Innsteel Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

The InnSteel team was quick to answer questions, assist us in getting materials and paint to match the door/windows they put up, and answered any and all questions we had throughout the process. In... Näytä lisää

Fra dag ét, hvor jeg havde kontakt med Henrik, er alt gået fuldstændig snorlige. Kommunikation, rådgivning og udførelse har været i top hele vejen igennem. Vi har fået det flotteste resultat med... Näytä lisää

Vi valgte at få lavet endnu en New Yorker dør, denne gang indtil vores walk in closet. Resultatet er som sidst, utroligt gennemført, solidt og flot. Det flatter rummet, og giver det en subtil bala... Näytä lisää

En helt fantastisk oplevelse fra start til slut! Meget professionel og venlig vejledning hele vejen igennem. Og slutproduktet er blevet lige, som vi ønskede os. Vi vil anbefale alle at tage kontakt t... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

INNOVATION IS OUR CORE WE TRANSFORM YOUR DREAMS INTO REALITY InnSteel er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til løsninger i stål – enten om du handler som privatperson eller i erhvervssammenhæng. Vi hjælper dig med opmåling samt materialevalg, så du får den optimale løsning. Hos InnSteel lægger vi stor vægt på kvalitet, så vores kunder får den bedste oplevelse fra start til slut.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super flotte NY produkter

Innsteel har produceret og monteret en super flot NY dør samt to brusevægge i vores nye hus. Produkterne er lavet specielt til os, og det mærkes tydeligt. Kvaliteten er meget høj, og produkterne passer perfekt ind i vires hjem - takket været kompetent rådgivning fra Innsteel. Klar anbefaling herfra.

7. joulukuuta 2022

Vi har fået den smukkeste New Yorker…

Vi har fået den smukkeste New Yorker dør og en fantastisk oplevelse med Innsteel.
Dygtige og søde folk hele vejen igennem - og ikke mindst et godt kvalitets produkt, som vi er super glade for. Og leveret til aftalt pris og tid.

29. marraskuuta 2022

gennemgående god stil

Forløbet med rådgivning inden køb var rigtig godt. De er meget fleksible og nemme at arbejde med. Produktet blevet leveret til aftalt tid og til aftalt pris. Det var nemt at montere vores nye New Yorker skydedør, da den medfulgte topskinne var smart og meget stilren.

Vi er meget tilfredse og kan anbefale Innsteel til andre!

12. marraskuuta 2022

Fantastisk produkt

Er så glad for det produkt der er blevet leveret fra InnSteel. Super rådgivning og rigtig flot arbejde.
Kan klart anbefales

24. lokakuuta 2022

Super Service

Det er første gang jeg laver en anmeldelse på Trustpilot - men jeg ved det betyder meget for et mindre seriøst firma - derfor vil jeg gerne bruge et par minutter og give min store anbefaling til Insteel. Meget fin og professionelt forarbejde og intet overladt til tilfældigherdene. Udført og opsat til UG med et smil - også selvom det efter 15.30.

13. lokakuuta 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg kan helt sikkert anbefale Innsteel! Vi har lige fået monteret vores new yorker væg indtil vores vinrum og den er bare så smuk!! Udover det, så er Henrik fra Innsteel så utrolig rar og hjælpsom og vi følte os trygge fra første mail! Seriøst firma der virkelig ved hvad de laver! Skal vi have lavet flere new yorker vægge så ville jeg vælge dem med det samme! Det er solidt håndværk til gode priser! :)

12. lokakuuta 2022

Verdensklasse

Hvis I overvejer en New Yorker væg vil jeg klart anbefale Innsteel. Utrolig flot håndværk, perfekt opmåling og opsætning og et finish der er helt i top. Yderst professionelt firma. Vi er så tilfredse med resultatet af vores New Yorker væg.

31. elokuuta 2022

Jeg har meget få ord og sige om dette…

Jeg har meget få ord og sige om dette firma.. Top professionel og mega god service!
Hvis du ønsker en new york'er dør, væg eller andet, så giv dem et ring, jeg er sikker på at de kan finde en løsning, vi er i hvert fald mega glad for vores nye flotte dør.

9. elokuuta 2022

Nyt vinrum

Jeg skulle bygge et nyt vinrum. Her ville jeg gerne have en New Yorker væg. Jeg undersøgte markedet meget grundigt og mit valg faldt på Innsteel. Jeg fik en rigtig god rådgivning og service fra Henrik.
Leverancen har fuldt levet op til forventningerne og jeg kan kun anbefale Innsteel hvis man vil være sikker på at det bliver lavet i bedste kvalitet.

6. heinäkuuta 2022

Helt i gennem en fantastisk service!

Helt i gennem en fantastisk service!

Min kæreste og jeg købte et gammelt hus fra 1877 tilbage i juli 2021 og gik straks i gang med renovering af denne. Vi var allerede til en start sikker på, vi ønskede en New Yorker-vægfor at adskille 2 rum. Vi fandt derfor Innsteel og snakkede med Henrik, som straks vendte retur med ideer og ville sende en mand ud. Vi endte så i en lidt mere omfattende renovering, hvorfor det trak ud. Henrik var utrolig serviceminded og kontaktede mig engang i mellem for at høre, hvordan det gik - oprigtig interesseret. Da vi endelig kom til opmålingen, kom der en medarbejder ud hurtigt efter og kom med gode råd til, hvordan de 2 døre skulle inkorporeres i væggen, og produktionen blev herefter sat i gang - 4 uger efter blev New Yorker-væggen sat op og det er ufatteligt flot! Det, der også betyder meget for os er, det er produceret i Danmark, og så er det bare utrolig lækker kvalitet. Jeg har sidenhen talt flere gange med Henrik omkring spørgsmål til væggen og de 2 døre, der er i. Servicen og kvaliteten er virkelig i højsædet. Kæmpe tak!

25. toukokuuta 2022

New Yorker døre fra Innsteel

Vi har netop fået leveret og monteret vores New Yorker døre fra Innsteel og vi er simpelthen så glade for at vi valgte at købe gennem dem.
Helt fra første henvendelse har de været så professionelle og givet en gennemført god service!
Dørene er virkelig flotte og blev leveret til tiden.
Varmeste anbefalinger til dem!

1. huhtikuuta 2022

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Innsteel! De er en nyopstartet virksomhed, så jeg var ærligt talt en smule nervøs. Men hele processen, fra valg af løsning til endelig montage har bare været super god. Kvalitetten er helt i top. Så I kan med ro i maven vælge Innsteel :-)

Tusind tak!

4. maaliskuuta 2022