Saanut 5/5 tähteä

Otroligt bra dator, värd pengarna. Ska absolut tacka Robin för hans sjuka kundtjänst. Hjälper direkt och genuint otroligt hjälpsam. Om någon är osäker på vem eller vart man ska vända sig till för... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag köpte dator och fick supersnabb leverans på ddn trotts att företaget hade mycket att göra. Kort efter leverans krånglade mitt nätverkskort, något som jag fick support av över telefon. Efter... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super nöjd med datorerna jag har köpt hos er. Snabb och personlig service. Köpt flera stycken till vårt företag som kräver driftsäkra och kraftfulla datorer.

1. Pelipalveluntarjoaja
  2. Tietokonekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

ITsale säljer idag datorer för alla ändamål till riktigt bra priser där andra får väldigt svårt att konkurrera. Vi har dessutom en otroligt snabb service som överraskar många. Vi ordnar kundens datorproblem på mindre än en arbetsdag. Vi erbjuder också Fri Frakt, Räntefri Delbetalning, Fakturaköp, Kvällssupport m.m. Våra datorer testas väl innan försäljning.

4,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service, välbyggda och prisvärda datorer

Robin och IT Sale har alltid gett oss fantastisk service när vi haft frågor eller problem. Till skillnad från de stora kedjorna så går det faktiskt att få bra svar snabbt. Också smidigt att det går att göra ändringar och tillägg till en dator om man frågar. Rekommenderas varmt!

30. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Trevlig service

Trevlig service, försöker hitta lösning som glädjer kunden. Datorn är helt tyst och har inga problem med den. Jättenöjd!

3. huhtikuuta 2026

Otroligt bra dator

Otroligt bra dator, värd pengarna.

Ska absolut tacka Robin för hans sjuka kundtjänst. Hjälper direkt och genuint otroligt hjälpsam. Om någon är osäker på vem eller vart man ska vända sig till för gaming datorer så är det hit!!

A.R

20. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Överlag bra

Överlag bra, men endast två minnesplatser och grafikkortet täcker PCIe plats.

4. helmikuuta 2026
ITsale-logo

Vastaus yritykseltä ITsale

Hej
Hör gärna av dig så vi kan hitta en lösning för dig.

MVH
Robin, ITsale

Bra dator

Bra dator, Riktigt bra pris för Delarna och jättetyst och bra, funkar toppen och kommer som de står i beskrivning, rekommenderar starkt

1. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin