Prima inhoudelijke kennis. To the point communicatie. Geen vijf sterren, omdat de winkel niet is ingericht op het a-b-c vergelijken van de dingen wasr ik nu in mijn set mee bezig ben: netvoeding, ka... Näytä lisää
concrete en flexibele afspraak voor installatie; stiptheid in levering; eerlijke en transparante prijsopgave en een zeer kwalitatieve installatie door een gedreven medewerker die geen verkoop opdringt... Näytä lisää
Vanochtend terug gegaan naar Iear met mijn Audeze lcd 2c koptelefoon. Rapport opgemaakt met mijn bevindingen. Nog geen uur later terug gebeld dat ik naar de winkel kan komen om iets anders te luistere... Näytä lisää
Vorige week een reciever/cd speler Marantz type mcr-612 besteld. Na 2 dagen keurig afgeleverd. Marantz zelf aangesloten. Daarna even contact opgenomen voor een paar vragen. Meteen opgelost. Ben z... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
iEar' | Ultimate Sound and Vision is toonaangevend in beeld- en geluid. Wij bieden het meest uitgebreide assortiment topmerken audio- en videoproducten voor Nederland en België. In onze winkel met 7 luisterruimtes bent u van harte welkom voor een demonstratie en uitgebreid advies. Ook online bestellen behoort tot de mogelijkheden. Bij iEar' vindt u luidsprekers, subwoofers, versterkers, receivers, audio streamers, cd spelers, fm tuners, blu-ray spelers, speakers, inbouw speakers, platenspelers, draaitafels, televisies, beamers, center speakers, surround speakers, zuilspeakers, boekenplank speakers, home cinema systemen, koptelefoons, audio kabels en video kabels. Ook voor multiroom en domotica oplossingen, High-end audio en home theater installaties bent u bij iEar' op het juiste adres.
St. Ceciliastraat 28, 5038 HA, Tilburg, Hollanti
- 0885443510
- iear@iear.nl
- www.iear.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Good service and on time delivery.
Alle hulp in de winkel te Tilburg
Alle hulp in de winkel te Tilburg. Zelfs de versterker die ik thuis had en ook in de winkel werd aangesloten op de boxen. We konden in alle rust luisteren terwijl we GEEN afspraak hadden. Niets was jullie teveel. Helaas, zorg wel dat je iets gaat regelen zodat klanten makkelijk voor de deur kunnen parkeren.
Top bedrijf
Dit bedrijf is erg klantvriendelijk, en ze zorgen dat alles weer goed functioneert, top bedrijf een echte aanrader!
Spades zaten er bij de eerste levering…
Spades zaten er bij de eerste levering niet bij. Binnen twee dagen was het geleverd. Top
Niets dan lof!
Goed geholpen in de winkel met het maken van de juiste keuze voor mij. Geweldige service bij aansluiten en installeren. Niets dan lof!
Een goede ervaring?Kom er al langer dan…
Een goede ervaring?Kom er al langer dan vandaag.Je word netjes tewoord gestaan,er word goed naar je geluisterd.De reparaties zijn altijd perfect.De mensen hebben kennis van zaken,je word goed geholpen en dat schept vertrouwen.Zou zeggen ga zo door.
Snel en goed advies
Snel en goed advies
Snel reageren en offerte aanpassen
Snel verzonden´ alles top
Ook nog aan een super prijs die ik nergens anders vond voor de netwerk receiver die ik zocht...
Een absolute aanrader
Indrukwekkende showroom , correcte prijzen , klantvriendelijk en zeer deskundige service . Bijzonder tevreden over mijn koopervaring bij iEar !
Mixed feelings
Hele goede ervaring met zowel de verkoopmedewerker in de winkel als met de service medewerker bij het installeren. De aankoop betrof een LG OLED tv.
Duidelijk minder was mijn ervaring met de administratieve processen binnen iEAR. Geen pro forma factuur gekregen bij plaatsen order, geen enkele communicatie vanuit iEAR ton bleek dat levering stuk langer op zich liet wachten, de uiteindelijke factuur klopte niet waardoor ik nog naar de winkel moest om dit te regelen voordat de tv werd geleverd en de monteur met een foute factuur voor de deur stond.
Aanrader!
Inderdaad voor volgende dag 1700h bezorgd. En dat terwijl ik de bestelling zo rond 1600h pas geplaatst had. Niet verwacht, maar ze leverden supersnel. Product is goed aangekomen en was goed verpakt.
Een winkel om te onthouden
Een prettige zaak waar je goed en vakkundig ( niet opdringerig ) wordt geholpen.
Goede inruil mogelijkheden en een mooi assortiment.
Gewoon doen wat ze beloven
Na steeds weer veel tijd te hebben…
Na steeds weer veel tijd te hebben gespendeerd aan online reviews en informatie over audio apparatuur zoek je toch naar een gedegen advies. Dat is wat je vindt bij iEar, professionele verkoopadviseurs die je niet iets aan smeren maar juist eerlijk adviseren en jouw als klant de juiste keuze laten maken. Ze nemen alle tijd en rust om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom is iEar voor mij de place to be voor de ideale combinatie tussen goed geluid, apparatuur en dé beleving van The real sound of audio-hifi. Ze hebben top producten voor ieders budget!
Fijne ervaring en helder advies.
Fijne ervaring en helder advies.
Draaitafel van mijn keus beluisterd en was op voorraad Mooie actie in september.
Fantastische hifi zaak
Fantastische producten, deskundige adviezen en goede service/ nazorg. Zeer goede en betrouwbare Hifi zaak.
Professioneel!
Zeer klant vriendelijk en goede service
goede levering en vlot
ONACCEPTABELE LEVERTIJDEN
11 april een Audeze Maxwell besteld die vervolgens, na herhaaldelijk vragen, niet in mei, niet in juni, maar pas na 3 1/2 maand eind juli werd geleverd.
JONGENS, ZET GEEN SPULLEN OP JE WEBSITE WAARVAN JE NIET KUNT WAARMAKEN DAT JE ZE BINNEN EEN NORMALE TERMIJN VAN 2 - 4 WEKEN KUNT LEVEREN....DAT IS MENSEN VOOR DE GEK HOUDEN

Vastaus yritykseltä iEar' | Ultimate sound and vision