Hej illums bolighus Lækker dørmåtte jeg har modtaget, det en HEYMAT Dørmåtte 2 - 3 ugers leveringstid dørmåtten er meget lækker flotte farver. Strøelse 85 × 60 pris 1380 kroner og så var de... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Sen levering ingen information, flere opringninger uvenlige og sure medarbejdere i kundeservice (on line). Måtte til sidst bede om at varen blev sendt NU. Det var bare et gavekort. Handler aldrig h... Näytä lisää
I jeres afdeling i Hørsholm fik jeg den bedste service ever ,da jeg skulle købe nogle lysestager til min kone. En smilende medarbejder med hjertet på rette sted, Gitte, du er om nogen serviceminded... Näytä lisää
Online tilbyder indpakning af gaver. Jeg købte 18 enheder sengetøj til ca kr. 14.000. Blev afvist af jeres kundeservice da jeg bad om 18 pakker, det blev til 7, fordi flere enheder af samme vare... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Illums Bolighus er et af Skandinaviens førende bolighuse, som i 2021 kunne fejre 80-års jubilæum. Med butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har vi gennem årene opbygget en stor viden om design, og kunder kan derfor altid forvente kyndig vejledning – både når man besøger de fysiske butikker og vores hjemmeside. Vi bestræber os på at yde en meget høj service med kunden i fokus. Vi giver os derfor altid god tid til den enkelte, så kunden sammen med vores kompetente personale kan sparre om tendenser, design og funktionalitet. Vores ambition er grundlæggende at kunne tilbyde kunder design i verdensklasse - bundet op omkring høj kvalitet og omtanke. Vores sortiment kan opdeles i følgende kategorier: Gastronomi, Dekoration, Mode, Hudpleje, Børn, Tekstiler, Møbler & Belysning.
Yhteystiedot
Amagertorv 10, 1160, Købehavn K, Tanska
- +45 33 14 19 41
- online@illumsbolighus.dk
- www.illumsbolighus.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg købte en vare på nettet
Jeg købte en vare på nettet - OG det tog Illums Bolighus over 2 uger at fortælle mig - at de alligevel ikke havde varen.....
Søren
Sen levering - dårlig kundeservice
Måtte til sidst bede om at varen blev sendt NU.
Det var bare et gavekort.
Handler aldrig hos Illum mere, og vil råde andre til også at lade være.
Hej illums bolighus
Hej illums bolighus
Lækker dørmåtte jeg har modtaget, det en HEYMAT Dørmåtte 2 - 3 ugers leveringstid dørmåtten er meget lækker flotte farver. Strøelse 85 × 60 pris 1380 kroner og så var der en dag der var 20 % online, og tænkte nu køber jeg den , rigtig godt køb,meget glad for den leveringstid går alle 3 uger
Mange Venlige hilsner fra Michael
hurtig levering og super flot vare tak
Fantastisk butik
Jeg vil gerne dele min meget skuffende…
Jeg vil gerne dele min meget skuffende oplevelse i Illums Bolighus, som virkelig har sat en dæmper på mit indtryk af butikken.
Min mor besøgte butikken for at købe en badekåbe i bordeaux som gave til mig for noget tid siden.
Hun gik derind sammen med en veninde og understregede klart, at gaven var til en kvinde, da størrelserne så ud til at være store/herre størrelser. Butikassistenten, Alexander, hævdede konstant, at de var unisex, så min mor valgte en small til mig.
Da jeg åbnede gaven på min fødselsdag og prøvede badekåben, opdagede jeg til min store skuffelse, at jeg stort set svømmede i den.
Ikke nok med at det var en medium størrelse, ikke small (!), men efter at have undersøgt det online, kunne jeg bekræfte, at det var en medium størrelse til herre (!), og at der ikke eksisterede en unisex eller kvinders version af modellen. Butikassistenten lod til at have løjet, og havde heller ikke styre på hvad han udleveret.
Som om skuffelsen over ikke at få den rigtige vare med hjem, som var blevet understreget af min mor i butikken, ikke var nok, måtte jeg finde tid og energi til at tage tilbage til butikken med badekåben.
Tanken var at bytte den til noget passende i størrelse, men den anden del af mareridtet begyndte, da vi kom til butikken, og det område, hvor badekåberne var.
Der var ikke nogen medarbejder i nærheden på det tidspunkt. Efter at min mor fandt en medarbejder lidt længere væk, kom en "Birgitte/Brigitte S. Nielsen" til skranken, hvor vi stod og havde ventede i flere minutter på det tidspunkt.
Uden at sige så meget som et hej eller smile, tog hun sin telefon frem, og begyndte at bruge den.
Efter noget tid lagde hun på uden at have fået fat i nogen. Da hun var ved at gå væk (øhh hej hej?), kiggede hun uinteresseret på os, og sagde på engelsk, at hun havde prøvet at ringe efter hjælp, men at ingen havde svaret.
At hun antager, at vi ikke var danskere og kunne derfor tillade sig at opføre på den måde, var både respektløst og diskriminerende (ikke kun overfor os, men også potentielt andre).
Newsflash: der er faktisk rigtige mange dansker med brunt hår også 😉.
Jeg spurgte, om hun ikke talte dansk, hvorefter hun svarede: "Åh, det var fordi, jeg havde en anden kunde, der talte engelsk." O.o
Øhhh hvad for noget??
Jeg forstår godt, at butikken ligger i centrum af byen og derfor sandsynligvis besøges af en del turister, men havde hun blot hilst på os, enten med et smil eller et hej, kunne det hele have været en mere respektfuld udveksling.
Forresten, er et smil/hilsen med øjenkontakt ikke Regel Nr. 1 i servicebranchen?
Hun sagde også hurtigt, at hun havde en anden kunde (fair, hvis det var sandt), og at vi måtte vente på vores tur, da hun ikke kunne få fat på nogen (der var mindst tre ledige medarbejder, som vi nemt kunne få øje på, som ikke var der før).
Vi gik hurtigt til en anden skranke i en anden afdeling, returnerede varen, og forlod mareridtet så hurtigt som muligt.
Efter en så frygtelig oplevelse fra start til slut, kan du fortælle mig, hvorfor jeg skulle bruge min tid her igen eller anbefale andre at besøge stedet?
Jeg vil slutte mig til alle de andre, der også har haft en forfærdelig oplevelse hér/med online kundeservice, og har valgt at bruge deres tid og penge et andet sted. Hvis jeg kunne give mindre end nul stjerner, ville jeg gøre det!
Leveringsoplysninger tager ikke højde for pakning og afsendelse
Ved bestilling stod der, at der var 1-3 dages levering. Det var også korrekt, da varen først blev pakket og sendt, men ved bestilling stod der ikke noget om, at Illums Bolighus skulle bruge yderligere 5 dage på at pakke og få afhentet min bestilling, som bestod af en enkelt creme, der ifølge deres hjemmesiden var på lager ved bestilling.
Jeg havde aldrig valgt at købe cremen hos Illums Bolighus, hvis jeg - ved bestilling - havde fået fyldestgørende oplysninger om, at der ville gå over en uge fra bestilling, til jeg havde pakken.
Hvis jeg kunne give 0 ville jeg gøre…
Hvis jeg kunne give 0 ville jeg gøre det, men nu er jeg nødt til at give 1 stjerne,
Den26/1 bestilte jeg og betalte 848kr for en sengehest. Jeg har ikke modtaget den endnu ca. 1 med. Efter.
Jeg har ringet, og blevet sat om til forskellige afdelinger, ingen kan hjælpe mig. Til sidst blev jeg sat over til en kunstig stemme, som meddelte, at jeg havde ringet udenfor åbningstid, uden at fortælle hvad åbningstiden var.
848kr smidt ud af vinduet🤢🤢🤢
I am extremely disappointed with both…
I am extremely disappointed with both the product and the customer service at Illums Bolighus. I ordered a wool baby hat and washed it exactly according to the care instructions (wool program, wool detergent). The hat completely fell apart after the first wash — wool fibers were all over the washing machine.
I immediately contacted customer service and returned the item as requested. After waiting for a long time and sending multiple follow-up emails, the seller finally responded and refused to acknowledge the product as defective. They also refused to refund my money.
This is unacceptable. The hat was clearly a quality defect, not a handling issue. The service is misleading and dishonest, and they provide no support when the product fails. I would strongly advise against buying anything from this company.
Hurtig levering og god service
Dårlig/Ingen integration
Dårlig/Ingen integration i mellem afdelinger ift. tilbagebetaling af gavekort - dvs. Illums Bolighus er ikke en kæde men åbenbart enkeltstående butikker - eller?
Og - supplerende - manglende oplysning på gavekort om dette forhold..
Virkelig dårlig service og lang…
Virkelig dårlig service og lang leveringstid. Kort før lovet leveringstid på 6-8 uger ændre Illums bolighus med yderligere 3-4 ugers levering.
0 service. Ingen svarer.
Mye fint og flott, men kundeservice er ubrukelig. Ikke bestill noe på nett, lang levering (vi fortsatt ikke mottatt bestilling),umulig å få kontakt med kundeservice. Sist vår handel her. Anbefales ikke
Dårlig kundeservice
Skal bruge 6-8 uger på at lave verdens mindste reklamation, hvorimod producenten skulle bruge 1 dag på at svar og eftersende. Skulle udfylde latterlig meget information og billededokumentation til Illums Bolighus (overrasket over, at de ikke også skulle bruge min blodtype og de sidste 4 i mit CPR nummer). De mangler derudover også stadig at sende mig en vare, som blev bestilt sidst i november, og levering bliver rykket hele tiden. Farvel og tak da
Falsk virksomhed
Helt igennem vanvittig og uhørte forretningsmetoder.
Som så mange andre skriver har jeg også oplevet at købe et produkt på tilbud. Illums Bolighus trækker/reserverer pengene. Nogle uger efter annullerer de orden, men skriver jeg bare kan købe produktet til fuld pris. Pengene er her 3 uger efter stadig reserveret på mit kort!
De bruger altså metoder hvor de forsøger at lokke kunden med gode tilbud, som de efterfølgende annullerer og håber kunden køber til fuld pris.
Jeg vil antage det er en ulovlig praksis og en praksis vi ikke bør acceptere i dk og vil opfordre alle der oplever lignende til også at melde firmaet til forbrugerombudsmanden.
Bestiller julegave d.17.dec og har…
Bestiller julegave d.17.dec og har endnu intet hørt fra dem. Er den sendt eller hvad?
Presset situation. Prøver at ringe til deres kundeservice. De åbner først kl 11. Prøver igen efter arbejde, men de lukker kl 14!!
Det er simpelthen ikke godt nok!
Når man bestiller varer der er på lager d.17.dec og i dag d.22.dec stadig intet har hørt.... og en kundeservice der er åbent 3 timer!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.