1. Asuntolainan myöntäjä
  2. Asuntolainaneuvottelija

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Intermediair in niet-resident financieringen van onroerend goed in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en België

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen bij hypotheekaanvraag in Frankrijk

Wij zijn zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Door van te voren alle benodigde documenten aan te leveren kon een snelle start worden gemaakt met de aanvraag bij de bank die ook snel was gevonden. Helaas heeft het proces bij de bank vervolgens wel lang geduurd maar de oorzaken hiervan zaten steeds aan de kant van de bank. Waar hulp nodig was zijn we door Albertjan steeds goed geholpen en geïnformeerd. Al onze vragen zijn steeds snel en uitgebreid beantwoord.

14. helmikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

HypotheekBuitenland / AlbertJan Massier, aanrader!

AlbertJan Massier van HypotheekBuitenland heeft ons heel goed geholpen bij het verkrijgen van een Hypotheek voor een huis in Frankrijk. Het is in Frankrijk bijzonder lastig om een hypotheek te krijgen bij een Franse bank.

AlbertJan heeft ons met veel geduld en kennis terzijde gestaan in het hele proces. Zonder zijn hulp was het ons echt niet gelukt. Aarzel dus niet als je hem kan inschakelen. Bereid je wel voor op een langdurig en bewerkelijk administratief proces, ze zijn in Frankrijk niet echt makkelijk.

3. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Vlotte en professionele hulp bij afwikkeling van aankoop huis in de Provence.

Wij hebben Albertjan in maart van dit jaar gecontacteerd om te kijken hoe hij kan helpen bij het kopen van een huis in de Provence in Frankrijk. Half mei vonden we het huis dat we wilden kopen en Albertjan kon meteen schakelen met een bank in de Provence waar hij al contact mee had.

Na ruim 3 maanden heeft de overdracht plaatsgevonden. Ook de bank, notaris en makelaar alhier waren onder onder de indruk van de vlotte afwikkeling.

Ondanks dat we al 6 jaar hier als expats gehuurd hebben en inmiddels redelijk vlot Frans spreken, is het kopen van een huis in Frankrijk een traject waar je goed professionele hulp bij kunt gebruiken. Albertjan helpt bij alle facetten van de aankoop, legt contacten met de bank, checkt de vele documenten van de Franse bank en notaris, onderhandelt mee over de rente, en was voor ons absoluut de aangewezen persoon om tot een succesvolle afronding van deze aankoop te kopen. Bij deze kunnen wij hem dan ook zeker aanraden.

29. elokuuta 2023

Vakkundige en prettige dienstverlening

Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening van Hypotheek & Buitenland bij de koop van onze Spaanse woning. Albertjan heeft ons het hele traject met raad en daad bijgestaan en dat heeft ons enorm geholpen. Het verkrijgen van de hypotheek ging heel vlot en we zijn bijzonder content met het uiteindelijke resultaat. We zagen best wel op tegen het hele traject van hypotheek aanvragen en maakte ons best wat zorgen, maar dat bleek uiteindelijk niet nodig. Dat was te danken aan de professionele hulp en de wijze waarop Albertjan ons voorbereidde op wat ons te wachten stond.

Familie Bloemers

2. maaliskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

professioneel en zeer prettige dienstverlening

Wij zijn uitstekend geholpen door Albertjan Massier met onze hypotheek voor de koop van ons huis in Spanje. Het hele traject hebben wij als prettig ervaren en zijn blij met het feit dat we zo snel een definitief akkoord hadden. Dat maakte het proces het wel een stuk relaxter. Belangrijk voor ons is in ieder geval dat we een goed gevoel hebben over de hypotheek die we nu hebben. We zijn prima geholpen van de eerste oriëntatie tot de afronding van de koop bij de notaris en Albertjan heeft ons in contact gebracht met een prima Nederlandstalige advocaat. Ook het meedenken over het besparen van kosten hebben wij zeer gewaardeerd. Hypotheek & Buitenland bevelen wij dus van harte aan.

1. helmikuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

The advisor is a nice guy, but NOT professional enough !

The advisor is a friendly and nice guy.

However, he is either careless at numbers or incapable of standing from client perspective. Our mortgage application was rejected for the obvious reason. We shall have already known before starting preparations of application, being minimum mortgage amount required by the bank.

