Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Jagt udstyr og lokkekald
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kanon oplevelse
Kanon oplevelse! Handler med garanti hos Andersens jagt-grej igen. Super hjælpsomme.
Kim svarer sin telefon
Kim svarer sin telefon. Kim har styr på sit lager, så han ved hvad han kan sælge. Gode priser og hurtig betjening.
Stor anbefaling
Jeg købte min første jagt bue af Kim her forleden. Perfekt rådgivning og god tid til opsætning, vejledning og indskydning af buen (også selvom jeg kom en time før lukketid). Handler meget gerne her igen og glæder mig til at komme igen når grej beholdningen skal suppleres. Sådan!
Forkert vare
Bestilte en billig montage ved firmaet.
Super hurtig levering. Desværre var det ikke den jeg havde bestilt.
Skrev om aftenen til dem og dagen efter kl 8.45 fik jeg en opringning og en undskyldning. Og at det var deres fejl som de ville rette med det samme.
👍👍 skide god service
Fremragende service
Fremragende service. Altid god behandling.
Altid god service hos Kim.
Altid god service hos Kim.
Ikke nogle problemer. Bestilte vare om morgenen og det er sendt samme dag
Kontaktet dem om et produkt
Kontaktet dem om et produkt, som de desværre ikke havde på lager
men kunne skaffe inden for 8 dage, men jeg modtog det efter blot 3,
det må betegnes som rigtig god service og hurtig levering.
en god oplevelse..Tak.
Super service
Bestilte nytårsaften's dag sagen blev behandlet samme dag og sendt med posten 2/1 mega go service og så endda til nytår
Hurtig levering og god service
Jeg ringede til dem over middag angående et produkt, jeg var interesseret i. Vi fik en god snak om produktet, jeg bestilte det samme dag på nettet, og det blev pakket og sendt med det samme, så jeg modtog det dagen efter.
Produktet havde desværre taget lidt skade under transporten, så jeg skrev en mail og dokumenterede skaden. Der var hurtigt svar på mailen, og vi fandt en fair løsning.
Super tilfreds med forløbet og servicen ved min handel.
Mail fra Jagt-grej
Jagt-grej har sent mig en mail om, at mine sendte mails må være soteret fra af evt. virus program. jeg vil en anden gang prøve igen, da der selvfølgelig kan ske fejl...
Andy
Reel, Hurtig og super service
Som ny inden for buejagt og skydning søger man ofte hjælp hos dem som ved mere. Hertil har jeg flere gange benyttet mig af bue-jagt.dk - både tlf og mail, og hver gang har jeg følt at jeg har fået den hjælp jeg har behøvet.
Også på udstyrs siden har de gode produkter og fin service, og har aldrig haft problemer med retur vare.
Ejeren - Kim - tager sig god tid og man føler ikke at man er til besvær, tvært imod.
Priserne kan være en anelse høj, men det er også kvalitet de levere.
Jeg anbefaler dem gerne til andre
Ingen service
Jeg har bestilt en plukker, men har ikke hørt fra dem, jeg prøvet at kontakte dem på tlf flere gange, hvor beskeden lød på at de var på rejse i uge 43 & 44 men vi var i uge 45 & 46, så jeg mailet og fik heller ikke noget svar der, så derfor mailet jeg igen, med en annullering af min ordre, og den har de heller ikke svaret på selvom den er sendt til både info og salg.
Service, Service og meget af det
Jagt-grej.dk må uden tvivl være nettets bedste udbyder af jagtgrej.
Jeg har bestilt kragekald og snorholder til kald, samt et gråandekald.
jagt-grej.dk har ydet en fantastisk service.
Post Danmark mistede en af leverancerne, men jagt-grej har været uset hurtig til at hjælpe med at løse dette problem.
Står du og mangler grej så brug denne netbutik! Det bliver ikke bedre.
(Desuden er udvalget stort)