Only gave 1 star as couldnt give zero. No response from them. Need bigger mouthguard but cant get confirmation of request or seen intent to send. Shocking service.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Niestety też od ponad mc czekam na zwrot Zaoferowano mi że odeślą mi sukienkę którą na mnie nie pasowała Ani na Facebook ani na ich str nie ma informacji że nie przyjmują zwrotów i nie oddają... Näytä lisää
Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak niżej opisane. Pytanie oczywiście retoryczne do właścicieli tejże firmy, czy chcielibyście żeby ktoś was tak oszukał, jak wy oszukujecie (okradacie) klient... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
100% Natural Skin & Oral care products made with ancient organic ingredients with no preservatives, binding agents or harmful chemicals.
Yhteystiedot
London, Yhdistynyt kuningaskunta
- Info@illuminateessentials.com
- www.illuminateessentials.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Również zostałam oszukana zwróciłam…
Również zostałam oszukana zwróciłam sukienkę która nie pasowała rozmiarowo lecz gotówki nie odzyskałam. Z takimi tylko do sądu bo jak widzę jest nas dość sporo
Ja jestem chętna na pozew zbiorowy
Ja jestem chętna na pozew zbiorowy. Straciłam 1154 za zwrot sukienek . Nie polecam sklepu
Oszuści
Złodzieje,nie odpisują na e-maile,nie odbierają telefonów,brak zwróconych środków za zwrócony towar.
Proszę o zwrot pieniędzy do PayPo za…
Proszę o zwrot pieniędzy do PayPo za zamówienia: 9405 i 9846!!!! Ostrzegam wszystkich przed tym sklepem, oszuści!!!!
Zamówiłam dwa razy sukienkę w tym sklepie, płatność za pośrednictwem PayPo, a pieniądze do nich nie zostały zwrócone a ja jestem ścigana teraz za opłacenie towaru, którego nie posiadam!!!!
Zostałam oszukana na 412zł,zwróciłam…
Zostałam oszukana na 412zł,zwróciłam sukienkę,ponieważ nie pasowała rozmiarem, brak zwrotu pieniędzy, brak kontaktu na nr podany sklepu. Czytając komentarze dowiedziałam się,że mąż owej pani oszustki pracuje jako fizjoterapeuta w Junior Prywatna praktyka fizjoterapeutyczna Anna Just, więc zadzwoniłam tam pod podany numer 792 012 379 .zostałam wyzwana od głupich,bardzo Proszę o kontakt dołącze sie do pozwu zbiorowego.
Zostałam oszukana na 1800zl !!
Zostałam oszukana na 1800zl !!!
Zwróciłam produkty, zwrot został pomyślnie rozpatrzony, ale od 3 tyg nie dostałam zwrotu należnych środków. Próbowałam przez długi czas skontaktować się przez telefon, jednak nie było odpowiedzi. Dostałam odpowiedź na moje e-maile, ze firma ma problemy finansowe i jedynie wchodzi w grę oddanie zakupionych produktów. Sprawa ładuje na policję i do rzecznika praw konsumenta. Czy jest ktoś chętny do pozwu zbiorowego ?
Odesłałem produkt firmą tak samo…
Odesłałam produkt firma tak samo tłumaczy się problemami finansowymi wysłali mi maila z oświadczeniem, iż przyjmuje sukienkę zamiast kasy, odpisałam że nie zgadzam się i czekam na zwrot kasy…. Brak kontaktu telefonicznego oraz mailowego po odpisaniu ….
Bardzo proszę o kontakt w celu pozwu…
Bardzo proszę o kontakt w celu pozwu zbiorowego, nie ma co czekać, u mnie zamrożone 800 zł.
Sprawa zgłoszona do Rzecznika Praw Konsumenta.
Mam dokładnie taką sytuację jak inne…
Mam dokładnie taką sytuację jak inne opisywane przez użytkowniczki. Sklep zarejestrował zwrot produktów, a po 3 tygodniach przesłał wiadomość o niewypłacalności i zaproponował odesłanie sukienek zamiast zwrotu pieniędzy. Kwota ponad 1000zł. Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta.
Oszuści
Niestety ja również zostałam oszukana na 1500 zł, na zwrot czekam od ponad miesiąca, otrzymałam informację, ze mogę otrzymać sukienki a pieniędzy nie dostanę
sprawa zgłoszona do Rzecznika Praw Konsumenta oraz uokik
Złodzieje
Złodzieje! Brak sukienek! Brak pieniędzy! Proponują zwrot sukienek które oddałam. Straciłam 900 zł
Wyłudzają pieniądze
Wyłudzają pieniądze,nie zwracają pieniędzy za zwrócony towar,są mi winni ok 950 zł
Brak zwrotu pieniędzy od 2,5 miesiąca..
Brak zwrotu pieniędzy od 2,5 miesiąca..
Brak kontaktu z firmą.
Łącznie z mamą jestem oszukana na 1500…
Łącznie z mamą jestem oszukana na 1500 zł. Zamierzam uświadomić w komentarzach, które jeszcze nie są zablokowane o jawnym oszustwie.
Nie polecam firmy Illuminate
Nie polecam firmy Illuminate. Odesłałam zamówiony produkt i od ponad miesiąca czekam na zwrot środków. Mimo moich licznych prób kontaktu, firma nie podjęła żadnych konkretnych działań, aby zwrócić mi pieniądze (670 zł)tłumacząc się problemami finansowymi. Co ciekawe, na stronie nadal pojawiają się nowe modele sukienek, co sugeruje, że firma funkcjonuje i sprzedaje bez problemów – poza sytuacjami, kiedy przychodzi do zwrotów.
Jestem bardzo zawiedziona brakiem profesjonalizmu i uczciwości. Przestrzegam innych przed zakupami, bo sytuacja wygląda jak próba wyłudzania pieniędzy. Odradzam zakupy w Illuminate każdemu, kto oczekuje rzetelnego podejścia do klienta.
W razie pozwu zbiorczego mój nr +4915759350125
Oszukali mnie na 700 zł
Oszukali mnie na 700 zł, zwrot dotarł do nich 11 września, a ja nadal nie dostałam swoich pieniędzy.
Złodzieje brak zwrotu pieniedzy
UWAGA OSZUSCI NIE ZWRACAJA SRODKOW ZA…
UWAGA OSZUSCI NIE ZWRACAJA SRODKOW ZA ZWROT SUKIENKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sklep nie oddaje pieniędzy
Sklep nie oddaje pieniędzy, na wielokrotne maila o zwrot powiedziano mi że nie są w stanie ich oddać, sprawa ląduje u Rzecznika Konsumentów i Policji
Niestety też od ponad mc czekam na…
Niestety też od ponad mc czekam na zwrot
Zaoferowano mi że odeślą mi sukienkę którą na mnie nie pasowała
Ani na Facebook ani na ich str nie ma informacji że nie przyjmują zwrotów i nie oddają pieniędzy
Nowa wiadomość
Zaproponowano mi wymianę na nową sukienkę inną przeproszona za brak możliwości zwrotu pieniędzy ze wzgl na kłopoty finansowe firmy
Więc dla mnie ok
Niestety teraz dużo firm ma problemy
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.