Just to provide factual numbers. The purchase price is 165,000. The minimum loan requirement from bank is 150,000 and 85% LTV ratio. His advise is to request 15,000 renovation, so total mortgage amount is added up to 180,000. With this, we start applying for 150,000 mortgage. And he claims he saw no reasons this application can be rejected, based his >10 years experiences. : )

BE critical at any proposals and don’t just bluntly trust the advisor even he has “lots of experiences “

17. tammikuuta 2022
Hypotheek & Buitenland-logo

Vastaus yritykseltä Hypotheek & Buitenland

De hypotheekaanvraag van de heer Li was goedgekeurd op basis van zijn persoonlijke en financiële profiel, maar de Franse bank wees de aanvraag uiteindelijk af door een tegenvallende taxatie (het slotstuk van een hypotheekaanvraag). Dat is bijzonder spijtig, maar daar hebben wij simpelweg geen invloed op. De Franse bank heeft nog uitdrukkelijk aangegeven de heer Li graag als klant te verwelkomen, maar wel voor een ander object. Er is aangeboden om de aanvraag ook nog bij een andere Franse bank neer te leggen, maar dat wilde de heer Li niet. Als de taxatie wel goed was uitgevallen dan was er geen vuiltje aan de lucht geweest?
Wij beginnen niet aan een aanvraag als we nagenoeg zeker zijn dat deze ook wordt goedgekeurd. Dat doen we door eerst kosteloos een vooraanvraag in te dienen bij de beoogde bank. Alleen bij een positieve response van de bank gaan we verder. Zo ging dat ook bij de heer Li. Af en toe komt het voor dat een aanvraag door een tegenvallende taxatie strand, het is onmogelijk om dat vooraf te weten. Een taxatie die veel lager uitvalt dan de koopsom betekent over het algemeen dat het object te duur is gekocht of dat er een structureel probleem is met het object. Met de officiële afwijzingsbrief kun je dan de opschortende voorwaarde voor financiering inroepen en de koop kosteloos annuleren. Dat heeft de heer Li hier ook gedaan. Wij kunnen onszelf recht in de spiegel aankijken bij deze aanvraag.

Saanut 5/5 tähteä

Albertjan heeft ons uitstekend geholpen…

Albertjan heeft ons uitstekend geholpen om in recordtijd een financiering te realiseren voor de aankoop van ons Franse huis. Zowel zijn kennis van het proces als zijn relaties met stakeholders waren hierbij van doorslaggevend belang.

20. maaliskuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Goed advies en ondersteuning

Albert Jan heeft ons super geholpen met het rondkrijgen van de Franse hypotheek. Het was een uitdaging met alle extra regels bij de bank vanwege COVID en voorzichtigheid met buitenlanders die een hypotheek willen. Goed advies en ondersteuning bij de berg aan documenten.

10. joulukuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Albertjan heeft ons uitstekend…

Albertjan heeft ons uitstekend geholpen. De financiering was voor ons een voorwaarde om ons huis in Frankrijk te kopen. Dat was in ons geval een beetje gecompliceerd en verliep niet volgens de normale gang van zaken. Albertjan begreep de situatie heel goed en kon die goed vertalen naar de Franse manier van financieren. Ik kan Albertjan van harte aanbevelen.

24. elokuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Albertjan Massier heeft mij uitstekend…

Albertjan Massier heeft mij uitstekend bijgestaan met de koop van een huis in Frankrijk. De communicatie verliep goed, hij belde mij altijd terug als ik een vraag of een probleem had. Hij bleef ook optimistisch waar ik nog weleens onzeker was en adviseerde mij over de juiste aanpak inzake de hypotheek en kreeg het voor elkaar, ook in de huidige lastige periode.
Ik kan hem van harte aanbevelen als adviseur bij de koop van een huis in het buitenland. Vriendelijk en betrouwbaar!

25. toukokuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

prettig, betrouwbaar en punctueel!

Albertjan heeft zich een betrouwbare partner getoond. Vanaf het eerste contact was er een gevoel van vertrouwen en dat is tot het laatst toe gebleven.
Dankzij zijn inspanningen is de financiering vlotjes geregeld en konden we, ondanks de strakke planning precies op tijd de woningoverdracht doen bij de notaris.
Dank je wel Albertjan!

6. syyskuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin