Homediscounter Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Falliet? Er staat toch een vrijstaande woning in Ridderkerk Zogenaamde hoofdkantoor maar betreft woonhuis vrijstaand waardebepaling 570.000 euro Geen geld retour? Dan maar beslag laten leggen op... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Faiettt ik wil mijn geld terug klanten aan het lijntje zelf gehouden onbeschoft met klante om gegaan 800 euro wil ik terug jullie hebben mensen gezegd dat dr leveringen later zouden plaats vinden ja... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

een bestelling geplaatst begin april 2021, 14 mei mail dat de levering langer kan duren ivm covid-19. eind juni gebeld om te vragen naar de stand van zaken binnen 3 weken zou ik een mail krijgen voor... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ik hoop dat curator melding gaat maken van OPLICHTING met grote hoofdletters en een rechtszaak gaat aanspannen namens de gedupeerden. Ook ik heb een kast besteld op 12 juni jl en betaald ter waarde va... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija
  2. ja myös
  3. Huonekaluliike
  4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Ulkokalusteet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Wij brengen jou onmisbare & betaalbare woonitems.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Spullen perfect, levering en informatie minder

Lang op gewacht was bekend. Bij1 e levering dag voor niks thuis geweest want ze kwamen niet zonder bericht.
Bij 2 e aflevering niet compleet.
Nu weer wachten op restant.
Ontvangen meubelen zijn perfect, keurige/duidelijke beschrijving om in elkaar te zetten. Over geleverde spullen 100% tevreden. Nu nog wachten op het laatste.

20. syyskuuta 2019
Saanut 4/5 tähteä

Lang wachten, maar waard

Levering duurde dik 8 weken, maar het was het wachten waard! Zeer mooie kasten. Van te voren bericht ontvangen over de lever datum + tijd.

19. elokuuta 2019

Slechte ervaring

Meer dan 17 weken moeten wachten op mijn bestelde meubels, waar een levertijd van 6 weken voor stond. Tussendoor steeds zelf er achter aan moeten gaan om informatie/ een update te krijgen hoe het er voor stond. Toen ze dan eindelijk bezorgd werden, ontbrak een gedeelte van mijn bestelling. Ronduit slechte service, houden je als klant slecht op de hoogte en je moet er steeds zelf achter aan gaan.

8. elokuuta 2019
Homediscounter-logo

Vastaus yritykseltä Homediscounter

Beste Justin,

Ons excuus voor deze ervaring. Zoals aangegeven, is de levertijd van het door jou bestelde product opgelopen door een productiefout bij onze leverancier.

Op jouw verzoek is er in overleg een deellevering ingepland. Het tweede deel van de bestelling is later door jou geannuleerd.

Mocht je nog vragen hebben of het tweede deel alsnog geleverd willen hebben, horen we het graag.

Team Home Discounter

Saanut 4/5 tähteä

Mooie stevige meubels

Mooie stevige meubels. We hebben recent twee kasten besteld en hebben er absoluut geen spijt van. Het in elkaar zetten is een tijdrovend klusje maar wijst zichzelf en het resultaat maakt het het waard

3. elokuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Geniaal en smaakvol design gecombineerd…

Geniaal en smaakvol design gecombineerd met een flexibel en klantgericht service! De klant voelt zich tóch nog koning. Heel fijn, want dat is niet meer altijd en overal zo! Ik weet zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt om bij jullie mijn nieuwe stoere woonkamer te bestellen. Dankjewel voor de goede service. Groetjes Michael Moch uit Nijmegen.

1. heinäkuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin