Havde en enkelt overnatning fra d. 28.-29. marts. Yderst dejlig overnatning i det smukke Svendborg. I gåafstand til butikker og det kreative havnemiljø. Personalet særdeles flinke, nemt at få park... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi er en gruppe på 32 sangere, der netop er hjemkommet fra et 3-dages ophold på Hotel Svendborg. Alt fungerede 100%, pånær en lille misforståelse, der dog blev rettet efter nogen diskussion med det fl... Näytä lisää
Tak for et rigtigt dejligt ophold. 4 overnatninger i et fint værelse med udsigt til centrum pladsen. Stor ros til personalet både I receptionen og restauranten og køkken. Vi blev kun mødt af s... Näytä lisää
Vi havde brug for en enkelt overnatning, og blev advaret om at lige denne dag var en Julefrokost dag. Vi sagde det gik vel nok…. og ved ankomst stod en meget imødekommende receptionist, Lisbeth... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
I Svendborg i Det Sydfynske Øhav, finder du Best Western Plus Hotel Svendborg - Møde, Kursus- og Konference hotel med plads til 300 i vores største sal.
Yhteystiedot
Yhdysvallat
- www.hotelsvendborg.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Lækkert, og især ros til personalet!
Vi sagde det gik vel nok…. og ved ankomst stod en meget imødekommende receptionist, Lisbeth og tog imod.
Hun forklarede, at hun havde placeret os længst væk fra elevatorerne, så støj fra halve og hele branderter blev reduceret så meget som det nu kunne lade sig gøre.
Værelset alene var nok 26 m2
Tjenere i bar og ved morgenbuffet var som Lisbeth, yders kompetente.
Så tak for en god overnatning og fin service.
Uforskammet og uhøflig
Vil gerne til Kandis koncert lørdag den 16. december 2023 og læser på billet.dk følgende: "Pris for 2 pers. 1.750,00kr. inkl. Buffet, musik og overnatning på Hotel Garni for 2 pers. - i dobbeltværelse, med morgenmad på Hotel Svendborg".
Googler Hotel Garni, ringer, får to valgmuligheder og tror jeg kommer igennem til Hotel Garni. Får en kvinde i røret, som, inden jeg når at spørge om noget, spørger hvor vi skal bo..(Garni, Ærø eller Svendborg)...Ved jeg ikke endnu, siger jeg så, men jeg har et spørgsmål til deres buffet, da flere af os ikke spiser oksekød. Det sidste når jeg ikke at sige, da jeg bliver afbrudt, hvilket sker flere gange.
Der står på billet.dk IKKE noget om hvem der leverer aftenens buffet, men nærliggende, at det har noget med hotellerne at gøre. Næsvist og yderst flabet får jeg så at vide jeg snakker med Hotel Svendborg (hvilket i denne sammenhæng er totalt ligegyldigt), og om ikke jeg kan læse hvad der står på hjemmesiden (billet.dk), hvortil jeg svarer at vedkommende ikke behøver være fræk, og at jeg udmærket godt kan læse.
Hvad der blot skulle have været et kort spørgsmål om hvem der stod/står for maden og om det var/er muligt at få vegetar og/eller fisk i stedet for oksekød, fandt jeg aldrig ud af. Det blev i stedet til en træls oplevelse med Hotel Svenborg, og den bestilling på overnatning på ét af deres hoteller (Garni / Svendborg) til en mindre gruppe af gæster, som jeg efterfølgende højst sandsynligt ville have afgivet, blev ikke til noget, da jeg sagde til vedkommende fra Hotel Svendborg, at det kunne hun godt glemme alt om. Vi finder et andet sted at overnatte, sagde jeg.
Magen til frækhed og dårlig kundeservice. Der mangles da vist ikke gæster i hotelbranchen, når man kan tillade sig at være så uhøflig og uforskammet.
Glemte en oplader på værelset
Glemte en oplader på værelset, så blev den åbentbart stjålet af personalet, da den bare var væk, brokkede mig, og pludselig kom den frem efter nogle dage. De tilbyder så at sende den for 200.- 👍👍 dårlig oplevelse og mangel på service
Grådige svindlere
De krævet for meget for et værelse selvom der var aftalt en pris på forhånd. De giver ikke penge tilbage hvis man checker ud tidligere end først anmeldt.
Lækker værelse
Lækker værelse, gode senge & rigtig lækker morgenmad. Rent og pænt som man også bør forvente. Personale er både ved ankomst efter midnat & morgen super flinke.
Efter 4-5 uger at have overnatter hos dem en nat pr uge. Desværre en del larm i uge 7 (vinterferie) - men det jo ikke hotellets skyld - men mange gæster ikke skulle tidlig op.
Eneste anke er bookning på hjemmeside (forsøger altid at booke på hotellernes hjemme side og ikke feks Booking.com)
Jeg har svært ved at forstår det ikke er mere enkelt at se om det er med morgenmad, om man skal være ‘medlem’
Jeg har feks booket forkert en gang og ikke fået betalt for morgenmad - så det ikke før dagen efter.
Skriv gerne når værelse er valg ‘ink / ex morgenmad’ - der for mange valgmuligheder der forvirre på Best Western system, så nu booker jeg på et hotel booking side og ikke lokalt.
