Det har været en positiv oplevelse at handle på Isun.dk jeg havde behov for kontakt med kunde service og det fungerede perfekt og da min vare ankom er varen virkelig fin og mere end forventet i kvalit... Näytä lisää

Jeg bestilte min vare en mandag, modtog ordrebekræftelse samme dag, hvor der stod at varen ville blive sendt inden for 1-3 hverdage... Der er nu gået en uge og jeg har ikke modtaget bekræftelse på a... Näytä lisää

God kundeservice og hurtig levering  Jeg har fået en mega god kundeservice da jeg havde bestilt to af den samme vare som de desværre kun har en af, men de kontaktede mig hurtigt og tilbød mig en... Näytä lisää

Bestilte en række produkter til voksbehandling. Produkterne kom hurtigt frem, men havde desværre haft en lidt hård tur. Heldigvis var produkterne pakket godt ind hver for sig, så der ingen skade var... Näytä lisää

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super service efter reklamation

Super service efter reklamation. Fik ombyttet uden beregning og hurtigt svar.
Gode produkter 👍🏼

15. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä ISUN.DK

Naturligvis, for vi overholder selvfølgelig reklamation af de produkter du kan købe hos iSUN.dk

Hurtig levering, gode produkter & super service

Bestilte en række produkter til voksbehandling.
Produkterne kom hurtigt frem, men havde desværre haft en lidt hård tur. Heldigvis var produkterne pakket godt ind hver for sig, så der ingen skade var sket på produkterne. Jeg har været i dialog med dem om en ny pumpe til én af produkterne og der har jeg kun positive ting at sige om sevicen :)

18. toukokuuta 2021

Hej Caroline
Mange tak for din fine anmeldelse

God og hurtig service

God og hurtig service.

5. tammikuuta 2021

Hej Ruth

Det er dejligt at høre at du er glad for vores service og at du kan lide at handle hos os. Vi håber snart at du vil handle hos os igen.

Hilsen iSUN.dk

Alt som forventet

Alt som forventet, hurtigt og billigt.

18. toukokuuta 2020

Vastaus yritykseltä ISUN.DK

1000 tak for din fine anmeldelse, den betyder meget for os.

Hilsen iSUN.dk

Usympatisk at finde ud af at håndsprit

Usympatisk at finde ud af at håndsprit, som er en mangelvare i denne Corona tid, er set i morges hos isun.dk til kr 69 for 500 ml, i eftermiddag er steget til kr 169 for 500 ml hos isun.dk
Talt med kundeservice som bare siger at prisen stiger i takt med efterspørgsel!!

18. maaliskuuta 2020

Vastaus yritykseltä ISUN.DK

Desværre har Corona været skyld i at prisen er steget på mange ting her iblandt også håndsprit, derfor har vi også været nød til at følge med de stigende priser for hvad vores producenter forlanger for produkterne.

Hurtig og enkelt

Bestilte 15 plastkasser til vores firma. 2 dage senere modtog vi dem, indpakningen var super og der var ingen skade på nogle af kasserne.
Dette var vores 3 bestilling og det har aldrig været bøvl - det virker bare.
C-Group.dk

22. syyskuuta 2019

God og hurtig service og fik en stor…

God og hurtig service og fik en stor ritter sport med i pakken , det blev min dreng glad for, tak :)

20. huhtikuuta 2018

Hej!

Tak for besøget, anmeldelsen og for din belønning af 5 smukke ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er SÅ skønt at se disse fine stjerner, og du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at gentage denne succes! 😊😊

Vi glæder os til, at du svinger forbi igen! 🤞🧡
De bedste hilsner,
Brian/iSUN.dk

Nemt og billigt handler helt sikkert …

Nemt og billigt handler helt sikkert hos dem igen.

4. toukokuuta 2017

Hej Hanne

Tak for ⭐⭐⭐⭐⭐

Skønt at læse, om din tilfredshed med denne handel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig en fantastisk dag 🙏🧡

De varmeste hilsner
Brian/iSUN.dk