Hottuning Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Heeft langer geduurd dan verwacht maar zoals altijd wel perfect in orde geleverd. Zou wel wat werken aan klantendienst want jullie zijn zo goed als onmogelijk te bereiken .

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een schroefset besteld bij Hottuning, gewoon via internet. Super overzichtelijke website, voor de zekerheid nog even gebeld met een paar vragen en netjes antwoord gekregen. Kon hem binnen 3 wer... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij mijn gekochte tweede hands Alfa cabrio ontbraken van de windstopper de bevestigingbusjes. Gebeld met Hotttuning. "Meneer mag ik uw gegevens? Ik stuur vanmiddag gratis 2 busjes naar u toe". Wat ee... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Via Bol een scherm besteld. Werd niet geleverd op het opgegeven adres. Kan gebeuren. Daarna drie keer een beeicht geatuurd waar niet op gereageerd werd. Toen Bol geactiveerd na een week kwamen zij met... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De specialist op het gebied van originele, tuning en styling auto onderdelen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevreden over hottuning

Zeer tevreden over hottuning. De service is zeer goed. Het schroefset wat we besteld hadden was voor een iets andere uitvoering dan onze auto. Maar door de snelle service van hottuning konden we de delen die niet paste terug sturen en de goede schokbrekers zijn al onderweg.

22. syyskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf

Slechte service, veelste te late levering.
Later dan wat er op internet staat.

10. kesäkuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Windscherm

We zijn zeer tevreden over het bestelde windscherm.
Mooi uitgevoerd,En snel geleverd .
Het geld dat ik per ongeluk teveel had betaald stond binnen éėn week weer op mijn rekening,dank daarvoor.

13. heinäkuuta 2018

Top ervaring/product

Top ervaring! Geweldige kwaliteit ook. Schroefset van TiefTech ontvangen. Ooit eens een set van AP gekocht en daar flink voor in de buidel moeten tasten. De set van TiefTech lijkt er kwalitatief niet voor onder te doen en rijdt net zo goed! En dat voor die prijs... Niets dan lof.

16. marraskuuta 2017

Onlangs onderdeel gekocht bij Firma Hottuning

Onlangs onderdeel gekocht bij Hottuning.
Dit onderdeel had men zelf niet op voorraad en moest van de leverancier in Duitsland komen, welke mij bekend is overigens. Zeer snel geleverd. Echter bleek dit onderdeel niet goed te functioneren. Dit gemeld en er werd direct actie ondernomen.
Binnen no time werd dit probleem goed en deskundig opgelost!
Ik ken deze branche (auto onderdelen/tuning) redelijk goed en ik moet zeggen ...mannen ga zo door!!! Echt een goede en betrouwbare leverancier met een top service !!! Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren is mijn mening.

A.G. Groeneveld

11. heinäkuuta 2017

Geweldige service

Geweldige service: van het windscherm van mijn Renault Mégane cc was een onderdeel afgebroken. Nu ontvang ik van Hottuning een nieuw scherm en wordt dit scherm ook nog razendsnel geleverd
Adri

10. heinäkuuta 2017
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin