2,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling nooit aangekomen, wel verzendkosten moeten betalen

1 februari een bestelling gedaan op All4Plants. 2 februari is de order niet binnengekomen maar "beschadigd" en retour afzender. 3 februari mail ik een statusnavraag, 4 februari geen gehoor dus bel ik.
Ik krijg een man aan de lijn die gelooft dat het wel goedkomt met mijn pakket, kan hem niet overtuigen dat er een onderzoek gestart moet worden.

Ook DHL wil hier pas begin volgende week uitspraak over doen, dus moeten wachten tot 8 februari.
Na contact gehad te hebben, blijkt het pakket in tegenstelling tot wat die man/eigenaar zei, weer terug naar de webshop te moeten, waarna de webshop het opnieuw kan verzenden naar mij. Dit is voor mij veel te laat, maar nu komt het:

De mevrouw die ik hierover aan de lijn had, vertelt doodleuk dat IK dan opnieuw verzendkosten moet betalen!

1. Bestelling komt op deze manier veel te laat binnen bij mij, een goede 2 weken te laat, wat funest is voor mijn planten. Dat de eigenaar in de eerste week geen onderzoek wilde starten, wat ik hem meerdere malen verzocht, is zeer slechte service en kan gezien worden als werkweigering. Door zijn luiheid loopt dit proces onnodige vertraging op.
2. Ik moet dubbele verzendkosten betalen, terwijl ik niks fout heb gedaan.
3. Bij annulering moet ik eenmalige verzendkosten betalen, terwijl ik niks binnen heb gekregen.

Tevens zeer verdacht dat zij zoveel namen hanteren: 2Clever Homeshopping BV, Archimede Group, Trinacria Trading BV, All4Plants en BlumatShop. Actief in Limburg in zowel Susteren als Heerlen, dus de boef die hierachter zit is een rasechte Limburger.
Dat is frappant; mijn enige andere slechte ervaring met een webshop bleek ook uit Limburg te komen.

8. helmikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Geretourneerd product wordt niet terugbetaald.

Gratis retourformulier ontvangen en product is bevestigd door hortoshop dat dit goed is ontvangen. Toch willen ze niets terugbetalen. Hortoshop overtreedt hierbij de wet want een geretourneerd product waarbij ze dan nog zelf een dhl-retourformulier gratis naar de klant sturen moeten ze terugbetalen, eventueel exclusief de verzendkosten. Webwinkelkeur is er niet in geslaagd om te bemiddelen met Hortoshop. Verkoper heeft geen enkel voorstel gedaan. Dus product dat ik betaald heb is eigenlijk door Hortoshop terug ingepikt en denken dat dit zomaar kan. Is een soort diefstal. Zal juridisch verdergezet worden. Wordt vervolgd... Ik wil iedereen verwittigen om totaal geen zaken met die bedrijf te doen.

24. kesäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin