Thomas och Niklas i Norrköping är så otroligt serviceminded. Utam dem i Norrköpingskontoret hade jag köpt mina varor på annat håll då ni tyvärr är lite dyra.
Yritys on vastannut
Servicekillen gav ett pålitligt intryck. Verkar kunna vad han talar om. Negativt var avbokning från er för första bokade tillfället, fick bokas om till senare. Fick tips om stickor som mäter pH-vä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi köpte vattenfilter som tog bort järnsmaken i vattnet från våran djupborrade brun. Hembesök och vattenanalys samt en förklaring av analysen var mycket välkommet. Installation ser proffsig ut oc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. Vi finns nära dig och hjälper till med allt från analys till installation. Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg - hela vägen. Från första kontakt till installerat och testat. JMS Vattenrening är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenbehandling. Med en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi ständigt efter att överträffa förväntningarna och erbjuda enastående lösningar till våra kunder. Vår dedikerade och kunniga personal arbetar hårt för att skapa en positiv köpupplevelse, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard. Vi förstår vikten av transparent kommunikation och snabb service. Vårt engagemang för att hålla våra kunder informerade och nöjda är tydligt genom vår snabba respons och effektiva problemhantering. Vi tar varje feedback på stort allvar och använder det som en möjlighet till förbättring. Vi strävar efter att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder och vår hängivenhet till att uppfylla deras behov är grunden för vårt framgångsrika partnerskap. Vi välkomnar och uppskattar varje åsikt för att fortsätta växa och erbjuda enastående värde.
Grusgropsvägen 3, 702 36, Örebro, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Bra besök och bedömning av vattenproblem. Inte påstridig utan på ett konstruktivt sätt beskrivit lösningar på vårt dricksvatten problem.

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Hej, tycker det tog lång tid att få svar på mätresultaten från JMS.först efter kontakt med N.Eriksson kom det fram att svaren på provet blivit liggande och ej vidare befordrats till undertecknad.detta lilla intermesso har allt flutit på .

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Det var väldigt bra med ett hembesök
Att man fick förklaring av Analysrapport osv

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Smidigt när Dino utför servicen då han varit här flera ggr tidigare.
Vi är bara positiva till den årliga genomgången.
Med vänlig hälsning fr Orrgården

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Glömde de bort beställningen? Fick vänta mer än 2 veckor på leverans !Skulle bara ta några dagar enligt den som tog emot beställningen

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Snabb återkoppling, kunde komma snabbt
Trevligt bemötande, hjälpsam!

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Fick snabbt hjälp att kolla vårt brunnsvatten. Rimliga priser.

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Trevligt bemötande vid provtagningen. Dock otydligt med kostnaderna men det klarades ut utan större problem.

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Skickar faktura på jobb son varken beställts eller gjorts. Efter påpekande skickar de kreditfaktura. Sen kommer inkassokrav för obetald faktura.
VARNING!

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Vänligt och proffsigt bemötande. Förklarade vad som behövde göras och varför. Kändes tillförlitligt och tryggt.

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Topputrustning som funkar perfekt med bäst resultat. På minus sidan, super dyr service som jag inte fick veta när jag diskuterade med säljaren och att man inte kan anlita ett annat företag för servicen eftersom JMS har exklusiva rätter om detta. Annars allt funkar finfint.

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Servicen är under all kritik. JMS i Örebro som gör utskick om "att nu är det dags för service!" Informerar i inte om att dem anlitar UE för service som kommer ut. Försökte boka tid i över ett halvår för service med UE. Började i oktober 2025 och i juli 2026 dök han upp: Resultat, en havererad anläggning som inte fungerar. Reklamerat utan ansvarstagande/respons vare sig från UE eller JMS i Örebro. Inte svårt att hitta liknande exempel efter en sökning på nätet. JMS verkar har riktigt stora problem med sin service organisation och den UE som dem anlitar för mitt område är en riktig skojare, Vattenrening Nord/Norden AB, org.nr 556799-3539

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Svårt att fån kontakt för att anmäla fel
I tre dagar försökte jag fråntagit i rätt person
Hela tiden sa telesvararen Du har plats 1 i kön - efter antal sådana meddelanden blev jag helt sonika bortkopplad Har nog aldrig varit så arg på något företag Nonchalantsen känns oerhört kränkande
Hälsn
Dieter Wolf
Örebro
070 2931017

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Extremt bra kundservice och hemleverans av filter

Vastaus yritykseltä JMS-Vattenrening
Jag tycker att allt har fungerat det som de har utfört. Så det är med belåtenhet.