Opdatering: Jeg har netop ændret min bedømmelse til fem stjerner, da Jane Iredale var meget hurtige til at bringe sagen i orden. Og som jeg nævnte tidligere, er deres produkter helt i top. *******... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Jeg er SÅ glad for alle mine produkter fra Jane Iredale. Jeg har brugt produkter derfra i over 10 år, og kommer aldrig til at bruge andet. Hurtig levering og rigtig god hjemmeside, hvor jeg selv kan f... Näytä lisää
Super hurtig levering og rigtig god service. Alle produkterne lever helt sikkert op til forventningerne. Jeg er vild med produkt sortimentet. Dejligt farve skalaerne er så fint angivet, gør det ne... Näytä lisää
Lækker og cremet. Lækker kvalitet og nemme at påføre og tone ud. Frygtede at det blev et for “dramatisk look”. Men, så fine. Har tre øjenskygge-stifter og skal absolut have/ønske mig flere. 🤩
Yrityksen kirjoittama
Få det look du elsker, uden at gå på kompromis med den hud, du ønsker

For mere end 25 år siden forestillede Jane Iredale sig en makeup, der var god for huden - lige store dele, rene ingredienser, hudpleje- fordele og aldeles farvebestandig. Hun vidste, at hvad du påfører på din hud, kan ændre dig, og hun besluttede at ændre fremtidens makeup til det bedre.
Jane Iredales rene mineraler er makeup, der kan give smukke resultater uden skadelige ingredienser. Makeup, der kan styrke huden med gavnlige plante-ekstrakter. Makeup, der kan fremhæve dig på absolut bedste vis.
Vores makeup kan bruges på problemhud, sart og sensibel hud og sågar hud, der lige er blevet behandlet.
Vores hudstyrkende formler kombinerer smart hudpleje-videnskab og kraftfulde naturlige ingredienser, så du kan nyde godt af makeup med lang holdbarhed på huden, samtidig med at den styrker og plejer din hud.
Du kan stole på at vi gør det rigtige
Alle vores produkter er fri for duftstoffer, konserveringsmidler og fyldstoffer, der kan forårsage irritation, og vi gennemfører ihærdige test for at sikre, at vores formler er sikre og effektive for selv den mest følsomme hud.
Du kan se godt ud og gøre noget godt
Da ansvarlighed aldrig stopper, søger vi altid nye måder at minimere vores miljøpåvirkning på. Derfor er vi forpligtet til nedenstående principper:
Jens Juuls Vej 22, 8260, Viby J, Tanska
Lækre produkter, som jeg er meget glad for.
Hurtig levering af rigtig gode make up produkter
Overskuelig hjemmeside, fantastiske produkter, hurtig levering.
God service - hurtig levering og super skønne produkter der lever op til det der bliver lovet..
Lækre produkter, hurtig levering og jeg fik nogle prøver med i pakken. Kan klart anbefales.
Levede op til forventningerne den bedste pudder foundation jeg har prøvet til moden og tør hud
Veldig bra pudder jeg kjøpte men sprayen luktet fjøs med ku i så da klagde jeg på mail men fikk ikke svar så tok jeg refusjon via Klarna men da svarte dere heller ikke så er ikke fornøyd med deres kundestøtte.
Flot udvalg. Jeg fik købt en forkert vare, men kundeservice var meget hjælpsomme.
Gode produkter, hurtig levering, og ofte er der fine gaver og små overraskelser i pakken...
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.