Na een tijdje bleek dat het tafelzeil korter is geworden ondanks dat ik in mijn bestelling 1% extra had aangegeven wegens krimp? Dit bericht naar hun doorgemaild en ze kwamen met de reactie om fot... Näytä lisää
Ik had blijkbaar een foutieve maat doorgegeven van mijn gewenste tafelzeil. Ik maakte een stom typfoutje bij het veld 'exacte maat'. Maar ik werd vrijwel onmiddellijk goed geholpen en kreeg erg snel e... Näytä lisää
In eerste instantie kregen we het verkeerde type tafelzeil toegezonden. Ik heb contact opgenomen met Huistuinentafelzeil. In eerste instantie kreeg ik de vraag: heeft u het tafelzeil al in gebruik gen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle levering ondanks de drukte. Mooie kwaliteit zoals beschreven. Ik gebruik het nu als beschermlaag voor de salontafel bij feestjes etc.etc. Hij glanst nogal, net een glasplaat op je tafel, maar... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 12 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goed op maat gesneden salontafel…
Goed op maat gesneden salontafel transparant bescherm folie.
Duidelijk in communicatie
Duidelijk in communicatie. Netjes geleverd. Mooi kleed voor de tuintafel
snel ontvangen
Exact wat ik heb gevraagd
Duidelijke website en snel geleverd
niet zwart maar doorzichtig zwart
Staat in de beschrijving dat de kleur zwart is maar hij is doorzichtig en dat is jammer en een beetje misleidend. Maar voor de rest goede kwaliteit
Erg mooi product ben zeer tevreden.
Erg mooi product ben zeer tevreden.
Snelle levering.
uitstekend gesneden
uitstekend gesneden, paste in een keer (op bureau in mijn geval)
Ook verpakking en verzending was prima, opgerold en snel geleverd.
Goed product en snel verzonden.
Snel verzonden, het zeil was als beschreven, lag vrijwel meteen mooi plat, steekt alleen wat uit maar wat ik er van heb begrepen is dat er kans bestaat dat het geheel wat inkrimpt na een tijdje, dus ik laat het lekker zo liggen, het valt niet of nauwelijks op en ik heb er geen last van. Mocht het te groot blijven, dan snijd ik het zelf wel bij, ben handig genoeg. In het kort: goed product en snel verzonden!!!
Het product is prima alleen de vervoerder PDP is een ramp pakket wordt gewoon bij de deur neergezet en aanbellen kennen ze niet
Het product is prima alleen de vervoerder is een ramp, product gewoon bij de deur neer gezet niet eens de moeite genomen om aan te bellen voordat het pakket er was is vier dagen over heen gegaan gaat bij dhl toch een stuk vlotter
Snelle en nette bezorging
Keurig netjes verpakt en afgeleverd
Vriendelijk chauffeur
En precies wat ik verwachtte van product
Dank u wel
Redelijk snel en volgens afspraak…
Redelijk snel en volgens afspraak geleverd.
Super snelle levering en een mooie…
Super snelle levering en een mooie kwaliteit.
Lang geduurd voordat het bezorgd was.
Lang geduurd voordat het bezorgd was.
Product is prima
Tafelzeil is netjes bezorgd
Tafelzeil is netjes bezorgd. Ziet er erg mooi uit. Meteen gebruikt. Blijft netjes na schoonmaken en gebruiken. Ben er erg blij mee!
Snel geleverd
Snel geleverd, goed verpakt, prijs, TOPPIE'
Degelijk …
Heel mooi degelijk zeil van 2mm.zo bescherm ik mijn mango tafel en salontafel goed.
Ik heb geen worden voor dit bedrijf…
Ik heb geen worden voor dit bedrijf mijn tafelzeil is beschadig netjes gemeld van af 7 mei 2025 reageert niet op telefoontjes op e-mails
Kon het beschadigde zeil retour zenden maar moet de kosten nu zelf betalen € 8,25 zo zijn ze

Vastaus yritykseltä Huistuinentafelzeil