sommeren derfor er vi altid afsted den sidste weekend de har åbnet... vi bliver aldrig trætte af at komme der.
Personale er flinke og meget gode ved dyrene.. alt er bare helt i orden..
Fantastisk sted