For nyligt besøgte jeg Jagtuniverset. Sikke en service og professionalisme, fik super vejledning og godt udført arbejde. Jeg kan varmt anbefale butikken, og jeg vil helt sikkert selv komme tilba... Näytä lisää
Min kone og jeg gik ind hos Jagtuniverset som to frysende amatører på glatis. Vi havde ingen plan, ingen erfaring – kun at vi frøs, med et behov for varme, vindtætte sweatre. Terje tog os under... Näytä lisää
Jeg var en tur forbi jagtuniverset, hvor jeg blev mødt af et SUPER venligt og imødekommende personale. Jeg havde ikke bestået selve jagtprøven, men alligevel satte de mig ind i tingene, rådgav... Näytä lisää
Har handlet der i mange år, og der er altid god betjening. Dine ønsker kommer i første række - ikke noget med at tale dig op i et højere prislag, som man oplever hos andre. Butikken er god oversk... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Nok den bedste jagtbutik i landet
Nok den bedste jagtbutik i landet ! :)
Altid venlig og kompetent vejledning, de oversælger ikke og du kan forvente at få den ærlige mening om tingene.
Alting kan skaffes, og det virker som om det altid tilstræbes at give den bedste pris første gang.
Kan varmt anbefales !
Fornem service og fornuftige priser
Jeg har efterhånden handlet i Jagtuniverset en del gange (har købt både riffel, haglgevær og halvautomat der).
Min oplevelse er at man som kunde får en rigtig fin service af nogle engagerede og søde medarbejdere - med en god faglig balast - og at butikken faktisk har nogle ganske ok priser (ikke mindst på deres "pakkeløsninger").
Min eneste anke er, at jeg har brugt alt for mange penge der :-)
Nemt, til tiden
Det var nemt og uden problemer at handle, og varen ankom inden for den angivne tidsramme. Og så var der vingummier med :)
Fantastisk service!
Jeg har handlet en del hos jagtuniverset den seneste tid. Jeg har udelukkende oplevet rigtig god service samt priser. De vender tilbage,når man ringer og vigtigst af alt holder de, hvad de lover! Klart den bedste jagtforretning jeg har oplevet på Sjælland!