Innsteel Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

The InnSteel team was quick to answer questions, assist us in getting materials and paint to match the door/windows they put up, and answered any and all questions we had throughout the process. In... Näytä lisää

Fra dag ét, hvor jeg havde kontakt med Henrik, er alt gået fuldstændig snorlige. Kommunikation, rådgivning og udførelse har været i top hele vejen igennem. Vi har fået det flotteste resultat med... Näytä lisää

Vi valgte at få lavet endnu en New Yorker dør, denne gang indtil vores walk in closet. Resultatet er som sidst, utroligt gennemført, solidt og flot. Det flatter rummet, og giver det en subtil bala... Näytä lisää

En helt fantastisk oplevelse fra start til slut! Meget professionel og venlig vejledning hele vejen igennem. Og slutproduktet er blevet lige, som vi ønskede os. Vi vil anbefale alle at tage kontakt t... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

INNOVATION IS OUR CORE WE TRANSFORM YOUR DREAMS INTO REALITY InnSteel er din professionelle samarbejdspartner, når det kommer til løsninger i stål – enten om du handler som privatperson eller i erhvervssammenhæng. Vi hjælper dig med opmåling samt materialevalg, så du får den optimale løsning. Hos InnSteel lægger vi stor vægt på kvalitet, så vores kunder får den bedste oplevelse fra start til slut.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Newyorker-glasvæg

Vi har fået den flotteste newyorker-dør/glasvæg i vores stue. Efter at have kontaktet Innsteel kom der hurtigt en ud og målte op, og få timer efter havde vi et tilbud. Vi er så glade for resultatet. Derudover var det den samme virkelig søde og vejledende montør ude, og han skabte tryghed og overblik over resultatet, inden det var færdigt - vi kan kun anbefale firmaet 🌻

10. syyskuuta 2025

Høj kvalitet

Insteel har leveret en new yorker væg med dør lige efter vores mål. God dialog og kvalitetsarbejde hele vejen igennem. Kan klar anbefales.

9. syyskuuta 2025

Super dygtig folk som kom ud tegnet…

Super dygtig folk som kom ud tegnet samt fortalte hvordan det kunne blive udfra vores ideer og ønsker. Efterfølgende fik vi et hurtigt tilbud og fik planlagt hvornår det kunne være færdige og blive opsat.
Da vi nåede til opsætningen kom de samme folk ud igen og var så professionelle, glade og positive samt lavede et helt fantastisk stykke arbejde!
Kan varmt anbefale at bruge dette firma da der er styr på det fra A-Z og man hele tiden for info på mobil eller mail.
En helt igennem fantastisk oplevelse.

28. elokuuta 2025

Helt perfekt New Yorker glasvæg

Helt perfekt New Yorker glasvæg med dør.
Vi har renoveret et hus fra 1976 og havde brug for en glasvæg i vores hall.
Ingen standard løsninger passede, så Innsteel kom på banen for en skræddersyet løsning som passede perfekt 👌
Rigtigt god sparring om forskellige løsninger og fanatisk monteringsservice - alt var perfekt som det skulle være.
Kan kun anbefales. Prisen var også fair og finish rigtig god. Bestiller derfra igen helt sikkert.

2. heinäkuuta 2025

Yderst tilfreds familie

Min kæreste og jeg kontaktede Innsteel omkring en new yorker væg/glasparti med dør til vores datters værelse. Firmaet kom hurtigt og målte op, og dagen efter modtog vi et tilbud og plantegning som vi ikke kunne sige nej til. Alt er gået efter planen og igår kom mesterværket op. Vi er enormt tilfredse! God kontakt, god kundeservice, yderst professionelle og dygtige håndværkere! Innsteel og hele det personlige personale kan varmt anbefales.
Tak fra familien Bjerrehuus

12. kesäkuuta 2025

70´er huset fik et løft

Vi fik kendskab til InnSteel via et husbyggefirma, hvor anbefalingen var god og vores egen kontakt til innSteel har da også været uden anmærkninger.
Gode dansktalende medarbejdere som kommer og måler op til New Yorker døren og efter produktionen, kommer igen og montere døren.
Vores hus er et 70´er hus, så det gav lige rumadskillelsen et pift i den rigtige retning.
Fint produkt.

2. huhtikuuta 2025

Meget meget tilfreds

Det er anden gang vi bruger Innsteel til at lave newyorker dører til os. Vi blev så glade for deres første levering af to døre til os, at vi nu har bestilt en hel newyorker væg. Top professionel personale og super god service.
Kan kun give dem mine bedste anbefalinger :)

12. toukokuuta 2025

Tusind tak for et fantastisk resultat…

Tusind tak for et fantastisk resultat og for den fantastiske service hele vejen igennem.
Det var uden tvivl det helt rigtige valg at sætte jer på opgaven.
Kvaliteten spiller max og levering + opsætningen blev klaret væsentlig hurtigere end forventet for et større mødelokale.
Den største anbefaling herfra!

9. toukokuuta 2025

Dansk håndværk i top kvalitet

Super flotte døre, vi har netop fået monteret 3 nye døre, de er SÅ flotte.
Hos Innsteel får du den “rigtige” New Yorker dør, lavet i Danmark af en smed, det er ægte håndværk. Fantastisk kvalitet og utrolig flot udført.

Innsteel giver vi de bedste anbefalinger, rådgivningen, opmålingen og monteringen er top professionelt. Og så er det færdige resultat hele ventetiden værd.

4. huhtikuuta 2025

Dobbelt dør

Vi har fået sat en dobbelt dør af Innsteel. Det er sublimt håndværk, både udførsel og montagen, samtidigt har vi fået en behagelig og proffesionel behandling gennem hele processen.Vi gir dem vores varmeste anbefalinger.
Mvh Sanne og Henrik 😊👍

5. huhtikuuta 2025