Hobbix Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Produktet (foundation) havde mærkelig klistret substans fund omkring sig hvor man skruer “hovedet” af, har ingen ide om hvad det var men synes det var ret mærkeligt og klamt

отлично работают, заказываешь, и практически сразу отправляют посылку. Из моего большого опыта заказа товара по интернету, это самая быстрая по доставке. Упакован товар качественно. Косметика не проср... Näytä lisää

1. Kirjakauppa
  2. Printtituotteet ja kyltit

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi er en online-butik med et meget bredt sortiment indenfor mange forskellige slags vare. Hobbix har de billigste online-priser indenfor personlig pleje, tonere, underholdning og meget andet. Så klik ind på de forskellige kategorier og gå på opdagelse blandt de tusindvis af vare her i shoppen. Hobbix er din garanti for kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Vi glæder os og ser frem til at betjene dig.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

161 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Anbefales gerne

God pris, hurtig ekspedition - en god oplevelse, kan helt sikkert anbefales😀

12. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbix

Rigtig mange tak for de fem stjerner og den positive anmeldelse - Håber vi kan handle sammen igen en anden gang.

Jeg har købt og modtaget en Dior…

Jeg har købt og modtaget en Dior angsigtsvask hvor på tuben står “tester not for sale” og de har så solgt til mig?

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbix

Vi er meget kede af din karaktergivning - hvis du prøver at læse vores forside - hvor vi netop har beskrevet hvilket firma og hvilke vare vi sælger - vi opkøber store partier fra ophør, konkurs og forsikrings sager - hver der kan være alle mulige vare imellem- vi sælger dem så bare billigere end alle andre - så håber du vil redigere din karaktergivning af os - da vi ikke har snydt dig på nogen måde

Positiv

Ingen klager herfra. 😊

21. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbix

At jeg kunne hente varen i Odense.

At jeg kunne hente varen i Odense.

5. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbix

Vi takker for din anmeldelse - men havde jo havde jo håbet på 5 stjerner som du skriver er alt jo forløbet som det skulle - så hvad kunne vi havde gjort mere for at få den sidste stjerne :-) - håber du vil redigere den til 5 i stedet for - god dag og tak

Super service

Super service

13. elokuuta 2025

Hurtig svar

Hurtig svar. God kommunikation.

31. heinäkuuta 2025

Super!

Alt i orden. Hurtig levering.

18. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbix

Nemt, hurtigt og rimelige priser

Nemt og hurtigt at bestille på hobbix.dk. Rimelige priser og hurtig levering.

Kan anbefales

Fine priser og hurtig levering

2. elokuuta 2025

Fik forkert varer leveret

Fik forkert varer leveret, manglende svar på spørgsmål vedr ordre og fremsendelse af ny varer og på ingen måde beklagelse over at de havde begået en fejl.
Handler aldrig der igen !

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbix

Vi er meget kede af din karaktergivning - Vi anerkender fuldtud vi kom til at sende dig et forkert produkt med en faktor 50 i stedet for en faktor 30 - det undskyldte vi også mange gange - men vi sendte dig en returlabel så hurtigt det var muligt - så vi kunne få den forkerte retur og så sende den rigtige til dig - det følte du desværre ikke var måden at gøre det på - så håber stadig på vi kan løse det på en god og konstruktiv måde for begge parter

Hurtig levering af det aftalte til…

Hurtig levering af det aftalte til meget rimelig pris.

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbix

Fandt lige det jeg manglede til en god…

Fandt lige det jeg manglede til en god pris, og kunne hente ved døren, så jeg sparede fragten.

Det er et godt stykke at handel

Det er et godt stykke at handel
Og til billige priser og tak for hjælpen Brian kaj

Super produkter og priser👌

Hurtig levering

Hurtig levering. Gode produkter

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Hobbix

Jeg er meget tilfreds med produktet

Jeg er meget tilfreds med produktet, og levering ,

21. heinäkuuta 2025