Josk Arvostelua

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

1000 tak......Vi har haft JOSK til at…

1000 tak......Vi har haft JOSK til at renovere og filse huset, efter det var blevet sandblæst. 2 Murere har lavet et SUPER professionelt og fejlfrit arbejde og huset står som nyt - wauw - vi er glade og tilfredse. Virkelige dygtige og behagelige håndværkere, som er MEGET kundevenlige og kan deres kram !!

26. elokuuta 2022

Har overtaget et hus hvor tidligere…

Har overtaget et hus hvor tidligere ejer har fået udskiftet 4 ovenlys vinduer. Udskiftningen er ikke udført korrekt med inddækning og tæthed, og desuden er alle betonsten omkring vinduerne skredet og nogle af dem både revnet og knækket. Så man har brugt de gamle tagsten trods revner og ikke formået at fastgøre dem korrekt efterfølgende. Egen forsikring samt ejerskifteforsikring har konstateret at JOSK har sjusket i deres proces. Dette er skyld i vandskader i lysninger og indvendige vandskader i stueplan. Det er urimeligt at man som privatperson skal kæmpe en sag med forsikringsselskaber på baggrund af byggesjusk, som JOSK ikke selv vil vedkende sig trods dokumentation også i form at en masse billeder fra andre håndværkere. Jeg skal bekoste 5000,00 kr. i selvrisiko til ejerskifteforsikringen for jeres sjuskede håndværk!!

3. maaliskuuta 2022

10 stjerner fra os

10 stjerner fra os! Vi har renoveret det meste af vores hus... Nyt gulv, nyt badeværelse, nye vinduer og døre mv. JOSK har stået for en stor del af renoveringen. Alt er super flot lavet. De har overholdt alle aftaler. Derudover har alle håndværkerne været søde og professionelle.
Varmeste anbefalinger fra os :)

30. lokakuuta 2021
Josk-logo

Vastaus yritykseltä Josk

Vi takker mange gange for de rosende ord.

Uprofessionelt

Fik besigtiget gulv og fik af vide det kunne slibes, sagde jeg så jatak til det. Det kunne det så ikke og hele gulvet blev ødelagt. Men de var så flinke at give et tilbud på et nyt gulv til 3 gange hvad slibning skulle have kostet. Iøvrigt et billiggulv fra Jem og fix. Lækkert nu står jeg så helt uden gulv.
Man burde tage ansvar for sine fejl og udbedre.

24. syyskuuta 2021