God oplevelse
God oplevelse. Høfligt, venligt og professionelt personale.
Rigtig fin service med masser af…
Rigtig fin service med masser af information om Svendborg.
Dejligt at blive mødt af en virkelig sød og informativ receptionist, som gjorde at man følte sig velkommen og godt tilpas fra første færd.
Værelset har alt man kan forvente og der var ikke til at sætte en finger på noget.
Rent og godt opredt
Find et andet hotel end Hotel Svendborg
Booker et værelse og meddeler at jeg har hund med, hvilket fremgår af hjemmesiden at det kan man godt mod betaling. Får at vide dagen efter at det værelse må man ikke have hund i - så de tilbyder et dårligere værelse. Havde bedt om tidlig tjek ind og får oplyst at prisen er 100 kr. Vender så tilbage med accept af værelset på trods af at det er dårligere og beder om bekræftelse på den tidligere ankomst (dette sker ganske få timer efter at de har oplyst at det kan godt kan lade sig gøre). Nu fortæller de mig, at det kan de jo ikke levere og at jeg har bestilt 2 værelser - det oprindelige og det nye med hund. Det er simpelthen ikke korrekt idet jeg på deres hjemmeside kun har bestil et værelse. Det andet må de selv have tilføjet i al deres rod. Hele dialogen fra deres side er arrogant og jeg afbestiller det hele. Dette sker via en mail til receptionen og cc til direktøren. Modtaget ingen beklagelse fra nogel af dem - blot en kort mail " værelset er afbestilt". De må være ligeglade med gæster og jeg som troede at hotelbranchen var hårdt ramt efter covid - åbenbart ikke hotellet i Svendborg.
Dårlig oplevelse
Rengøringen, var mildest talt dårlig.. støv over alt, dog ikke på badeværelset, der var der kalkpletter. Ingen sæbe ved bruseren. Godt nok lidt ligegyldigt, da den var defekt. Hotellet har 4 stjerner, men jeg har set 2 stjerner hoteller som var bedre.
Super fint værelse og restaurant…
Super fint værelse og restaurant Krinsen er maden bare i top sammen med betjeningen, har intet at klage over.
Yderst skuffende oplevelse
D.23.10.2021
Min kone og jeg havde booket en overnatning på brudesuiten inklusiv morgen buffet på vores store dag
Værelset var som sådan helt i orden men der lå kun 1 morgenkåbe og 1 par sutsko (vi var altså 2 der overnattet) der var ikke shampoo eller balsam på badeværelset
Der var ikke gjort noget ud af der skulle overnatte et brude par (ved ikke om der skal betales ekstra for det men tænker at et hjerte formet i badehåndklæder måske var på sin plads)
Morgen buffeten var super lækker
Taget prisen i betragtning og at det er et af de førende hoteller i byen
Så har de andre hoteller vi har været booket ind på omkring i landet en højre standard til en mindre pris
Så det var en tam fornøjelse af besøg hotel svendborg og så på bryllupsnatten
Det sker desværre ikke at vi kommer igen og vi kan kun give 2 stjerne for den oplevelse
Jeg bestilte 3 overnatninger til et…
Jeg bestilte 3 overnatninger til et Nytårsarrangement. Talte med tre forskellige mennesker og måtte ringe til dem over tre dage!!!der blev sagt de ville sende et Link til denne Nytårspakke
Hvilket aldrig skete. Det er Så dårlig en service jeg ikke tidl. har oplevet.
Øv vi havde glædet os så meget. Man kan da ikke behandle en kunde på denne måde.
Super godt ophold
Super godt ophold, service i top.
Restauranten dejlig oplevelse og fornuftige priser. Morgenmaden i top klasse.
Den sidste stjerne mangler fordi at der ikke var noget at tørre finger i på fælles toiletter og manglende tør mælk til kaffen på værelset.
Mvh jesper
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening. Vi har været til både kaffe/kage, brunch og middag. Hver gang har vi mødt virkelig empatisk og imødekommende betjening. - Og så er det selvfølgelig maden - den er supergod - langt over forventning! Men nu kommer Michelin jo heller ikke til provinsen!
Jeg har boet på hotellet 50 gange nu.
Jeg har boet på hotellet 50 gange nu.
og jeg har aldrig haft noget at klage over.
- værelserne er fine
- servicen er i top
mine kollegaer og jeg, har boet der under alt det her corona og vi er blevet behandlet som konger, trods vi er de eneste på hotellet.
ingen klager overhovedet. jeg komme igen.
jeg har jo også 100.000 bestwestern point der skal bruges.
4-stjernet oplevelse i Svendborg
Venlig og kompetent modtagelse. Gennemgang af COVID-19 forholdsregler. Vejledning i parkeringsforholdene omkring hotellet. Nydeligt moderniseret værelse på 2. sal med alt hvad der kan forventes. Det beklages, at der ikke er AC, men i stedet har man lagt ekstra lagener, så de kan anvendes i stedet for dynen.
Opholdet var en miniferie med to overnatninger og en rigtig fin 3-retters middag, serveret af en lidt urutineret elev, men med megen charme, der kompenserede for manglerne.
Vi kommer igen en anden gang.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.