Hudoteket Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Snabbb leverans och en supertrevlig och proffsig kundservice. Jag hade gjort en felbeställning som tjejen på kundservice hjälpte mig med över förväntan 🌟

Saanut 3/5 tähteä

Beställde ett rese/ prova på kit med hudvårdsprodukter. Snabb leverans, nöjd med det. Men! Förpackningen som innehåller produkterna är trasig på båda sidor baktill, ungefär som att någon öppnat "... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris, snabb leverans, men framförallt fantastiskt snabb återkoppling och åtgärd vid kontakt. Imponerande! Ett företag som tar hand om sina kunder på bästa sätt. Hur fint det var förpackat och varu... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ett oerhört oproffesionellt bemötande och ingen vilja att lösa kundens reklammation på varan. "Tyvärr" är ett ord som adrig skall förekomma när en kund inte är nöjd med en produkt. Jag rekommenderar... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kosmetiikan tukkumyynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

På Hudoteket hittar du ett brett utbud av hudvård för alla hudtyper. Shoppa hudvårdsprodukter med fri frakt och bonus på allt. Välkommen!

Hyvä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Låg nivå på service - med löste sig till slut!

Låg nivå i kundbemötande jämfört med konkurrenter med likvärdigt sortiment. Går ex inte att reklamera felaktiga produkter utan som kund hänvisas man till att själv stå för returfrakt och liknande vilket skiljer sig stort från hur ex Bangerhead och Nordicfeel gör. Upplever att personalen har bristande kompetens både i kundbemötande och konsumentköpslagen, vilket kanske inte är så konstigt då det är hudterapeuter som tar hand om dessa ärenden. Kommer ej handla här igen.

Edit: Har fått fin hjälp från kundservice och pengarna tillbaka från reklamationen nu. Tack för nedan svar Andrea.

10. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Hudoteket

Hejsan Annie! Vad tråkigt att du har upplevt vår kundservice på detta sätt, vi som brukar få så fina recensioner för just vår kundservice. Många brukar även uppskatta att de kan prata med en diplomerad hudterapeut. Givetvis ska du kunna reklamera en vara det är fel på, inget snack om saken =) Jag tror att mina kollegor har hjälpt dig vidare i ditt ärende, känner du att du fortfarande inte fått hjälp får du gärna kontakta oss igen - vi vill såklart att du ska vara nöjd.

Ha en fortsatt fin dag! 🌸
Hälsningar Andrea på Hudoteket

Bryter ingånget avtal

Erbjöds "10% rabatt på ditt första köp" om jag signade upp på deras nyhetsmail men när jag väl skulle lägga den första beställningen så fanns det en massa undantag - något som inte nämndes i samband med att jag signade upp.
Checkade även med en konsumentvägledare och såvitt denna kunde se är detta ett tydligt avtalsbrott eftersom de redan fått min epostadress (=jag har fullföljt min del av ingånget avtal).
Beställde istället produkterna hos Bangerhead där jag fick 10% rabatt - självklart utan undantag.
Så hitta en annan leverantör istället.

10. toukokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Handlat flertalet ggr hos dom men nu…

Handlat flertalet ggr hos dom men nu tröttnat. Får gamla produkter som är sönder och som har konstig konsistens. Inte fått nya produkter trots att jag skickat in för bedömning. Då har dom provar produkten och jag har fått tillbaka en produkt som även är använt, fick en rabattkod på senaste produkten som va konstig i konsistensen. Ingenting mer. Misstrodd av kundservice.

5. lokakuuta 2020
Saanut 2/5 tähteä

Første og siste gang

"Sendes innen 24 timer" og "rask levering" er ting som lokker kunder. Som bedrift burde man ikke markedsføre med dette om man ikke kan opprettholde det. Kjøpte varer hos dere fordi jeg trengte de fort, men min bestilling ble ikke sendt innen 24 timer. Det har gått 4 dager og den er fortsatt ikke sendt.. Ser ikke på det som "rask levering". Send ut en mail om det blir forsinket leveranse eller om et produkt er utsolgt eller hva enn det måtte være, slik at man som kunde vet om det. Men når man ikke hører noen ting, blir det bare irriterende. Håpet virkelig at dere var bra, men dessverre, blir første og siste gang jeg handler her.

30. syyskuuta 2020

Nöjd kund

Första gången som jag hittade till Hudoteket och gjorde en beställning. Trots covid-19 tider och en kampanj som var populär, så kom min beställning efter 4 dagar. Dock hade jag velat ha ett bekräftelsemail på att paketet var skickat.
Nöjd med varorna och de är inte alls gamla så som någon annan bedömt sin leverans i tidigare kritik här på trustpilot.

29. maaliskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Hudoteket

Hej Hanna! Tusen tack för att du tog dig tid att skriva om oss. Vi skickar alltid bekräftelsemail när paketet är på väg, så vi ska givetvis undersöka om det är något knas där. Välkommen åter!

Skickar gamla produkter

Beställer man någonting hos dem får man med stort sannolikhet en gammal illa luktande produkt, beror på hur de bedömer en som kund.

12. tammikuuta 2020

Hejsan!
Tack för ditt omdöme. Vi skickar dock inte gamla produkter, och har absolut inget bedömningssystem. Vi gillar alla våra kunder =) Vi har trångt på vårt lager så våra produkter står aldrig länge på hyllorna. Skulle man som kund mot förmodan få hem ett måndagsexemplar skickar vi självklart en ny på studs. Hör gärna av dig till oss så kan vi lösa just ditt ärende på bästa sätt. Ha en fin dag!

Saanut 5/5 tähteä

Verkligen super på alla vis!

Verkligen super.
Suverän kundtjänst, måste jag säga. Personlig hudvård och kontakt med en hudspecialist, bra produkter och så snyggt förpackat.
Handlar alltid mina hudvårdsprodukter via Hudoteket :)

1. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä Hudoteket

Hej Em! Vad kul att du gillar vår service! Tack för att vi får ha dig som kund =)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin