Joris IdeArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

380m2 montage van Joriside panelen, passen niet aan elkaar, waren gisteren 8 uur bezig om 9 panelen te monteren. Op de andere kant van het gebouw Falk panelen de hele kant(48st.) in 5 uur gedaan. Op... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

ik kan niet anders dan 5 sterren geven aan Joris IDE. altijd correct behandeld geweest. bij schade van vervoer of dergelijke onmiddellijk andere panelen. bij foutief bestelde platen van onze kant, alt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

C'est le contact avec votre représentant , toujours serviable , à l'écoute du ou des problèmes que l'on rencontre sur les divers chantiers .Il prend son temps par des explication... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al enkele keren gekocht, zowel via de webshop als aan de balie. De webshop is overzichtelijk, de chat is vlot bereikbaar en je krijgt goed advies. Aan de toonbank zelf ook goed geholpen incl. advie... Näytä lisää

1. Teräsrakentaja
  2. Rakennustarviketori
  3. Rakennustarvikkeet
  4. Metalliyritys
  5. Metallivalmistaja
  6. Terästuotteiden valmistaja

Tietoja yrityksestä Joris Ide

Yrityksen kirjoittama

Joris Ide is a European leader in manufacturing steel construction materials.

➡️ Global website: www.joriside.com
➡️ Eshop: shop.joriside.be

Over three decades, Joris Ide has developed a strong presence in more than fifteen countries all over Europe.

With production sites close to our customers, Joris Ide provides quality steel products and best-in-class customer service. Joris Ide is a one-stop shop for constructions professionals looking for the best steel building materials for their customers, from wall & roof sheets, to composite panels, as well as our many other product ranges (purlins, metal studs, floor & roof metal decks).

Guided by our 'differentiating' values and dedicated staff, we are continually growing and evolving. Our strength lies in the many solutions we offer to a wide range of markets: agricultural, industrial, residential, commercial....

We are committed to providing the best possible service to our customers, and building long-term profitable partnerships for all parties involved.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

De dakpanplaten van deze firma zijn…

De dakpanplaten van deze firma zijn waardeloos. Net zoals hun respect naar de klanten toe. Reeds eerder een revieuw geschreven over de dakpanplaten die na 14 jaar afpellen. Via de revieuw werd me gevraagd om hen te contacteren en verder niets meer...Verschillende telefoons gepleegd en mails geschreven, waarbij ik aangaf geen enkele compensatie te willen van hen, doch enkel professioneel advies, hoe ik dit probleem als klant het beste kan oplossen...zelfs dat doen ze niet...respectloosheid naar de klant toe, of zelf geen oplossing weten over hun falend product??? Wie zal het zeggen???

1. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Top!

Al enkele keren gekocht, zowel via de webshop als aan de balie.

De webshop is overzichtelijk, de chat is vlot bereikbaar en je krijgt goed advies. Aan de toonbank zelf ook goed geholpen incl. advies (zelfs voor erg kleine particuliere bestellingen ... ). Ik kan niet onmiddellijk negatieve opmerkingen geven.

19. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Joris Ide

Bedankt voor je vertrouwen! We zijn erg trots dat je een van onze klanten bent :).

Saanut 1/5 tähteä

Geleverd produkt was beschadigd door…

Geleverd produkt was beschadigd door vrachtwagenbestuurder

20. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Joris Ide

Bedankt voor uw opmerking.
Wij hebben de transportfirma hierover intern aangesproken.
De beschadiging aan het geleverde paneel brengen de garantie en functionaliteit niet in het gedrang.
Wij zullen naar de toekomst toe meer aandacht hechten aan de verpakkings- en transportwijze.
Indien er lakschade zou zijn, willen wij u gerust een retouchekit (reparatieverf) ter beschikking stellen.

Bedankt.
Met vriendelijke groeten

Saanut 5/5 tähteä

Qui peut mieux faire !!!!!!!

Visite du site agréable et choix des produits très facile. Composition de son panier sans problème, paiement sécurisé et programmation de livraison au top. Le jour de livraison, à 8h55 le livreur, avec son manitou était devant la porte avec un large sourire. Je ne suis pas certain d’avoir rencontré une Société aussi compétente dans ma carrière. Ils méritent cinq étoiles sans problème. Je recommande vivement.

13. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Joris Ide

Merci beaucoup pour votre retour positif ! Nous sommes ravis que votre expérience ait été excellente de bout en bout :)

À votre service,
L'équipe Joris Ide

Saanut 2/5 tähteä

Producten beschadigd toegekomen

Vlotte online bestelling, vooraf te betalen.

Levering werd vlot maar wel last minute ingepland en werd professioneel afgehandeld.
De kosten die daarvoor werden aangerekend zijn (voor kleine leveringen althans) buiten proportioneel. In mijn geval 227 euro excl btw op totaalbedrag van 611 euro.

Alle producten waren in de levering aanwezig en goed beschermd (lees: ingepakt), aftekenen voor goede ontvangst noodzakelijk, maar tijd om alles uit te pakken om de producten te keuren is er natuurlijk niet.

Als ik naderhand (in mijn geval zaten er enige weken tussen) echter het pakket opende, waren er vele diepe krassen op te merken op verschillende van de onderdelen (bescherming lakwerk en onderliggend lakwerk beschadigd).
Gezien er in mijn geval enkele weken zaten tussen de levering en het openen van het pakket en ik de producten op dat ogenblik nodig had, heb ik ze niet (willen/kunnen) terugsturen.
Ik heb het zelf bijgewerkt door al deze beschadigingen handmatig bij te werken.

9. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Joris Ide

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring met ons. Het spijt ons te horen dat uw producten beschadigd zijn aangekomen. We streven ernaar om onze leveringen zo zorgvuldig mogelijk te verpakken om schade tijdens het transport te voorkomen.

We begrijpen dat je niet alle producten volledig hebt gecontroleerd op het moment van levering, maar het is essentieel om dit onmiddellijk te doen. Op die manier kun je ons meteen op de hoogte stellen en kunnen we je direct van dienst zijn.

Als u in de toekomst soortgelijke problemen ondervindt, raden we u aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken, zoals het retourneren van de beschadigde producten of het aanbieden van compensatie en ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent over je aankoop.

We waarderen je begrip en hopen dat je in de toekomst opnieuw van onze diensten gebruik zult maken. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Met vriendelijke groeten,

Perfect

Alles was perfect in orde goede service vriendelijk en snelle afhandeling.

5. elokuuta 2023

Bedankt voor de review!

Saanut 3/5 tähteä

Lange wachttijd bij afhalen

De website werkt perfect en is logisch opgebouwd. Je kan een datum kiezen om de bestelde goederen af te halen maar daar liep het mis. Mijn bestelling lag helemaal niet klaar en ze hebben mij 1u30 op de parking laten wachten. Daarbij was de magazijnier die mijn levering naar de wagen bracht zeer onvriendelijk.

30. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Joris Ide

Eerst en vooral willen we ons oprecht verontschuldigen voor de ongemakken die u heeft ervaren tijdens het afhalen van uw bestelling. Het is altijd ons doel om een vlotte en aangename service te bieden en we betreuren het ten zeerste dat dit deze keer niet het geval was.

Het is absoluut niet standaard dat klanten zo lang moeten wachten bij het ophalen van hun bestelling en het klinkt alsof er aan onze kant een fout is gemaakt. We zullen dit intern onderzoeken om erachter te komen wat er precies is misgegaan, zodat we dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

Daarnaast is het absoluut niet acceptabel dat u op een onvriendelijke manier bent behandeld door een van onze medewerkers. We zullen dit serieus nemen en met de betreffende magazijnier spreken om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We stellen uw feedback zeer op prijs, omdat dit ons helpt om te groeien en onze diensten te verbeteren. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag.

Saanut 5/5 tähteä

Voor zo een grote fabriek krijjg je als…

Voor zo een grote fabriek krijjg je als kleine afnemer het gevoel dat men even vriendelijk is tegen de klant
Das top.
Het produkt wordt met veel rspect afgeleverd

2. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Joris Ide

Beste, Heel erg bedankt voor uw positieve feedback. Het is geweldig om te horen dat u zich als klant welkom en vriendelijk behandeld voelt, ongeacht de omvang van uw bestelling.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin