Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.
Storgatan 56C, 94132, Piteå, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Beställningen var smidig och lätt. Dessvärre snurrade posten till de så mitt foto inte kom fram.
Efte kontakt med support så skickade de brevet igen och det kom fram.
Bra och snabb support, svarar även under kvällstid. Bara gott att säga hittils.

Vastaus yritykseltä Idbild.se
Ett utmärkt sätt att beställa en bild till id-kort, körkort m fl. Enkelt, då du bara behöver att ta ett kort med ljus bakgrund och axlarna synliga! De fixar resten.

Vastaus yritykseltä Idbild.se
Riktigt bra support och hjälp när det blir fel. Första bilden blev ej godkänd av transportstyrelsen. Det var väldigt enkelt att få hjälp inför omtagningen av andra bilden så att den blev godkänd. Upplevelsen kändes trygg med att få hjälp att säkerställa att bilden uppfyller alla krav som ställs på en legitimation.

Vastaus yritykseltä Idbild.se
Första bilden inte godkänd. Sände sedan 2 bilder som fick väljas. Den bild Ni valde blev godkänd av Transportstyrelsen.

Vastaus yritykseltä Idbild.se
Väldigt smidigt! Snabb leverans, har inget negativt att säga. Nöjd!

Riktigt bra och smidigt!
Kommer alltid beställa härifrån, top!

Vastaus yritykseltä Idbild.se
Fungerade klockrent. Bra instruktion och godkänd bild levererades snabbt.

Vastaus yritykseltä Idbild.se
Grym service trots att det vart strul med posten.

Vastaus yritykseltä Idbild.se
Bra service och snabb leverans! Fungerade perfekt med er lösning! Bilden till körkortet godkändes!!

Vastaus yritykseltä Idbild.se
Ett enkelt sätt få foto till nytt körkort när man bor på landsbygden långt från ställen att fotografera sig och det gick snabbt