Als particulier was ik op zoek naar een vervangend onderdeel. Het lukte me nergens om dit onderdeel te vinden of ik kon het als consument niet kopen. Hierop heb ik een mailtje gestuurd met mijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Monteur lost het probleem niet op van onze balansventilatie. Het systeem heeft 9 jaar perfect gewerkt. Zegt nu dat het nooit goed heeft gewerkt en dat het is zoals het is. Wij hebben nu de hele dag h... Näytä lisää
De Itho Daalderop boiler Close-in 10 gekocht bij Warmteservice Tiel De levering ging erg soepel en correct. Deze aangeschaft ter vervanging van meer dan 20 jaar oude Daalderop boiler. Intussen een h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn oude mechanische ventilatie box was aan vervanging toe. Bestellen ging snel pakket was snel bezorgd. Inclusief afstandsbediening. Er moesten wel nieuwe gaten geboord worden want de schroeven zate... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk maakt. We streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.
Admiraal de Ruyterstraat 2, Schiedam
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 52 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Problemen met registratie van mijn nieuwe WTW apparaat opgeleverd bij mijn nieuwe appartement. Aannemer had geen papieren geleverd, maar Daaldrop heeft mij keurig geholpen.
Tevens nieuwe filters besteld. 👍

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Ik heb weer het zelfde storingsnummer nadat het “gemaakt” werd. Weer in het weekend zonder warm water helaas. Gaan nu alweer het derde weekend in zonder warm water met 2 kleine kinderen. Storingslijn is ook niet te bereiken sta al voor de tweede keer 25 minuten in de wacht en nog steeds geen gehoor. Schandalig is dit

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Nu ongeveer een half jaartje in bezit, werkt top. Met afstandsbediening, maar hebben m voornamelijk op automatisch staan en gaat al vrij snel aan als we aan t douchen zijn. Tot nu toe tevreden
Teleurstellende ervaring met de extra garantie van 3 jaar bij registreren.
Binnen de garantietermijn van 5 jaar voor onderdelen, raakte een sensor defect. Sensor vervangen door de installateur en de oude meegenomen ter verzending naar Itho daalderop voor garantie.
Reactie Itho Daalderop: afwijzing want valt niet binnen de garantietermijn. Teleurstellende ervaring.
Itho was op tijd voor de IBS ondanks dat de afspraak niet goed gecommuniceerd was. Ik heb allen nog 1 opmerking richting onze vertegenwoordiger, dat ik een hoog verbruik heb. Hij zou dit navragen op d.d. 11-06-2025 maar nog geen terug koppeling gehad.

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Super bedrijf, goede technische helpdesk. Ze hebben mij, als monteur, uitstekend geholpen met het oplossen van een storing.
Snelle reactie en inplannen van een afspraak was ook zo geregeld.

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Tot op heden is het een prima ervaring, moet zich aankomende winter nog gaan bewijzen.
Nog geen volledig inzicht in het verbruik en resutaten.
Kost echt nog tijd om een juiste balans te vinden.

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Smart boiler met P1 module besteld, de p1 module is niet te koppelen met de boiler. Klantenservice gebeld en ik zou direct terug gebeld worden. Zelf maar terug gebeld en na 34min (!) in de wacht te hebben gestaan kregen we eindelijk iemand aan de telefoon wie heel nonchalant reageerde en ons vertelde dat er problemen zijn met de P1 module en we deze nog maar even niet moesten gebruiken. We zouden hierover terug gebeld worden als er een oplossing zou zijn, dit is inmiddels bijna 3 maanden geleden en tot op heden helemaal niets mogen vernemen van dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Onze 4e plintboiler inmiddels. De eerste onder 3 onder garantie vergoed gekregen. De laatste hield het langer vol. In de toekomst zouden wij voor een ander systeem kiezen
In mijn nieuwbouwwoning is een grondwarmtepomp (W/W), een ventilatiesysteem (WTW) en Spider thermostaten geinstalleerd. Nu zijn er aanlooproblemen die vooralsnog niet opgelost worden en wordt je vervolgens van het kastje naar de muur gestuurd. Klimaatgararant stuurt je naar de huisinstallateur en die heeft blijkbaar nog te weinig kennis van zaken om het op te lossen. Daalderop verwijst je naar de website. Ben nu 3 maanden bezig om een correct wekend systeem te krijgen. De filmpjes en documenten op internet zijn wel handig, maar in geval van problemen schiet het ernstig te kort. Handleidingen zijn niet bijgewerkt na software wijzigingen. Installateurs handleidingen heb ik niets aan. Bij de apparaten worden geen gebruikershandleidingen meer achtergelaten. Nee alleen algemene youtube filmpjes. Dan ben je afhankelijk van hun service die dus ernstig tekort schiet. Bel je voor een storing in het weekend dan wordt er niet opgenomen. Daar tik je wel bijna 20000 Euro voor af. Daar naast is de aanmelding van het systeem veel te laat geregeld waardoor het op afstand uitlezen van problemen (een serviceactie waar ze mee schermen zodat ze problemen voor kunnen zijn) dus ook niet kunnen waarmaken. De website beloofd veel, maar voorlopig zijn het loze woorden. Jammer weer.
Op verzoek van Daalderop een mail gestuurd. Daar hebben ze aangegeven dat ze het spoedig gaan oplossen. Nu inmiddels, 23 september (paar weken verder). Resultaat: niets meer vernomen.

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Makkelijk te plaatsen aansluitingen kwamen overeen met wat er al was

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
op 26-5-2025 is artnr. 8171700 bedieningspaneel vervangen. Volgens de folder die ik tijdens de bouw ont ving staat 7 jaar garantie. Ik heb het artikel moeten betalen.

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Apparaat werkt naar behoren en is vakkundig en snel geplaatst

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
De afzuiging op de badkamer werkt perfect

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
De bediening van het apparaat via het bedieningspaneel op de boiler is nagenoeg onmogelijk. Totaal onbegrijpelijk. Via de app is eenvoudig maar er kan maar één boiler via de app bediend worden terwijl ik twee boilers heb. Ik kan er dus maar 1 gebruiken.

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Apparaat doet wat hij moet doen.
Besteld bij Ventilatieland.
Zelf gemonteerd. Werkt naar behoren.
Reacimtie van afstandsbediening is vertraagd. Zit ca 5 sec tussen. Is minder handig. Verder tevreden

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
Ventilatie werkt heel goed, schakelt mooi op bij vocht detectie en is stil. Een hele verbetering in huis.

Vastaus yritykseltä Itho Daalderop
De oude boiler was 8 jaar meegegaan zonder problemen. Nu precies dezelfde gekocht