Prettige shop ervaring
Product was exact als omschreven (retour product) en snel geleverd tegen een redelijke prijs.
HP G5 dockingstation besteld met…
HP G5 dockingstation besteld met adapter bij IT Magazijn. De volgende dag kreeg ik hem binnen en werkte perfect voor relatief weinig geld. Dit is een aanrader
Partij Dell laders
Partij Dell laders besteld, snel verzonden en voor weinig de stroomkabels erbij! Ook nog even gebeld om te checken dat wat ik bestelde goed was, heel fijn. Hier kom ik terug!
Waardeloze service, trage reacties
Via de webshop een originele laptopaccu besteld op 6 augustus. De op 14 augustus geleverde accu werd niet opgeladen . Na alle mogelijke pogingen om de accu weer aan de praat te krijgen contact opgenomen met IT Magazijn en uit de doeken gedaan wat ik heb geprobeerd om de accu te testen en werkend te krijgen.
Edwin van IT Magazijn wilde geen garantie geven, omdat ik de kabel van mijn oude accu overgezet heb. Iets wat trouwens een normale gang van zaken is.
Zijn collega Richard was iets meer servicegericht. Uiteindelijk met toestemming de accu opgestuurd voor controle. De accu was definitief defect en een nieuwe is opgestuurd.
Op 3 september, we zijn vier weken verder, een vervangende accu gekregen, maar nu met zichtbare vervorming aan de behuizing, waardoor deze niet in de laptop past. Wederom een mail gestuurd en nooit meer iets van gehoord.
Trage reacties, geen gevoel voor service, uiteindelijk helemaal niet meer reageren.
Kortom: NOOIT IETS KOPEN BIJ IT MAGAZIJN
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.