Prima inhoudelijke kennis. To the point communicatie. Geen vijf sterren, omdat de winkel niet is ingericht op het a-b-c vergelijken van de dingen wasr ik nu in mijn set mee bezig ben: netvoeding, ka... Näytä lisää
concrete en flexibele afspraak voor installatie; stiptheid in levering; eerlijke en transparante prijsopgave en een zeer kwalitatieve installatie door een gedreven medewerker die geen verkoop opdringt... Näytä lisää
Vanochtend terug gegaan naar Iear met mijn Audeze lcd 2c koptelefoon. Rapport opgemaakt met mijn bevindingen. Nog geen uur later terug gebeld dat ik naar de winkel kan komen om iets anders te luistere... Näytä lisää
Vorige week een reciever/cd speler Marantz type mcr-612 besteld. Na 2 dagen keurig afgeleverd. Marantz zelf aangesloten. Daarna even contact opgenomen voor een paar vragen. Meteen opgelost. Ben z... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.
St. Ceciliastraat 28, 5038 HA, Tilburg, Hollanti
- 0885443510
- iear@iear.nl
- www.iear.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
versterker of reciever
Ik was op zoek naar een nieuwe versterker. Met de gewenste aansluitingen van andere bronnen kreeg ik een ander beter advies. Uiteindelijk heb ik op basis van het advies een nieuwe versterker/reciever gekocht. Welke voldoet aan de wensen
Prima koop, prima bedrijf
Heb een gunstige prijs gekregen en het product is heel snel geleverd. Sneller dan beloofd.
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring! Klantvriendelijk, vonden het niet erg dat ik twee keer langs kwam om een product (Feliks Audio Echo 2) te testen. Uiteindelijk het product daar gehaald en ik kreeg de laatste die op voorraad was! Dit was het showroom model. Heel fijn opgezet om producten te testen.
Correcte afspraken … goede prijs … voor…
Correcte afspraken … goede prijs … voor toestel dat ik al een tijdje wou
Beste winkel voor hifi en home cinema.
Zeer fijne winkel met mensen die weten waar ze over praten. Met zeer goede service waarbij echt nagedacht wordt over je wensen en de mogelijke oplossingen. Ik kom hier al jaren en blijf hier graag komen voor mijn hifi/ home cinema producten.
Ze zijn misschien niet altijd de goedkoopste maar hebben wel de beste service en garantie.
Prima advies en snelle levering
Prima advies en snelle levering van het gekochte product.
Blij met de snelle reparatie
Omdat het zoals gewoonlijk bij Iear een…
Omdat het zoals gewoonlijk bij Iear een geweldige ervaring was, die tot weer een geweldig resultaat heeft geleid.
Renee was weer geweldig bezig, zoals we van hem gewend zijn, een volledige en niks te veel voor de klant inzet.
Goede uitleg Donnie A’dam en correcte…
Goede uitleg Donnie A’dam en correcte opvolging Tilburg.
SNELLE LEVERING
Het bestelde is volgens afspraak snel geleverd en voldoet aan de verwachting.
Opnieuw een fijne koopervaring bij iEar
In het verleden al meerderen keren goed kunnen slagen bij iEar, nu dus weer opnieuw. Vooraf prettig contact via de mail en telefonisch, in de winkel net als altijd weer vriendelijk ontvangen. Goede uitleg gekregen op vragen en een zeer behulpzame verkoper.
Alles klopte gewoon weer, vriendelijke medewerkers, mooi assortiment en een goed product met een nette bijbetaling.
Opnieuw een fijne ervaring met een aankoop.
Storing niet opgelost in nieuw product
De storing niet in de apparatuur en thuissituatie kunnen vinden of oplossen, wel kosten moeten betalen om ter plaatse te komen en kijken om proberen het op te lossen terwijl het garantie behoort te zijn.
Zit nu nog met hetzelfde probleem.
Ze gaan bijzonder ver in het helpen…
Ze gaan bijzonder ver in het helpen installeren van je apparatuur, ook van spul dat niet direct van henzelf afkomstig is. 'Above and beyond'. En doen dit ook voor een zeer redelijke prijs.
Ook bezitten je goede expertise: ze kennen echt de apparatuur die ze verkopen. Heb besloten om voor mijn nieuwe TV dadelijk ook weer naar iEar te gaan, ipv naar een lokale hifi zaak.
Ook bij kleine aankopen topservice
Klein onderdeel online besteld dat in een andere stad aanwezig was. Binnen twee dagen kon ik het in de winkel in de Beethovenstraat, Amsterdam afhalen. Alles duidelijk gecommuniceerd. Dus dit doen ze bij deze winkel ook keurig!
besteld en op tijd geleverd