1. Auton tuning

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Het is dat ik 1 ster moet geven..

Het is dat ik 1 ster moet geven... product besteld en betaald, krijg ik vervolgens bericht dat het product duurder is geworden en of ik even bij wil betalen. Als ik mij vervolgens beroep op de wet dat de betaling is voldaan en ik het product graag tegemoet zie, wordt mijn bestelling geannuleerd. Lekker malafide bedrijf

29. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bedrijf komt de voorwaarden niet na

Ik heb een onderdeel besteld, maar er is door het bedrijf een verkeerd onderdeel gestuurd.
Deze mocht ik niet ruilen. Ook al staat het in de algemene voorwaarden van het bedrijf dat het wel kan.
Na alleen app contact geeft het bedrijf niet meer thuis.

13. toukokuuta 2025

Zeer treveden

Zeer tevreden over mijn ervaring bij HL Automotive. Zeer professioneel en transparant over de kosten.kreeg duidelijke uitleg over wat er gedaan is. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare garage.

15. tammikuuta 2025

Topbedrijf met geweldige service

Topbedrijf met geweldige service en veelzijdigheid!
HL Automotive is echt een geweldig bedrijf! Ze bieden alles wat je nodig hebt voor je auto: van APK-keuringen, klein en groot onderhoud tot meer specialistische diensten. Het maakt niet uit wat je auto nodig heeft, hier ben je aan het juiste adres.

De service is uitstekend, en de medewerkers zijn super vriendelijk en deskundig. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat je auto er weer perfect bij staat. De prijzen zijn ook erg scherp, wat het helemaal afmaakt.

Ik ben super tevreden en zou HL Automotive aan iedereen aanbevelen. Hier ga ik zeker vaker terugkomen!

10. tammikuuta 2025

Echt een aanrader!!

Echt een aanrader!!! Ben supergoed geholpen. Het zijn echte vak mensen die met hun hart en ziel service verlenen. Ik zal hier vaker komen.

14. tammikuuta 2025

Top service!

Ik was laatst bij HL Automotive Ede. Ik heb hier kennis gemaakt met de 2 nieuwe eigenaren en wat een professionaliteit, pet je af zeg! Wat een service, tijdens de APK service kon ik genieten van een heerlijk bakje koffie. Prijzen zijn scherp en vallen zeker mee vergeleken met alle andere bedrijven.

Ik kom zeker terug bedankt mannen!

7. tammikuuta 2025

Top bedrijf

Heb voor de zoveelste keren , een beroep gedaan bij HLAUTOMOTIVE EDE....
Top bedrijf, deze mag je niet vergelijken aan de andere HL den haag, Rotterdam.......
Ik wil echt dit aanprijzen, als een vakbekwaam , service gericht bedrijf.....
Zonder problemen kan je aankopen doen, en laten monteren

26. lokakuuta 2023

Scam.

Scam.

Responded nicely, every thing seemed fine. Transfered money and then the items suddenly wasn't in stock. I was asked if I wanted to wait or wanted money back. I waited as it seemed fine. Suddenly they stopped answering. The expected date was exceeded and after many months they told me to send proof of payment as they could still see my order. I send screenshots and they stopped answering. It's been on going for a year.
Don't buy from them!!!

29. helmikuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin