Hotel Vildbjerg Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Dejligt hoteloplevelse. Vi har netop været på vores 3 dages ophold nr. 25, på hotel Vildbjerg. Og som gæst føler vi os altid meget velkommen, og værdsat. Super service, dejligt stort værelse, lækker... Näytä lisää

Har lige været på hotel med min familie og skulle bruge 2 værelser, vi tjekker ind og manden i receptionen virkede som om han ikke gad være der, vi kommer ind på værelserne pletter på gulvtæppet... Näytä lisää

Vi indfandt os uanmeldt lørdag aften, og selvom der var et større selskab på hotellet, fik vi straks anvist et værelse samt reserveret bord til aftensmad. Værelset var ikke vild luksus, men prisen va... Näytä lisää

1. Hotelli
  2. Kokoussali
  3. Tanskalainen ravintola
  4. Toimitila

Velkommen til Hotel Vildbjerg, som ligger i den lille hyggelige by Vildbjerg mellem Holstebro og Herning. Byen er kendt for Vildbjerg Cup – Danmarks bedste fodboldturnering for ungdomshold. Hotellet har eksisteret i 125 år og består af 33 værelser med alle moderne faciliteter, bar og indre gård. 7 km fra hotellet ligger Trehøje Naturpark og der er heller ikke langt til nogle af områdets fine golfbaner. Vi har altid et godt tilbud, uanset om der er tale om almindelige hotelovernatninger, romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golf på alle niveauer, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb har vi altid et godt tilbud. Vores varemærke er kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vi er ambassadører for vores lokalområde og er altid klar til at vejlede Dem om aktiviteter, seværdigheder og oplevelser i Midtjylland. Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg. Vi håber, at du som gæst på Hotel Vildbjerg får en rigtig god oplevelse under besøget.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dejligt hoteloplevelse

Super service, dejligt stort værelse, lækkert mad, og alting er veltilrettelagt af Gitte, som altid har tid til en snak, og giver gode råd til oplevelser i området.
Vi ses snart igen.

8. kesäkuuta 2026

Sogneudflugt

Vi var på sogneudflugt og havde bestilt flæskesteg og æblekage til 50 pers kl 12. Da vi ankommer til stedet bliver vi budt velkommen og få tildelt drikkevare. Indtil videre er alt godt. Så kommer kokken ind og siger at flæskestegen lige mangler 3 grader, så vi også får sprøde svær. 45 min efter får vi vores tørre flæskesteg i alt for tykke skriver. Og en sovs der smager mere af lam end flæskesteg. Der går rigtigt lang tid inden maden kommer ind anden gang. Og er her nød til a sige at desserten bliver nød til at komme hurtigt da vi nu er langt bagud i tidsplanen. Æblekage kommer da også hurtigt. Men dog ikke noget som jeg kan kende som æblekage. Men sådan er det.
Når man får et busselskab ind, ved man det er ind og ud hurtigt. Normalt er man af med selskabet i løbet af en time. Vi kom først fra hotellet kl 14, hvor vi havde planlagt at vi skulle have været ankommet til Kaj Munks Præstegård. Hvilket gjorde at folk ikke fik den fulde oplevelse som de havde betalt for.
Jeg må derfor sige at dette ikke er et sted jeg kan anbefale andre at bruge til en sogneudflugt hvor man har en tidsplan.
Maden er hellere ikke noget jeg vil rose. Men den er jo så forskellige hvad folk forventer.

18. toukokuuta 2025
Hotel Vildbjerg-logo

Vastaus yritykseltä Hotel Vildbjerg

Hej
Mange tak for feed back

vi bestræber os altid på at levere den bedste service og kvalitet vi overhovedet kan både på mad og service

når vi så ikke lykkedes med dette er det selvfølgelig noget vi evaluere på og for rettet op med det samme så det ikke sker en anden gang

vi er kede af at i har haft en ærgerlig oplevelse og vi kan ikke sige andet end at vi selvfølgelig opper os til en anden gang :)

med venlig hilsen
Hotel Vildbjerg

Super ophold

Vi har lige brugt vores julegave, et ophold med 2 overnatninger med morgen og aftensmad. Vi har været på hotellet mange gange, og denne gang skuffede det heller ikke. Service, mad, det hele var helt i top. Der er bare et lille problem, vi spiser altid for meget.

17. tammikuuta 2025

Maden lever ikke op til hvad der står i menu kortet

Vi var 4 voksne inde og spise en lørdag aften. Der var 2 selskaber ud over os, som sidder og spiser deres mad da vi ankommer. Vi får serveret en burger, et stjerneskud og 2 wienersnitzler. På stjerneskuddet er den stegte fisk helt sort. Som i HELT SORT på begge sider. Wienersnitzlerne var der ikke meget smag i og halv kolde. Ærterne dertil var nogle af dem stadig frosne. I menuen stod der hvad der var i burgeren, det var bare ikke det der blev serveret. Samt havde pommesfritter der til fået for meget så mange af dem var tørre. Dette oplyser vi til tjeneren som ellers er meget venlig og imødekommende. Hendes kommentar var blot “det er en ny kok der laver mad i aften, han har nok en anden måde at fortolke mad på.” Ikke et sted jeg vil komme igen. Hvilket er en kæmpe skam da Vildbjerg ikke har mange spisesteder…

15. marraskuuta 2024

Har været til Mortens and på Hotel…

Har været til Mortens and på Hotel Vildbjerg
det blev serveret på en deserttalerken 4 brune kartofler fra glas, en hvid kartoffel, lidt rødkål, en spiseske taffel chips og et andelår der ikke var gennemstegt, kunne simpelthen ikke frigøres fra benet
De 2 stjerner er til hende der serverede

10. marraskuuta 2024

Super god service og meget venlige…

Super god service og meget venlige medarbejdere og flot godt værelse. Der var flot rent over det hele. Vi havde dog lidt problemer med at få varmt vand i bruseren, men det lykkedes til sidst. Maden ikke en gourmet oplevelse, men ok. Et absolut no go for mig er:
- dåseflødeskum på en ellers lækker blommedessert. Det ødelagde den fuldstændig og smager rædselsfuld.
- virkelig tynd kaffe til morgenmaden, som ikke smagte af noget.
Morgenmaden lidt kedelig, men man blev da mæt. Stedet har stor potentiale og kan med enkelte justeringer få meget bedre anmeldelser. Vi vil da absolut komme igen, da det faktisk er et ret dejligt sted. Det er et 3 stjernet hotel og mine forventninger var måske for høje.

26. lokakuuta 2024

Måske danmarks dårligste stegte…

Måske danmarks dårligste stegte flæsk... de 3 meget små stykker flæsk var totalt brændt af...
En voksen kunne absolut ikke blive mæt..
Eneste formildende omstændighed var at da vi klagede over det, slap vi for at betale for det..

13. syyskuuta 2024

Flot all-incuded ophold

Vi var på all-included ophold på hotellet, og det var på alle måder et flot ophold. Der var lækkert mad og rigelige drikkevarer. Servicen var helt i top, og hotelchef Gitte fik os til at føle os meget velkommen og virkelig godt tilpas. Desuden var opholdet billigt

3. toukokuuta 2024

All inclusive ophold.

Vi har været 4 personer på et all inclusive ophold i to dage på Hotel Vildbjerg. Der var absolut ikke noget at klage over, rigtig god mad og drikkelse og der var rigeligt. Flinkt personale og fine værelser, absolut en anbefaling værd.

20. maaliskuuta 2024

Forkælelse på Hotel Vildbjerg.

Vi har netop været på et 4 dages ophold på Hotel Vildbjerg. Vi var på 1/2 pension inklusiv drikkevare. Der manglede absolut intet, hverken af vin eller menuen som var meget veltillavet. Hotelchefen Gitte skabte de perfekte rammer og som gæst følte vi os virkelig værdsat. Tusind tak for et dejligt ophold.

15. tammikuuta 2024

Hotel med hygge og god betjening

Havde 2 overnatninger på hotellet og de var da fantastiske. Super serviceminded personale og personlig betjening får man på dette gamle hotel. Skønt at der stadig findes sådanne rundt omkring i landet. Flotte værelser og beliggende mit i byen og med gode parkeringsmuligheder. Vil helt sikkert bruge dette hotel, hvis jeg en anden gang er i området.

6. joulukuuta 2023

Hotel Vildbjerg er et besøg værd

Hotel Vildbjerg er så skønt at komme på.
Når man kommer bliver man mødt med et varmt Og venlig smil. 😁🌹
Fredag var der sommerfest på hotel, det var så hyggeligt og festligt.🥰🌹
Om morgenen lækkert morgenmad og god kaffe 😋
Om aften lækkert aftensmad 😋 og man blev mæt 🌹
Værelset var også lækkert med nye stole så skønt🌹
Gitte der står for Hotel Vildbjerg gør et fantastisk stykke arbejde og der er styr på tingene. 🌹❤️
Glæder mig allerede til næste år hvor vi igen besøger Hotel Vildbjerg 🌹🥰

1. syyskuuta 2023

Dårlig oplevelse

Vi købte en overnatning hos Odendo. Det var en særdeles dårlig oplevelse. Slidt hotel og værelse med kedelig udsigt. Maden var ekstrem dårligt og nærmest uspiseligt. Kommer der aldrig mere.

12. elokuuta 2023

SUPER GODT HOTEL

ER LIGE KOMMET HJEM EFTER EN MINI FERIE PÅ HOTEL VILDBJERG ET DEJLIGT STILLE HOTEL MED SØDE TJENER OG PERSONALE SUPER MORGENMAD OG SUPER DEJLIG 3 RETTERS MENU HVER DAG DET GØR VI GERNE OM IGEN

24. heinäkuuta 2023

Miniferie 3 dage.

Miniferie 3 dage.
Min familie har lige været på en miniferie på Hotel Vildbjerg.
Vi fik et godt tilbud, og jeg var en smule skeptisk, om det nu også kunne passe.
Men vi blev glædelig overrasket. Jeg var på speciel diæt, og hotellet tilbød straks, at ændre middagsmaden for mig.
Hotellet kan anbefales, og vi kommer gerne igen en anden gang.
Hilsen
Jacob Jacobsen