1. Askarteluliike
  2. Metsästys- ja kalastusvälinekauppa
  3. Metsästyskauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Norges beste utvalg av våpen og ammunisjon?

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kan ikke anbefale denne bedriften!

Jeg har dessverre hatt en lite tilfredsstillende opplevelse med Jaktdepotet i forbindelse med kjøp av pistol til kr 23 449,-.

Bestilling ble gjort 08.01.26. I tråd med ordrebekreftelsen sendte jeg kopi av våpenkort og legitimasjon til oppgitt e-postadresse og ba om informasjon om videre prosess. Jeg mottok ikke svar. Etter å ha purret og samtidig informert om at beløpet var trukket fra konto, fikk jeg fortsatt ingen tilbakemelding.

Først etter telefonkontakt ble jeg informert om at godkjent søknad måtte sendes per post. I samtalen ble det også opplyst at våpenet kunne sendes på utlånserklæring slik at det skulle rekke frem til stevne i februar. Dette ble imidlertid ikke gjennomført slik forespeilet.

Da jeg senere valgte å benytte meg av angreretten innen lovens frist, ble det stilt spørsmål ved dette, og det ble vist til ekstraarbeid og administrativ håndtering. Angrerett er en lovfestet rettighet som ikke krever begrunnelse.

Samlet sett opplevde jeg manglende kommunikasjon, treg respons og en håndtering av retur som fremsto unødvendig komplisert. Basert på denne erfaringen kan jeg dessverre ikke si at jeg er fornøyd med kundebehandlingen.

8. tammikuuta 2026

Her er det bare å styre unna

Her er det bare å styre unna. Jeg reklamerte på en vare som var feilaktig beskrevet i nettbutikken. Jeg skrev nesten 20 eposter, og tok flere telefoner, for å få returlapp, og den kom til slutt. Så var det nærmere 10 eposter og flere telefonsamtaler for å få refundert pengene. Jeg fikk pengene til slutt, da jeg informerte dem om at jeg hadde sendt saken til Mastercard. I tillegg til at de er trege, var oppførselen til Daglig leder så dårlig at det i seg selv gjør at man bør finne en annen butikk. Masse tvilsomme bortforklaringer av typen "noen er sykemeldt" osv.

26. lokakuuta 2025

Mistet et lokk til kikkertsiktet mitt…

Mistet et lokk til kikkertsiktet mitt under jakt. Tok kontakt med med nettbutikken på mail, og dagen etter ble jeg oppringt av en hyggelig kar som fortalte at han hadde sendt nytt lokk til meg… og det helt gratis! Fantastisk service og ivaretakelse av eksisterende kunder. Tommel opp!

6. marraskuuta 2025

Kunnskapsrike og hyggelige!

Jeg helt fersk hva gjelder pistolskyting. Stakk innom i håp om å få hands on erfaring og stiller spørsmål. Fikk over all forventning mottagelse og har nå full oversikt over hvilke våpen som passer min hånd. Positiv opplevelse med en tålmodig og kunnskapsrik medarbeider i butikken i Drammen
👌 😁👍

27. elokuuta 2025

Dårlig, useriøs og barnslig

Gode priser - ja.
Hjelper lite når man må vente mange MÅNEDER ved reklamasjon pga defekt vare. (29. juli tok jeg kontakt, 26. august nottok de returen, i dag er det 1. oktober) Aner ikke engang om reklamasjonen min blir godkjent de jobber ikke raskt der borte..

I dag 3.des 2020 - fremdeles ikke hørt ett pip

I dag 18. mai 2021 saken hos forbrukerutvalget. Jaktdepotet har heller ikke svart de på de siste henvendelsene...

Man blir vist også kastet ut og blokkert ! fra facebooksiden deres når man ikke roser de opp i skyene... oppdaget 30.1.2025

30. tammikuuta 2025

ganske dårlig

Dårlig kundeservice. Kom i kontakt å får sannsynligvis en løsning nå etter å ha gitt de reviews overalt.

15. elokuuta 2024

Kjøpte et rødpunktsikte på nettbutikken…

Kjøpte et rødpunktsikte på nettbutikken deres. Ble oppringt i dag om at de likevel ikke kunne levere siden de ikke hadde det på lager. Og de kunne heller ikke skaffe det! Etter en prat skjønte jeg at her var det nyttesløst. Så jeg ba om å få beløpet tilbakebetalt asap. At det går an. Styr unna...

31. heinäkuuta 2024

Liten eller ingen hjelp å få.

I forbindelse med Finn Classic hadde de ingen eller liten opplysninger om skinne for kikkertmontasje.

Riktignok visste de at sporet hadde 11mm fester, men det var også alt.

Kombien var en utgående modell sa de og var svært lite til hjelp.

Her blir å kjøpe privat, eller forandre riflekaliber på kombien og handle ett annet sted.

Synes generelt jakt og sportsbutikker er likeglade med salg - går det så går det, går det ikke så går det også.

10. tammikuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili