Johansen Biler Arvostelua 13

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Elendigt.

Vi købte en brugt Hyundai Matrix i oktober. Han forsikrede os om, at den var nysynet og i fin stand.
14 dage efter købet blev det konstateret at der var brud på bremserøret 3 steder, hvilket jo kan være potentielt livsfarligt. Kørelysene var indstillet forkert. Der manglede 2 ankerplader ved bremserne.
Vi får også konstateret at begge forbremser var defekte, rust i bærende dele, venstre bagbremse var defekt hvor bremseklodserne havde sat sig fast i tromlen. Til sidst er der så også gået et hjulleje i venstre baghjul.
Han skal ikke bilde os ind, at den var nysynet! Det kunne jo være livsfarligt.

6. tammikuuta 2025

Fremragende service

Fremragende service. En meget jordnær forhandler, som var reel og ærlig fra start til slut. Virkelig behagelig og positiv oplevelse, mange tak Palle. Kun ros og anbefalinger fra herfra.

2. helmikuuta 2022

Helt fint

Helt fint. Især Carsten giver en god kundeservice. Kan kun anbefale jer. Købte sgu en fin bil.
Tak

- Mikkel

5. toukokuuta 2021

Førstegangskøber

Vi købte en Hyundai i20. Det var vores første bilkøb og vi kendte ikke så meget til markedet. Vi havde fundet frem til denne bil og fandt den hos Johansen. Vi fik god vejledning og følte os meget trygge gennem hele købet.
Der opstod hurtig et problem med bagsmækken, som de hurtigt fik fikset under reklamationen.
Alt i alt har vi været meget tilfredse og vil anbefale Johansen Biler til andre.

15. huhtikuuta 2021

Super Service

Super Service. Lækker bil til den rigtige pris. Der var sat nye skiver og bremserklodser på uden beregning da jeg hentede den fordi mekanikeren der klargjorte den syntes at de var lidt slidte.

6. tammikuuta 2020

Forhandleren har ikke styr på en skid…

Forhandleren har ikke styr på en skid og lyver.

Jeg aftaler på telefon at jeg skal se på hans citroen c1 og inden jeg skal køre vil jeg sikre mig om bilen er ok i stand. Og han siger at det er den og bilen er nysynet.

Jeg møder op til en forfærdelig bil. Bilens bagagerum er oversvømmet med vand, også indenfor og ved bagsædet ned på bunden af bilen.

Manden siger så at han ikke vidste at det var så slemt. Og jeg undrer mig hvordan den kan komme igennem syn.

Og så siger han at han ville have sagt at den havde den problem men hvis jeg nu havde kørt fra københavn af. Jeg kørte fra Nordborg det er ca 300 km frem og tilbage og det syntes han var ok at møde op til, Fordi det var ikke så langt væk.

Total dårlig service.

17. marraskuuta 2019

Super god service!!

Super god service!!
Vi kørte en tur fra Aarhus for at kigge på to biler, vi var desværre så uheldige at lydpotten faldt af vores nuværende bil på vejen. Flemming fixede bilen så den kunne klare hjemturen, imens vi afprøvede de to biler.
Vi har efterhånden været hos flere forhandlere i Jylland og dette er første gang at vi oplever en sådan god service!

29. lokakuuta 2018

Altid supergod og hjælpsom service

Altid supergod og hjælpsom service.
Vi har lavet 2 bilhandler, som vi var ovenud tilfredse med og vores 3. handel bliver helt uden tvivl også hos Johansen biler.
Varmeste anbefalinger.

27. toukokuuta 2018

bilkøb

jeg købte i begyndelsen af året en brugt vw eos med 6 mdr garanti
og jeg har lige haft bil til eftersyn med nogle få punkter som blev løst
til min absolutte tilfredshed og under garanti
en prof og venlig service som jeg kun kan anbefale

20. huhtikuuta 2016

værksted

skulle have to nye dæk på min lille bil, hvilket gik hurtigt til fornuftig pris og venlig mekaniker der svarede på mine "dumme" spørgsmål til tingende.
super godt tilfreds og kører nok min bil derhen igen vis der skal laves noget.

24. elokuuta 2015

HOLD JER LANGT VÆK

Få bilen leveret med en Fejlfri FDM attest, ellers hold jer lang væk. Jeg har nu haft en sag kørende med dem siden april 2011 og sagen er ikke afsluttet i nu, De kommer med den en undskyldning efter den anden og det skal vi da ikke betale. Ikke nok med det ,så fik de hentet bilen af et transportfirma ( jeg bor i vordingborg) da jeg ikke kunne forstå det skulle tage så lang tid for at rep. bilen, kom det så frem at den lige skulle en tur til maleren, da transportfirmaet havde lavet en bule i bilen. Ikke noget med nogen form for kompensataion eller undskyldning. Så hvis du vil handle der, så få en FEJL fri FDM attest før du skriver under på noget. Jeg kunne skrive flere sider om alle de korrespondancer jeg har haft med dem. Sagen er nu afsluttet til min fordel og alle mine udgifter er blevet refunderet.

29. syyskuuta 2011

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili