iEar' | Ultimate sound and vision Arvostelua

3 860
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Prima inhoudelijke kennis. To the point communicatie. Geen vijf sterren, omdat de winkel niet is ingericht op het a-b-c vergelijken van de dingen wasr ik nu in mijn set mee bezig ben: netvoeding, ka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

concrete en flexibele afspraak voor installatie; stiptheid in levering; eerlijke en transparante prijsopgave en een zeer kwalitatieve installatie door een gedreven medewerker die geen verkoop opdringt... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vanochtend terug gegaan naar Iear met mijn Audeze lcd 2c koptelefoon. Rapport opgemaakt met mijn bevindingen. Nog geen uur later terug gebeld dat ik naar de winkel kan komen om iets anders te luistere... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vorige week een reciever/cd speler Marantz type mcr-612 besteld. Na 2 dagen keurig afgeleverd. Marantz zelf aangesloten. Daarna even contact opgenomen voor een paar vragen. Meteen opgelost. Ben z... Näytä lisää

1. Hifi-myymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(3 860)

54 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ruim gesorteerd (winkel Tilburg)

Ruim gesorteerd (winkel Tilburg), goed bereikbaar, vriendelijk en deskundig personeel. Ik geef nog altijd de voorkeur aan een fysieke winkel om spullen te horen, zien, voelen.
En erg tevreden met mijn RuarkAudio R2.

17. toukokuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Hier nooit fysiek in de winkel kopen als je een beetje twijfelt over je aankoop en deze wellicht terug wilt brengen en je geld terug verwacht

Koop hier nooit iets fysiek in de winkel als je ook maar een klein beetje twijfelt over je aankoop!!!

Wil je de lokale middenstand helpen door fysiek in hun winkel te kopen? Dan word je hier bij iEar keihard afgestraft als je het achteraf toch wilt retourneren en je geld terug wilt.

De regel waar zij zich aan vast houden is namelijk: koop je fysiek iets in hun winkel mag je het wel retourneren maar krijg je nooit je geld terug, wél mag je het product ruilen of krijg je een tegoedbon.

Ik kocht hier een reveiver van 600,- die ik achteraf niet nodig bleek te hebben omdat mijn oude reveiver toch niet defect bleek.

Gevraagd of ik deze terug mocht brengen en m'n geld terug kon krijgen en er werd mij gemeld dat dit niet mogelijk was omdat ik het fysiek in de winkel had gekocht en niet via hun webshop.

Des betreffende verkoper vond het ook niet leuk en prettig om te melden maar hij moest zich hier aan houden van de werkgever.

Ruilen of tegoedbon had ik niks aan want had simpelweg niks meer nodig ook niet in de nabije toekomst, ondanks deze uitleg werd ik strak aan deze regel gehouden.... niet heel klantvriendelijk van iEar...

Met een nare smaak in mijn mondje van iEar dan toch maar mijn oude receiver vervangen voor deze nieuwe.

6. huhtikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Zo’n 2 jaar geleden een NAD T778…

Zo’n 2 jaar geleden een NAD T778 gekocht. Na 2 jaar doet deze het niet meer. Zelf moeten terugbrengen naar Amsterdam wordt gedaan of het de normaalste zaak is dat een apparaat van 3500,- na 2 jaar stuk gaat. Ik hoopte kwaliteit gekocht te hebben, helaas.
Gelukkig nog garantie, maar betekend wel dat je hem ongeveer 3 weken kwijt ben. Hartstikke balen, geen vervangende receiver. Ik zal niet snel nog een keer voor ‘kwaliteit’ kiezen.

19. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Online klantenservice is kanloos en totaal niet klantgericht

Ik heb onlangs zakelijk een product gekocht. Bij het openen van de verpakking bleek de koptelefoon duidelijk al gebruikt te zijn: de beschermfolies waren niet goed aangebracht, er zat stof onder, en de hoofdband vertoonde witte stipjes.

Ik ben hierover niet tevreden en wilde het product retourneren, maar volgens de algemene voorwaarden is dit niet mogelijk. De klantenservice was niet behulpzaam; elke e-mail werd beantwoord met een verwijzing naar de algemene voorwaarden, die ook nog eens als bijlage werden meegestuurd. In mijn 10 jaar ervaring met zakelijke aankopen heb ik het nog nooit meegemaakt dat een retour niet mogelijk was. Dat iets wettelijk is toegestaan betekent nog niet dat het klantvriendelijk is. Het aanbieden van alleen een tegoed voor hun website is voor mij waardeloos.

Bovendien staat op jullie retourpagina dat consumenten kunnen retourneren, maar er wordt niet duidelijk vermeld dat dit niet geldt voor zakelijke klanten. Dit leidt tot verwarring en frustratie.

Concurrenten als Wifimedia, Baxshop en HiFi Klubben doen niet moeilijk na aankoop.

Aan de lezers van deze review, vooral die van iEar: wanneer heb jij voor het laatst de algemene voorwaarden gelezen? En hoe zou je het vinden, dat bij het maken van een fout je niet wordt geholpen en wordt gewezen op die voorwaarden?

15. huhtikuuta 2024

Prima!

Prima. Ik had een Home cinema versterker besteld bij iEar', en de volgende dag werd deze al afgeleverd.

27. maaliskuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin