Jeg bestilte nogle armbånd… Jeg troede jeg havde bestilt 100 😅 Men der kom 30… 🫣 Jeg fattede åbenbart ikke hvad der stod på hjemmesiden 🤣 Ringede til firmaet…. Snakkede med en der hurtig kunne hjæ... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestilte festival armbånd til en privat fest. De er mega fede og 100% festivalagtige. Det var lidt bøvlet at designe dem på hjemmesiden men det gik (startede designet forfra) og de blev hurtigt levere... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super god oplevelse med kontakt til kundeservice, hvor jeg nærmest aldrig har oplevet så nærværende, hurtig og hjælpsom service. Jeg mærker smilet helt ud igennem mailen. Hjælp fra start til slut m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er veldig fornøyd med Jmband.dk. De leverer som avtalt, hurtig og presist. Jmband.dk har levert startnummer i to sesonger til vårt triathlon arrangement Coastman Norway - coastmannorway.co... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Axel Gruhns Vej 10M, 8270, Holme, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä JM Band®
JMBand har simpelthen været de bedste at handle med. Jeg bestilte custom made ordensbånd og næste dag, blev de leveret og de var I super fin kvalitet og til meget glæde. Vil varmt anbefale!

Vastaus yritykseltä JM Band®
Meget konkurransedyktige på pris og ekstremt rask resopons og god kundeservice!

Vastaus yritykseltä JM Band®
Min oplevelse af JMBand var god kundeservice, havde et brugervenligt designapparat og kvaliteten af produkterne var god.
Fagkompentencer og kvaliteten i top.
JM band var behjælpelig med at få tilpasset og designet produktet med logo og tekst efter mit ønske. Det var mærkbart at der var styr på tingene.
Leveringstiden var lyn-hurtig. Jeg modtog min ordre dagen efter og den bedre end ventet.
Smarte produkter, der var nemme at tilpasse og justere.
Fuld tilfredshed og kan 100% anbefale JMBand til fremtidige ordre👌

Vastaus yritykseltä JM Band®
Leverede hvad vi bestilte til tiden, hverken mere eller mindre

Vastaus yritykseltä JM Band®
Har været kunde hos JMband i mange år.
Har netop haft en oplevelse med Postnord som igen har fu.... vores pakkelevering her 10 dage før vores event.
Endnu engang har JMband reddet vores r..., og bare sendt en ny pakke med det samme uden spørgsmål.
Rimelige priser, god kvalitet og hjælpen er nær når man har brug for det !

Vastaus yritykseltä JM Band®
Jag köpte drinkbiljetter och det var snabb leverans. En vara blev fel i leveransen och när jag kontaktade dem fick jag snabb återkoppling och de löste med en ny vara inom några minuter! Verkligen bra service och jag kommer köpa härifrån fler gånger. Rekommenderar dem.

Vastaus yritykseltä JM Band®
Rask levering! Bestilte fredag, og de ble levert rett over helgen, på mandag 😊

Vastaus yritykseltä JM Band®
Leverede fremragende armbånde, kvit og frit, til en Charity koncert for Ukraine!

Vastaus yritykseltä JM Band®
Firmaet var veldig på tilbudssiden. Veldig hyggelige etc

Vastaus yritykseltä JM Band®
Virkelig hurtig og nemt at bestille!
Bestilte den ene dag, pakken var fremme næste dag. God kvalitet, selvom jeg havde valgt de billige nøglesnorer.

Vastaus yritykseltä JM Band®
Et fantastisk sted, fede armbånd og altid hurtig levering. Kan varmt anbefales👍👍

Vastaus yritykseltä JM Band®
Fantastisk oplevelse at handle med dem og super god service 👏 kæmpe fan. De forstår Sig på kundepleje💪💪

Vastaus yritykseltä JM Band®
jag tycker att ni är duktiga och allting fungerar mycket bra. Så jag ger 5 stjärnor så klart !

Vastaus yritykseltä JM Band®
Bra bemötande och trots att vi båda missförstod varandra så löste sig allt till det bästa. En tapper skara gav sig ut i Uppsala den 10/10-2021 bärandes ordensbanden från JM band.